Favourite alcohol :)

• Začetnik teme Začetnik teme Dazy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eh, zaboravio sam na ovo. vrhunsko piće...
beherovka.jpg

Češka "Beherovka" sladi,
a ima i jak šmek na "pino silvestre".
Pio sam je u Čehoslovačkoj,jer nije bilo drugog,
ali mi se nije dopadala....

Ako želiš da piješ,ali ne da se usvinjiš
ko zadnja klošarčina,već da uživaš,sa ortakom,fino,u kući....
Raspoloženje "jako",nema nekih tenzija,
uzmeš votku "Stoličnaya" (pakovanje - klasika 1/2 l,jer ima i od 1,0 i 1,5 l),
ali da ti je prethodno 48 sati bila u zamrzivaču...
Kad je sipaš u čašu,zgusnuta je k'o zejtin,a i znatno se poboljša ukus...
Pitkija je,nije onako opora,kakva "Votka" u suštini jeste.
Nešto neverovatno koliko prija.
To su me Rusi naučili
i praktikujem kad mogu (kad ima "votke")

Ako želiš da piješ,ali ne da se usvinjiš
ko zadnja klošarčina,već da uživaš,sa ortakom,fino,u kući....
Raspoloženje "jako",nema nekih tenzija,
uzmeš votku "Stoličnaya" (pakovanje - klasika 1/2 l,jer ima i od 1,0 i 1,5 l),
ali da ti je prethodno 48 sati bila u zamrzivaču...
Kad je sipaš u čašu,zgusnuta je k'o zejtin,a i znatno se poboljša ukus...
Pitkija je,nije onako opora,kakva "Votka" u suštini jeste.
Nešto neverovatno koliko prija.
To su me Rusi naučili
i praktikujem kad mogu (kad ima "votke")

careeeeeeeeeee!!
pa stani bre, koji to degen pije, a ne zeli da se razvali
pa bre, svrha alkoholisanja je brisanje memorije i izazivanje cudnih pogleda kada se pojavite u graduna kafi posle zajjebane zurke :lol:

Kauboju,pričaj ti šta hoćeš,
ali "Skenderbeg" je odličan konjak.
Nekad smo ga pili,
ali promeniš 2 para cipela dok ga nađeš u gradu!

Ma pusti,vidi se da je klinja ;)

Ja sam imao fantastičnu šemu za Skenderbeg,švercovan iz Albanije...i ostao je onaj njegov fantastičan ukus :)

Alkoholisanje je ritual,zajebancija....ako neko peglira po ulici ko klošar bolje da batali dok nije kasno

Poslednja izmena:
careeeeeeeeeee!!
pa stani bre, koji to degen pije, a ne zeli da se razvali
pa bre, svrha alkoholisanja je brisanje memorije i izazivanje cudnih pogleda kada se pojavite u graduna kafi posle zajjebane zurke :lol:
Ne bas... Zavisi kako kome. obicno je to uzivanje u picu zato sto ti prija ukus ili osecaj kad si pijan. Kada se usvinjis i kad krenes da bljujes svugde po kuci i po ulici i kad te ubija lobanja i sutradan mamurluk nemoj mi reci da ti je to merak? To je izivljavanje nad sobom!

Ne bas... Zavisi kako kome. obicno je to uzivanje u picu zato sto ti prija ukus ili osecaj kad si pijan. Kada se usvinjis i kad krenes da bljujes svugde po kuci i po ulici i kad te ubija lobanja i sutradan mamurluk nemoj mi reci da ti je to merak? To je izivljavanje nad sobom!

kekeke, msm ae mi reci ko ovde pije jer uziva u ukusu alkohola, keve ti?
nema ovde zajjebanih degustatora... mada ja volim da cirnem nesto jer mi se dja ukus, neki koktel, liker, vino..ali uglavnom ciram da se odvalim, ne da se usvinjim i padam u delirijum, nego onako, dovoljno da se otvori crna rupa
i votka je uvek dobra za to, kao i tekila, dzin tonik, a i vinjak u najgorem slucaju..

Evo ja pijem iskljucivo da uzivam u ukusu alkohola i zato samo pijem pivo i ponekad tekilu,a kad pijem jer slavim ili sam tuzan onda pijem vino ili rakiju i pivo jer me to bas drmne kako treba,ali nikad se ne napijem da ne mogu da dodjem kuci ili da povracam po putu ili po kuci. Od vina imam tripove. najgore moguce pice.

