FC Barcelona

gledah danas barsu u primeri posle godinu i po dana...
Ono je bolesno.maskerano i buskets igraju stopere, Abidal jedini klasicni odbrambeni ...i on isto napada...Fabregasovi genijalni potezi koji bivaju iskorisceni za promjenu,entuzijazam u njegovoj igri...genijalnost Cavija i ...naravno,Mesi,Mesi,Mesi.
Kako on to radi spontano, jednostavno i lako.
Pet golova protiv Atletika Madrida,koji nije zajebancija od kluba.Kurtoa nije primio gola u poslednje cetiri utakmice,sad ih primio pet...
A nije Atletiko bio ocajan....nego je samo Barselona bila Barsa.
Eto,rekla sam.

gledah danas barsu u primeri posle godinu i po dana...

I ja ih gledah danas u primeri, isto posle duze vremena...

Tuga. Dali su taj jedan gol i onda su do kraja utakmice strepeli, nisam video tu prepoznatljivu Barsu, onda cujem komentatora kako kaze da je Mesi sve golove u ligi ove sezone dao kuci, a veceras su bili u gostima... da ne pricam za Alvesa, onda onu 16-ku ne znam ko je, ali valjaju se po terenu pri svakom duelu gde izgube loptu, pogotovo pred kraj utakmice. Cim neko pokaze zube i jace ulazi u duele (citaj, ne dozvoljava tipicnu Barsinu igru), a sudija ne sankcionise, Barsini igraci ga nateraju na to valjanjem po terenu...

Malo argentinsko *****, sta je on mislio, da ce mu na ime Messi proci onaj penal... cak krenuo i da se raduje... ccc. Ne sporim da poseduje odredjeno fudbalsko znanje ali se ponekad stvarno bahati.

A Buskeca dozivotno suspendovati. Svi znamo zbog cega, i iz utakmice u utakmice se ponovo uveravamo...

Messija u stilu Zika i Maradone, postao je savršen plejmejker, o golovima je suludo i govoriti, jednostavno bolesno - već 25 golova a ima desetak utakmica do kraja polusezone :worth::worth: ... Sve ispod 60 golova i 30-ak asistencija ove sezone je razočarenje :D ...

Malo argentinsko *****, sta je on mislio, da ce mu na ime Messi proci onaj penal... cak krenuo i da se raduje... ccc. Ne sporim da poseduje odredjeno fudbalsko znanje ali se ponekad stvarno bahati.

A Buskeca dozivotno suspendovati. Svi znamo zbog cega, i iz utakmice u utakmice se ponovo uveravamo...
...sto je stariji, to je bahatiji. a on mi je bio primjer protiv Ronalda,kako jedan genijalan igrac moze da bude sasvim normalan.
ocigledno sam pogrijesila u procijeni. samo sto svi znaju da je kronaldo *****,a mesi je ...mesija ...
kako god, miliji su mi od Reala sa Murinjom 300 x :D

kako god, miliji su mi od Reala sa Murinjom 300 x :D

Eto tu se ne slazemo :) Ja ih i ovako ne mirisem, a ako ih i Murinjo kara to mi je 100 puta draze. Nekako mi je Real sad ok ekipa, Murinjo je tu uneo mentalitet da se igra 90 minuta, uvek na pobedu, nema vise razmazenih tetkica koje nece da trce... ako ne trcis, onda i ne igras. Plus sto Kristijana vise cenim od Mesija... ako zbog nicega drugog, onda zbog te elegancije u igri koju su imali i Ronaldo, Zidan, koju ima i Ozil, a koja fali Mesiju. Ali i inace igra u ekipi punoj prevaranata i foliranata. Opet nije on kriv, on puno duguje Barseloni (ako se ne varam, kad je bio klinac oni su mu platili neku skupu operaciju u vezi sa njegovim rastom, pod uslovom da potpise za njih, ili tako nesto?!), ali eto, ja ga ne volim i gotovo :)

