Jebbga, nisi razumeo poentu, a to je da se Mesi uvek poredi sa njima dvojcom zajedno a ne pojedinačno ... Mesi jeste toliko dobar bez njih, samo ostali Argentinci nisu toliko dobri kao Ćavi i Iniesta, a i Maradona i ostali nisu Del Boske ...
Tako i ja mogu reći da Ćavi nije dobar bez Inieste i da Iniesta nije dobar bez Ćavija ... Normalno je da bi svako pre poželeo u ekipi Ćavija i Iniestu zajedno nego Mesija pojedinačno, ali da se bira između Ćavija i Mesija ili Inieste ili Mesija onda je Mesi svakako bolji izbor jer je korisniji igrač i daleko opasniji po gol od obojce ... Bolji je i strelac i asistent, i jednako dobre lopte sada daje ...
Šta misliš da Španija ne bi bila prvak da ima Mesija umesto Inieste? Bila bi daleko ubedljivije ... Sve i da staviš samog Ćavija u Argentinu ili samog Iniestu, opet oni ne bi mogli ništa jedan bez drugog ...
Messi je bio odličan u Argentini na SP, relativno lagano ih je doveo do 1/4 finala, vuko je celu ekipu na leđima i bilo ga je svuda po terenu ... Jednostavno naleteli su super poletnu Nemačku koja je pregazila i Engleze sa Kapelom, i u toj situaciji nije mogao ništa sam, kao što ni Iniesta ne bi mogao sam, kao što ni Ćavi ne bi mogao ... Da ne bude da nije ništa uradio sa Argentinom, doneo im je OI 2008-e i Sp za mlade 2005-e .... Nije nešto veliko, ali čisto da ne bude ništa

...