1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
kad smo vec kod kisele vode, ja se njome drogiram 
Kad nema kuci onda sam u ovom fazonu

Kad nema kuci onda sam u ovom fazonu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hm,ne znam je li ovo dozvoljeno uopste,no hajdete....meni licno-pivo...
yours?
and if you dont drink,what do you use to kill the boredom/sadness/whatever??DD

Lav pivo...al' smara vise, hocu da promenim...dajte neki alkohol koji ne bazdi, a ima dobar ukus, i dosta alkohola u sebi...ajde iskusni mi forumasi...![]()

(iako se ne oseca)Lav pivo...al' smara vise, hocu da promenim...dajte neki alkohol koji ne bazdi, a ima dobar ukus, i dosta alkohola u sebi...ajde iskusni mi forumasi...![]()
Probaj liker od badema
Ja inace ne volim likere, al ovaj je kul, jes malo presladak, ko sirupi, al nemoj da se zajebes ko ja, da navrnes, puno je alkohola(iako se ne oseca)

absent
![]()

Lav pivo...al' smara vise, hocu da promenim...dajte neki alkohol koji ne bazdi, a ima dobar ukus, i dosta alkohola u sebi...ajde iskusni mi forumasi...![]()
ono cist alhohol nit ukusa ni mirsa...zato ja uvek stavim malo sprite-a ili soka nekog da dobije ukus neki koji moze da se pijekako tebi votka ima dobar ukusono cist alhohol nit ukusa ni mirsa...zato ja uvek stavim malo sprite-a ili soka nekog da dobije ukus neki koji moze da se pije
Nego, mixer kombinacije...vodka/orange juice, vodka/coke, vodka/red bull, etc etc.....a ponekad i neki cist shot
Ne znam kakav moze "dobar" ukus da ima cist alkohol, tesko...Pivo bazdi samo tako, tako da ga i ne pijem kad izlazim. Recimo ako bas trazi dobar ukus, onda Bayliss
? Kontam da je votka zbog glasovnih promena :/absent
![]()
absent
![]()

Kakav show hebeni...ni ime nisu pogodili
Samo češki apsint,ovo što se nalazi po Balkanu je u 99% slučajeva medicinski alkohol...U Lip.Mikulašu sam platio flašu 50 e a ovdje se nalazi za 10 e što je smiješno

Kakav show hebeni...ni ime nisu pogodili

absent
![]()
kako tebi votka ima dobar ukusono cist alhohol nit ukusa ni mirsa...zato ja uvek stavim malo sprite-a ili soka nekog da dobije ukus neki koji moze da se pije

Ima alkohola u njemu
![]()