Favourite alcohol :)

• Začetnik teme Začetnik teme Dazy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lav pivo...al' smara vise, hocu da promenim...dajte neki alkohol koji ne bazdi, a ima dobar ukus, i dosta alkohola u sebi...ajde iskusni mi forumasi... :mrgreen:

absent

absentjpgt1-1.jpg

Probaj liker od badema

Ja inace ne volim likere, al ovaj je kul, jes malo presladak, ko sirupi, al nemoj da se zajebes ko ja, da navrnes, puno je alkohola :lol: (iako se ne oseca)

Probacu... :D
Ja sam se jednom za'ebo kad sam pio onaj liker sa ukusom kokosa, ubio se k'o mentalno zaostala zvecka...z:shock:z;)z:lol:

Od toga se ne bik ubio k'o zvecka nego bih se bukvalno ubio... :zimag: :mrgreen:

kako tebi votka ima dobar ukus z:shock: ono cist alhohol nit ukusa ni mirsa...zato ja uvek stavim malo sprite-a ili soka nekog da dobije ukus neki koji moze da se pije

Brate, ne pijem cesto cistu :lol: Nego, mixer kombinacije...vodka/orange juice, vodka/coke, vodka/red bull, etc etc.....a ponekad i neki cist shot :cool: Ne znam kakav moze "dobar" ukus da ima cist alkohol, tesko...Pivo bazdi samo tako, tako da ga i ne pijem kad izlazim. Recimo ako bas trazi dobar ukus, onda Bayliss :ok:

P.S. Aaaa, mi pisemo "votka" ili "vodka" :hahaha:? Kontam da je votka zbog glasovnih promena :/

Poslednja izmena:
Kakav show hebeni...ni ime nisu pogodili z:D

Samo češki apsint,ovo što se nalazi po Balkanu je u 99% slučajeva medicinski alkohol...U Lip.Mikulašu sam platio flašu 50 e a ovdje se nalazi za 10 e što je smiješno

da sad hteoh reći da ovaj gistro apint što može da se kupi kod nas po supermarketima go ******, puno šećera i aroma, a ne radi ništa

kako tebi votka ima dobar ukus z:shock: ono cist alhohol nit ukusa ni mirsa...zato ja uvek stavim malo sprite-a ili soka nekog da dobije ukus neki koji moze da se pije

Ja i tri drugarice smo utuchili pola flase absintha od 75%, cistog, ne-gorenog. :D A pre toga smo tuchili crveni martini. :D Uspavao sam se u toku padanja na krevet. :mrgreen:

Ono, sto jes-jes, vodka jes da je cist alkohol, ali jednu austrijsku sto sam pio, ono je isto aceton.

Back