Xibalba
Zainteresovan član
- Poruka
- 289
Ti si momak komedija. Vaspitanje se ne ogleda samo u korišćenju i nekorišćenju nepristojnih izraza.
Da ponovim: kurtonsko ponašanje u stilu ''Hajde sada lijepo ponovo procitaj sve ovo boldovano, ukoliko je neophodno i par puta - i upregni sve svoje intelektualne kapacitete u kombinaciji sa sto vecom dozom pozivanja na osnovne logicke principe... itd'' - ti je sasvim bespotrebno. Al' nema veze, nov si na forumu pa ću to pripisati neiskustvu i mladalačkoj bahatosti.
Vremenom ćeš naučiti da ceniš sagovornike koji ti ne psuju mater u svakom postu.
Gde sam ja to sebi uskočio u usta? Je l' teže odbraniti jedan Kumanov projektil npr. od Ronaldovih žabica? Neuporedivo teže. Primiti gol nakon žabice sa 30 metara i jeste golmanova greška, i nema tu nikakvog uskakanja u usta. To što ovom sad šatro-konstatacijom pokušavaš da dokažeš svoje tvrdnje je pomalo komično, ali nema veze.
Nemam pojma, ali imam bolje pitanje. Koliko je promašio?
I ček, je l' ti to ozbiljno tvrdiš da je on bolji izvođač slobodnih udaraca od Ronaldinja, a pogotovo Pirla? Je l' i ima bolju tehniku od Maradone, dribling od Garinče, igru glavom od Kočiša, a kad prdi izleću mu gromovi iz dupeta?
Je l' može nešto ovakvo:
Pa ček, nije li Ronaldo brz? Naravno da jeste. Da li je brži od Mesija? Moguće, zbog većih koraka. Čak bih rekao verovatno. Ne mnogo, ali jeste brži. Uz to je dosta agilan što bi mu trebalo olakšati naglo menjanje pravca. To o kreiranju tih forica, koje su ionako beskorisne, ti je Walken već odgovorio. Ono što je uostalom najbitnije je da Mesijevi ''monotoni'' driblinzi stvaraju golove, dok Ronaldovi ''inovativni'' driblinzi stvaraju orgazme klinčadije.
Ovo za glavu i šut neću naravno negirati, pošto je sasvim očigledno.
Jaoj brate, kume, sine, rode, rekao je posle utakmice. Posle poraza. Ne pre finala, nego posle. Pa majka mu stara, daj čukni se malo nečem u glavu pa razmisli da li je neukusno.
A Ferguson je verovatno hteo nekako da zajebe Gvardiolu ali je izduvao. Greška, nije ni prva ni poslednja. Iskustvo za sledeći meč. On je svejedno od Ronalda napravio ovo što jeste, i šta bi on trebalo da uradi? Pa lepo, kaže mu u četiri oka, ili pred saigračima da se ne slaže sa tim i tim potezom, da misli da je trebalo da urade ovo i ovo, a u javnosti kaže ''Mi smo pogrešili u taktici, oni su super igrali, čestitam im na pobedi... itd...''
Čisto informativno - koliko ti godina imaš? 16, 17?
To je bilo više usput pomenuto, zanimalo me je da li je još neko stekao takav utisak. Ticalo se Ronaldovih šuterskih kvaliteta, pošto mi deluje da ih jako ceniš. Mada svejedno ponavljam - on svakako ima bolji šut od Mesija.
U cilju ustede mog (a i tvog) vremena, odgovoricu ti na sl. nacin:
Za bold 1. - Ne, vec (ne)poznavanjem osnovnih pravila i normi ponasanja i ophodjenja

Za bold 2. - Nisam bas mlad, a i ova fraza ti nece pomoci.Bahat...Mozda, ali rijetko

Za bold 3. - Procitaj prethodno receno, pa sam zakljuci - znas kome se ponavlja

Za bold 4. - Klasicna zamjena teza, plus lose upotrebljena

Za bold 5. - Opet zamjena teza, uzrokovana nemogucnoscu da se da odgovor na postavljeno pitanje.Potrudi se, ako vec koristis cinjenicno i logicki nepotkrepljena poredjenja

Za bold 6. -

Za bold 7. - Pjesnicki receno

Za bold 8. - Pazi, sve sto sam pokusao da ti kazem je da ocigledno imas predrasude, cim formiras misljenje o nekom zbog njegovih MOGUCIH postupaka.Dakle, ne onih stvarnih, u realnom vremenu - vec mogucih, fiktivnih.Zabrinjavajuce

Za bold 9.- Imas u profilu, za pismenog pise.Mada, mogu staviti da imam 14, ukoliko ce to omoguciti neki bolji vid komunikacije medju nama - jer neki ljudi najbolje komuniciraju sa vrsnjacima