Evo ja pijem iskljucivo da uzivam u ukusu alkohola i zato samo pijem pivo i ponekad tekilu,a kad pijem jer slavim ili sam tuzan onda pijem vino ili rakiju i pivo jer me to bas drmne kako treba,ali nikad se ne napijem da ne mogu da dodjem kuci ili da povracam po putu ili po kuci. Od vina imam tripove. najgore moguce pice.
Istina vino je najgore , mislim meni je bolje od piva, lepsi ukus ima , ne naduje se stomak i nije toliko tesko , a taman je duplo jace .Tu nastaje problem posto ga mozes popiti pun qurac , par litara , jos ako je spricer i vise , a zato radi bolesno i cesto overim od njega i imam duboke rupe , pogotovo od ovih domacih niskobudzetnih gde ni nema grozdja vec hemija cista ...

znaciiiiiiii ne pijes kako treba
nmg da prihvatim cinjenicu da si se ikada zesce olesio jer ono definitivno ukljucuje bauljanje, pegliranje, crne rupe i sl.
ma okeeeee
eto, ja imam svoje vidjenje nekih stvari, ti zadrzi to svoje i svi hepi :heart:

Istina vino je najgore , mislim meni je bolje od piva, lepsi ukus ima , ne naduje se stomak i nije toliko tesko , a taman je duplo jace .Tu nastaje problem posto ga mozes popiti pun qurac , par litara , jos ako je spricer i vise , a zato radi bolesno i cesto overim od njega i imam duboke rupe , pogotovo od ovih domacih niskobudzetnih gde ni nema grozdja vec hemija cista ...

e da, da, da spricer i roze namestaj (nzm da li svi to tako zovu)
cista hemija koja jede mozdane celije
******* shit

Kad sam bio mlad (da pocnem kao Bora Corba, he, he), omiljeno pice mi je bilo pivo, i to BIP-jedno i jedino. Moram priznati da sam ga rasturao. Kasnije sam experimentisao, pa sam isprobao razlicite vrste votke, poput Smirnoffa, Baltika, Pushkina, a tekila je bila hit na zurkama, ito sa limunom, pogotovo leti... e, to su bila rasturanja i terevenke :konfete:. Sad sam se primirio, pa sam presao na vino, pogotovo Vranac-zaista se topi u ustima!:konfete:

znaciiiiiiii ne pijes kako treba
nmg da prihvatim cinjenicu da si se ikada zesce olesio jer ono definitivno ukljucuje bauljanje, pegliranje, crne rupe i sl.
ma okeeeee
eto, ja imam svoje vidjenje nekih stvari, ti zadrzi to svoje i svi hepi :heart:
Dvaput sam se krvavo olesio. Jednom sam zakuco i ne secam se kako sam se opio i probudila me dzukela u parku na klupi kad je pocela da me lize po ustima i tada sam ceo sutrasnji dan povracao crnu tecnost iz zeludca. Prica je bila ta da sam se opio bio od piva i da su dosle neke drolje i donele vodku i da su me ubile. A drugo najgore pijanstvo je bilo kad sam pio neku rakiju i onda smo ja i drugar sabili za 5 minuta ogromnu krmacu valjevskog piva koje je po svim merilima ljudi iz Valjeva najjace pivo danas sto mozes da kupis. Sedeli smo za stolom i kao u filmu,glava se nagela napred,trepnuo sam u slou moushnu jednom i drugi put su se oci zaklopile i glava na sto. Budim se u snegu na stepenicama,povracam po sebi,ne mogu da ustanem,ne mogu da dignem glavu. Ortak otisao sa nekom droljom i ostavio me napolju. Vadim telefon,ne vidim nijedan broj,magla pred ocima,da ustanem ne mogu,bole me rebra. iz 10 puta sam ubo da pozovem matorog da dodje po mene. Kasnije mi je rekao da me bio ispustio na jednim stepenicama i da me zato bole rebra. Od tada vise nikad mi se nije desilo da sam zakuco. Izdrzim do kuce i onda koma ili ne pijem toliko! Zajebi!

Dvaput sam se krvavo olesio. Jednom sam zakuco i ne secam se kako sam se opio i probudila me dzukela u parku na klupi kad je pocela da me lize po ustima i tada sam ceo sutrasnji dan povracao crnu tecnost iz zeludca. Prica je bila ta da sam se opio bio od piva i da su dosle neke drolje i donele vodku i da su me ubile. A drugo najgore pijanstvo je bilo kad sam pio neku rakiju i onda smo ja i drugar sabili za 5 minuta ogromnu krmacu valjevskog piva koje je po svim merilima ljudi iz Valjeva najjace pivo danas sto mozes da kupis. Sedeli smo za stolom i kao u filmu,glava se nagela napred,trepnuo sam u slou moushnu jednom i drugi put su se oci zaklopile i glava na sto. Budim se u snegu na stepenicama,povracam po sebi,ne mogu da ustanem,ne mogu da dignem glavu. Ortak otisao sa nekom droljom i ostavio me napolju. Vadim telefon,ne vidim nijedan broj,magla pred ocima,da ustanem ne mogu,bole me rebra. iz 10 puta sam ubo da pozovem matorog da dodje po mene. Kasnije mi je rekao da me bio ispustio na jednim stepenicama i da me zato bole rebra. Od tada vise nikad mi se nije desilo da sam zakuco. Izdrzim do kuce i onda koma ili ne pijem toliko! Zajebi!

ovo je nesto najromanticnije sto sam ikada cula :heart:

Back