Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas u 20:00![]()
Real je postigao gol i sad cemo gledati bunker do kraja...
Ali pre tog gola je Real igrao bunker 20 minuta i u tom momentu ih je konacno docekao na razredjenu odbranu i onda Ozilova savrsena loptaDade Real i drugi...
Pujol je prop'o nachisto
prtovi celzija je bio jedan od boljih igraca na terenu...
Pogodio si matori, nije bilo ni ciganisanjaJa bas suprotno mislim da ce biti dobra utakmica bez incidenata..Ciganisanja mora biti,takvi su Spanci..
Pujol ili Maskerano?
Pujola su godine stigle, a Maskerano nije štoper...
pujol![]()
ne znam ni sto su maskerana kupili uopste,kad im nista nije trebao...
al pupu da ne ureknem pa da ne zabije bombu sa 30 metara sjuutra
DA SE NE ZABORAVI: OVAJ COVEK JE KAO KAPITEN BARSELONE, NA POZIV DRAGANA CIRICA, PROTESTOVAO I JAVNO SE BORIO PROTIV BOMBARDOVANJA SRBIJE! HVALA LJUDINO!
(istor, 27. april 2012 14:54)
Baš ova rečenica i jeste dokaz sistema.Interesantan detalj, nisam znao.
Ovo jeste kraj jedne ere, ali je pitanje da li je i kraj dominacije Barselone. Sledeća sezona će pokazati da li je Barsina caka u sistemu, ili u individualnim kvalitetima Mesija, Ćave, Inijeste, ili Gvardiole. Moram reći da meni deluje ovo prvo, obzirom da sam gledao neke Barsine mečeve ove sezone na kojima su izvodili na teren omladinski pogon, i nije se videla naročito velika razlika između njih i prvog tima. Doduše, može se reći i da velike zasluge za taj sistem idu Gvardioli, ali i Rajkardu ili nekim drugim ljudima.
Inače, biće simpa ako Tito ostane trener, pa sledeće godine budemo gledali duele Barse sa minhenskim nacistima i milanskim fašistima. Pa kad krenu neprijateljske ofanzive i desanti...
barsa je uvijek bila folirantski klub... umijesto da prate pozitivan primjer cmarcestera, krenuli su po negativnom kao celzi...gvardiola odlican trener, samo je mlad i nekad to neiksustvo preovlada...voli da rizikuje ali ...koliko je on osvojio i sve...
Pa Guardiola je sam odlučio da ne nastavi, nisu ga proterali ko što Roman ćera kouče ... Pored silnih trofeja, Guardiola je ostavio Barsi i Busketsa, Pedra, Tiaga, Kuenku, Telja i još par klinaca, i to im više znači nego propala sezona (i pred tri trofeja) ... 4 sezone, 13 trofejabarsa je uvijek bila folirantski klub... umijesto da prate pozitivan primjer cmarcestera, krenuli su po negativnom kao celzi...gvardiola odlican trener, samo je mlad i nekad to neiksustvo preovlada...voli da rizikuje ali ...koliko je on osvojio i sve...
Ma Pep je car, šteta za fudbal ako ne nađe novi klub u sledećih par godina ...Interesantan detalj, nisam znao.
Peti, ja se ne sećam da je ikad pre Gvardiole Barselona važila za najbolji tim ikad, niti da je bila toliko dominantna da je i bod protiv nje svemirski uspeh. Seti se samo ere Rajkarda i Ronaldinja. Nije to bilo isto što i danas. Jesu postojali temelji, ali je u Pepovo vreme izgrađena kuća. Sad je samo pitanje da li je do tog koraka napred došlo zahvaljujući njemu, ili je to jednostavno prirodna posledica dugogodišnjeg rada koju je nemoguće povezati samo sa jednim čovekom. Da li je najbolji i najdominantniji tim svih vremena njegovih ruku delo, ili je on jednostavno čovek koji se manje-više našao u pravo vreme na pravom mestu.
U svakom slučaju, mislim da bi trebalo da budu stvarno ludi pa da bace pare na tamo nekog Murinja, umesto da sve naše narode i narodnosti prepuste Drugu Maršalu, ili u najgorem slučaju nekom treneru pionira našega rejona, nas ima tačno pola bataljona.