FC Barcelona

odgledao sam ovo drugo poluvreme kako treba i stvarno igraju carski....iniesta :eek: kako je danas odigrao....
ali i dalje su cigansture nazalost :(

Cigani ostaju cigani kao sto kazes... ne sporim im kvalitet (osim Mesiju za koga mislim da je precenjen), ali kad su toliko puta dobijali meceve na razne vrste ciganisanja onda ne mogu da ih volim. Isto kao sto sam rekao u drugoj temi, Anri mi je bruka napadac, brzina, snaga, tehnika, sve, ali kad nije priznao ono igranje rukom protiv Irske zgadio mi se. A da je to priznao usao bi u istoriju fudbalske igre, u anale, postao bi legenda na Ostrvu, kolevci fudbala...

Poslednja izmena:
odgledao sam ovo drugo poluvreme kako treba i stvarno igraju carski....iniesta :eek: kako je danas odigrao....
ali i dalje su cigansture nazalost :(
Iniesta je bio loš u prvom poluvremenu, dosta lopti izgubio i nekako usporavao protok, ali u drugom daleko najbolji na terenu, šteta što nije bolje reagova pred kraj dva puta, mogli su im opet dati 5 komada ... Čovek je gospodar malog prostora, neverovatna lakoća igranja :worth:

CIgani ostaju cigani kao sto kazes... ne sporim im kvalitet (osim Mesiju za koga mislim da je precenjen), ali kad su toliko puta dobijali meceve na razne vrste ciganisanja onda ne mogu da ih volim.
Danas nije bilo toliko ciganisanja na kolko su nas navikli i jedni i drugi ... Čak je i Murinjo bio umeren u izjavama nakon tekme :eek: ...

Nego, što je Mesija precenjen? Si video kako je kod prvog gola uzeo loptu na svojoj polovini, naslagao 3-4 igrača i onda sjajna asistencija za Sančeza :worth: ... Danas je bio vrlo dobar, skoro pa odličan, mnogo dobrih šansi je namestio i uvek unosio paniku u odbranu Reala ... A i propisno su ga izmasakrirali par puta, doduše i nekoliko čistih lopti su mu uzeli ...

Valdes ludak, ono se ne može objasniti, jedino da mu je Guardiola zabranio da ispucava loptu ...

Pujol car odigrao sjajnu tekmu, kao da ima 20 godina je delovao, svuda ga je bilo i bio je najagilniji u Barsi večeras ...

Buskets i Ćavi doktorske utakmice odigrali na sredini, kontrolisali sredinu bez problema ... Pažljivo sam gledao i mislim da BUskets nije pogrešio nijedan pas, i svaki jebbeni put je imao najbolje rešenje ma koliko situacija bila zajebbana ... Sančez takođe odličan, kao i Alveš ...

Pep genije, kad je video rupu na desnoj strani, prebacio Alveša u napad, Pujola na beka, a Busketsa povukao par metara nazad i od tad je Barsa preuzela kontrolu :worth:

@ Walken

inijesta je stvarno car...kako se krece, odigrava, cuva loptu....ma strasno.....

murinjo jeste bio umeren ali opet je morao da cvili...te barsa imala srece,te mesi trebao da dobije crveni....nikad covek od njega....

pujol je stvarno bio sjajan, bas me iznenadio posle one utakmice protiv milana, gde mi je bio skroz izgubljen....

i pep je stvano majstorski to uradio, ne znam sto ga ljudi potcenjuju,on je onakvu barselonu uspeo da napravi jos boljom..... a stvarno se ponasa za primer...koliko su ga samo puta isprozivali ibrahimovic i murinjo npr.i on ih iskulira uglavnom, ne prepucava se preko novina to mi se mnogo svidja, i uvek daje korektne izjave i kad dobiju i kad izgube....i postuje druge klubove....

