siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
Messi je bio bolestan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije neplanski, ali jesu ogromne pare, no oni pred najbolje škole su poznati i po tome da ne štede ... Fabregas je odlična kupovina, sjajna je zamena za Ćavija, a može da igra i na drugim pozicijama ... Song je takođe sjajan igrač, on je vrhunska zamena za Busketsa, samo što Buskets irga konstantno dobro pa nema potreba da deli minutažu jer je bolji igrač, ali šteta je što Song ne igra više, bar u tim manjim tekmama ... Sančez na mahove pokazuje da je dobar igrač ali može se etiketirati kao promašaj u odnosu na očekivanja ...Barselona neplanski kupuje igrace, ako se nesto moze zameriti Gvardioli onda je to to. Fabregas, Song, Sancez... tu su bacene ogromne ali ogromne pare a realno nisu ni bili potrebni tj. nisu nesto znacajnije poboljsali igru ekipe...
Veceras ako Buskets bude igrao broji koliko gresaka ce napraviti..Ako izbrojis preko 3,ja ti saljem gajbu piva na kucnu adresu..Buskec veze nema samo sto je Barsino dete a tim pobedjuje se ne menja...Ince stvarno bi bilo previse da je jos tu i Jaja Ture...
Ma on je mala beba za Sančeza, Alveša, Di Mariu ili Drogbu npr., kod njega je ta etiketa prenaglašena zbog duela sa Motom, ali nije ni blizu Sančezu npr. ...Buskets jeste g*vno od coveka, ali je za svoju poziciju majstor. Cvrst na lopti, precizan pas, retko kad panici... jedino sto je folirant najviseg reda.
A što ga onda Del Boske drži u najjačoj repki na svetu, i na poslednja 2 takmičenja bio je među 3 najbolja igrača Španije ...Buskec veze nema samo sto je Barsino dete a tim pobedjuje se ne menja...Ince stvarno bi bilo previse da je jos tu i Jaja Ture...
Nejmar dogovorio sa Barselonom
Po meni pametan izbor s obzirom na stil igre,samo da ispostuje hijerarhiju i radi za tim,i bice igracina
Ibra i Aleksis su isto tako računali, samo izgleda da je Pedro odličan igrač sam po sebiRealno ide covek na sigurno, u fazonu kad moze Pedro da bude dobar ja cu biti odlican![]()