Nekako mi je Real sad ok ekipa, Murinjo je tu uneo mentalitet da se igra 90 minuta, uvek na pobedu, nema vise razmazenih tetkica koje nece da trce... ako ne trcis, onda i ne igras.
Ma oni su po igri i više nego OK ekipa, uz Barsu daleko najjači na svetu, i prošle sezone su bili takvi, i da se nisu sreli u polufinalu sigurno bi igrali finale ... Koliko je dobrog uneo na teren i u igru Reala, toliko je i od njih napravio ako ne i najciganskiji klub na svetu ... Čudi me da do sada nije bilo većih pritisaka (od navijača, uprave, bivših asova) da se to promeni ...

Plus sto Kristijana vise cenim od Mesija... ako zbog nicega drugog, onda zbog te elegancije u igri koju su imali i Ronaldo, Zidan, koju ima i Ozil, a koja fali Mesiju. Ali i inace igra u ekipi punoj prevaranata i foliranata. Opet nije on kriv, on puno duguje Barseloni (ako se ne varam, kad je bio klinac oni su mu platili neku skupu operaciju u vezi sa njegovim rastom, pod uslovom da potpise za njih, ili tako nesto?!), ali eto, ja ga ne volim i gotovo :)
Meni je Mesija i više nego elegantan igrač od kad se preorijentisao na plejmejkera, nije više samo dribler koji dribla po 5-6 igrača, već mu je to sad sporedna uloga iako i dalje to radi po nekoliko puta na utakmici ... Sama njegova dodavanja i kretanje sa loptom dok vodi igru ili kombinuje sa Ćavijem su maestralni i elegantni ... A posebno oni lob udarci koji su mu specijalnost, a od skoro i takva dodavanja gde celu odbranu pocepa time što ih elegantno prebaci a neko uleti iz drugog plana ...

Ovo je već fudbalsko savršenstvo od strane Ćavija, iako mi asistencija deluje slučajno, sam način razmišljanja gde bez gledanja zna gde se Messi nalazi i propušta mu loptu, a onda osvaja prostor gledajući da su mu i ostali saigrači u radijusu gde može da kombinuje sa njima ...

Sinoć je Barsa B igrala i nema nikakve razlike u igri, klinci ubijaju kolko su dobri, šteta što su svi u Barsi pa ne mogu puno da igraju pored starijih majstora ... Treba ih sve na pozajmicu, pa da se krljaju sa Barsom i Realom za prvo mesto :D ...

Kuenka sinoć 3 asistencije čini mi se i genijalna igra :worth: ... Tek prva sezona na najvišem nivou a igra sa neverovatnom lakoćom i rutinom, i za par godina ako on i Alkantara ovako nastave, zaboravićemo ko su bili Ćavi i Iniesta :D ...

Ja mislim da ih ni ne rane, svi zakržljali i omanji u odnosu na suparnike, ali tehnički i mentalno su superiorni ... Kao kompjuterski program sa neograničenom slobodom improvizacije, šablon je uvek prisutan i pored ogromne slobode u igri, kao da su telepatski povezani, i svaka čast Guardioli na načinu na koji vuče sve te konce :worth: ...

Pogledao sam golove i najbitnije trenutke na mecu sa BATE-om. Jeste da je protivnik bio slab, ali klinci ubijaju koliko dobro igraju. Kao da su svi razvili telepatske sposobnosti i tacno znaju gde, kad i kome da dobace ili sutnu.

Posle vidjenog, razmisljam zasto su uopste i trosili onolike pare na Sanceza i Fabregasa... :think:

Ja gledam preko streama..
Prvo poluvreme odlicno..Puno naboja sa obe strane..Real odlicno cuva Mesija...Ali je zato odbrana Reala tesko kiksnula kod gola Sanceza..
Ronaldo pogubljen,ne igraju flaster nad njim,ali on ipak ne moze da se sastavi..

Back