Jedini cigani, pored ovih nasih iz Srbije ( :mrgreen: ) su Kristijano Ronaldo i bratija. Nema vecih. ;)

Mesi precenjen? Hahahahahaha....to moze samo da izjavi neko ko loptu nije sutnuo u zivotu. Najbolji...prosto i jednostavno.

cigani su i jedni i drugi,ne znas koji su veci...........foliraju i kukaju ko niko, s tim sto ovi realovi jos i biju.........mada su oni isfrustrirani i pucaju im zivci, tako da to i nije neocekivano......

nisam ja rekao da je mesi precenjen bolje bi ti bilo da se nisi to meni smejao da ti ne bih pišаo u pivo.

i pep je stvano majstorski to uradio, ne znam sto ga ljudi potcenjuju,on je onakvu barselonu uspeo da napravi jos boljom..... a stvarno se ponasa za primer...koliko su ga samo puta isprozivali ibrahimovic i murinjo npr.i on ih iskulira uglavnom, ne prepucava se preko novina to mi se mnogo svidja, i uvek daje korektne izjave i kad dobiju i kad izgube....i postuje druge klubove....
Barsa je pre njega bila 4-a u ligi, minus 20 za Realom zaostajala i skroz je bila poremećena atmosfera u ekipi ... Pep je prodao glavne igrače do tada (Ronaldinja i Deka) i što je još bitnije, uveo Busketsa i Pedra i odmah im dao priliku, nisu bili epizodisti nego bitan deo ekipe ... Sa takvim rezovima on je uzeo 6 trofeja za godinu dana, od Ćavija i Inieste je napravio najbolji tandem veznjaka ikada, a Mesi je pod njim postao najbolji strelac i asistent Evrope ... To precenjen trener ne može baš da postigne ...

Zanimljiv komentar:

"Awesome dives in the El Classico. El Diveico. No class in classico only dive."

Pretpostavljam da je ovo komentar bahatih Engleza:evil:. Za njih je dovoljno reći da je Fabregas, kao najbolji igrač njihove lige, jučer bio jedan od slabijih pojedinaca. Nijedan engleski klub ne bi izdržao presing kakav su lupale obje ekipe. A što se glumatanja tiče, Gerrard, Rooney i društvo su to usavršili....
Ne mogu preko Basela i Napolija, a komentirali bi Iniestu i društvo:dontunderstand:

@ Walken

inijesta je stvarno car...kako se krece, odigrava, cuva loptu....ma strasno.....

murinjo jeste bio umeren ali opet je morao da cvili...te barsa imala srece,te mesi trebao da dobije crveni....nikad covek od njega....

pujol je stvarno bio sjajan, bas me iznenadio posle one utakmice protiv milana, gde mi je bio skroz izgubljen....

murinjo se maksimalno prociganisao u Italiji i Spaniji...zato je Engleska meka, uprkos ovome sto je Car Zg napisao, da seDzerard i Runi a.k.a. nacionalni heroji, stalno bacaju u 16tercu...
bio je on i prije cinican i arogantan,ali ovo je nevjerovatne razmjere dostiglo.
a pep je gospodin choek.

cigani su i jedni i drugi,ne znas koji su veci...........foliraju i kukaju ko niko, s tim sto ovi realovi jos i biju.........mada su oni isfrustrirani i pucaju im zivci, tako da to i nije neocekivano......

nisam ja rekao da je mesi precenjen bolje bi ti bilo da se nisi to meni smejao da ti ne bih pišаo u pivo.

Dete, gde sam se tebi obratio u vezi Mesija??? Gledaj i uci se....ili uzivaj jednostavno.
Ma da, foliranti su to....samo sto im se niko ne moze suprostaviti. :lol:

Pa citirao si moj post... to sto igraju najolji fudbal ne ponistava cinjenicu da su ogromni foliranti....naoprotiv, to sto su tolike cigansture blati velicinu ekipe kakva jesu........... ovo ostalo bolje da ne komentarisem....

A i propisno su ga izmasakrirali par puta, doduše i nekoliko čistih lopti su mu uzeli ...

Lassana ga je odlično čuvao, šteta po Real što je dobio onaj glup žuti karton, kada je Kedira morao da uđe...

Mogao je i Mesi lako crveni dobiti, nije ga dobio zato što je on Mesi i zato što je to Barsa, isto bi bilo da je i Ronaldo tako nešto uradio...velika su to imena...i derbi bi bio uništen isključivanjem jednog važnog igrača tako rano...

Pujol car odigrao sjajnu tekmu, kao da ima 20 godina je delovao, svuda ga je bilo i bio je najagilniji u Barsi večeras ...

Svugde po terenu...:worth: Samo trči napred nazad...jedino se vidi da je ostario, dosta je spor...

Buskets i Ćavi doktorske utakmice odigrali na sredini, kontrolisali sredinu bez problema ... Pažljivo sam gledao i mislim da BUskets nije pogrešio nijedan pas, i svaki jebbeni put je imao najbolje rešenje ma koliko situacija bila zajebbana ... Sančez takođe odličan, kao i Alveš ...

Pogrešio je jedan...to sam baš zapamtio...Buskets...:mrgreen:

Pretpostavljam da je ovo komentar bahatih Engleza:evil:. Za njih je dovoljno reći da je Fabregas, kao najbolji igrač njihove lige, jučer bio jedan od slabijih pojedinaca. Nijedan engleski klub ne bi izdržao presing kakav su lupale obje ekipe. A što se glumatanja tiče, Gerrard, Rooney i društvo su to usavršili....
Ne mogu preko Basela i Napolija, a komentirali bi Iniestu i društvo:dontunderstand:

Ti Englezi igraju fudbal, ovde je samo gurkanje bilo faul, stalno se seckala igra, minut nije sklopljen da nešto nije svirano, preterano je...

U Engleskoj nema toga, svugde postoje foliranti, Meiraleš se baš ''bacao'' protiv Valensije, al' u ovakvoj meri nigde nema, najmanje u Engleskoj...

Lassana ga je odlično čuvao, šteta po Real što je dobio onaj glup žuti karton, kada je Kedira morao da uđe...
Nije ga odlično čuvao, ali u par navrata ga je sjajno zaustavio ... Imao je Mesi svoje momente, nije imao problema u igri i odlično se kretao i mnogo šansi je stvorio za Barsu, i to izglednih ... Ono bi bio sjajan gol da mu Kasiljas nije još bolje odbranio ...

Mogao je i Mesi lako crveni dobiti, nije ga dobio zato što je on Mesi i zato što je to Barsa, isto bi bilo da je i Ronaldo tako nešto uradio...velika su to imena...i derbi bi bio uništen isključivanjem jednog važnog igrača tako rano...
Nije ono bio toliko jak prekršaj da mu sudija da drugi žuti, pogotovu jer je prvi dobio na prigovor pa se i to uzima u obzir ... I Realu je nekoliko žutih oprostio, tačnije Pepeu, Lasu i Ramosu ...

Pogrešio je jedan...to sam baš zapamtio...Buskets...:mrgreen:
To je onda verovatno bilo u onom periodu kad je šugavoj areni nestalo signala :D ... No, Buskets je sada definitivno svetska klasa, međ najboljim veznjacima na svetu i neverovatno je kakva sve rešenja ima, koliko brzo razmišlja i kako čita igru :worth: ... Samo što je ogavan ljudima zbog onog sa Interom, pa ne vide koliko dobro on igra ...

Pa citirao si moj post... to sto igraju najolji fudbal ne ponistava cinjenicu da su ogromni foliranti....naoprotiv, to sto su tolike cigansture blati velicinu ekipe kakva jesu........... ovo ostalo bolje da ne komentarisem....

To sam uradio cisto da ne citiram vise komentara.
Foliranti? Uh, to mora da ih pogadja mnogo sto tamo neko kaze da su oni foliranti. Istina je ipak ne terenu, a tamo se zna ko je gazda. ;)

Back