Atreid
Primećen član
- Poruka
- 768
Torrente-BG:Upravo teko.Neka se zabiju negde i drogiraju dok ne crknu nema sta da mi paradiraju po gradu.
A, ti ces da odlucis ko ce da paradira, a ko ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torrente-BG:Upravo teko.Neka se zabiju negde i drogiraju dok ne crknu nema sta da mi paradiraju po gradu.
U čemu je problem?Atreid:A, ti ces da odlucis ko ce da paradira, a ko ne?
eremita:Ето ово је драстичан пример ЗЛОУПОТРЕБЕ слободе, демократије, права на окупљање итд. Надам се да ће МУП у складу са Законом ЗАБРАНИТИ ОВАЈ "марш" а за то свакако има разлога утемељених у Закону.
Из ове постављене теме не види се и не можемо сазнати најважније а то је:
1. КО ЈЕ ОРГАНИЗАТОР "Ганџа марша" ??? Да ли је то нека регистрована
организација??? Под којим именом??? КО ПЛАЋА овај "марш"? Хехехе....
то је, наравно, САКРИВЕНО... Не верујем да полиција СМЕ да одобри
овакав скуп а да не зна КО је ОРГАНИЗАТОР? Или се организација а и
организатор КРИЈУ...хехехе......
2. Али суштина овог могућег циркуса је потпуно КОНТРАДИКТОРНА јер неки
ликови окупљени у некој тајној организацији којој имена не знамо, нити знамо
КО је организатор "Ганџа марша" позивају се НА ПРАВО ДА ЈАВНО ИСКАЖУ
СВОЈЕ СТАВОВЕ И НЕСЛАГАЊЕ СА ЗАКОНОМ. У реду, хајде да и то
прихватимо - али ОБРАЋАТИ СЕ ЈАВНОСТИ У ЦЕНТРУ ГРАДА
ПОД МАСКАМА - е то неће проћи! И заиста их треба разбити!![]()
И нико неће
одговарати јер неће шутнути ЧОВЕКА - НЕГО МАСКУ ! Па не само што се
дрогирају, него би и да протествују а да се не зна КО СУ ОНИ.... зар то није
мало много??? Ако хоће јавно - онда нека буде јавно... а они би хтели да као
бајаги буде јавно - а у ствари тајно......![]()
![]()
![]()
Моја порука МУП-у је: БОЉЕ СПРЕЧИТИ - НЕГО ЛЕЧИТИ!
ti si glasao za ovaj ustavrdeki:U čemu je problem?
Neka paradiraju narkomani, neka paradiraju homoseksualci, neka paradiraju fašisti... neka paradira ko god hoće i neka radi šta god hoće????
Pa neka i fasisti u medjusobnom premlacivanju dokazuju svoju mudovitost i cistotu, a ne da premlacuju ljude koji su civilizacijski prerasli nasilje kao vid borbe za svoja prava.rdeki:Onda neka izvole tu štetu da čine sami sebi - ne vidim nikakav razlog zbog čega bi ljubitelji marihuane održavali nekakve šetnje i slične manifestacije.
Pa????crow:ti si glasao za ovaj ustav
ne ja...
nego, braticu...Obersturmfuehrer:ustavom im je to pravo zagarantovano....

pa poshtuj ga onda...rdeki:Pa????
vidish...Jakobinac:Pa neka i fasisti u medjusobnom premlacivanju dokazuju svoju mudovitost i cistotu, a ne da premlacuju ljude koji su civilizacijski prerasli nasilje kao vid borbe za svoja prava.
U situaciji kada preko 60% mladih sto redovno, sto povremeno konzumira marihuanu, legalizacija moze samo da uspostavi koliko-toliko kontrole i utera dosta para u budzet. Od tih para bi se mogla uraditi ozbiljna kampanja protiv narkomanije, finansirati edukacije u skolama, lecenje ovisnika...
Al ne, budalama se razvile pesnice umesto mozga.... Zato smo i tuu gde jesmo.
eremita:Ето ово је драстичан пример ЗЛОУПОТРЕБЕ слободе, демократије, права на окупљање итд. Надам се да ће МУП у складу са Законом ЗАБРАНИТИ ОВАЈ "марш" а за то свакако има разлога утемељених у Закону.
Из ове постављене теме не види се и не можемо сазнати најважније а то је:
1. КО ЈЕ ОРГАНИЗАТОР "Ганџа марша" ??? Да ли је то нека регистрована
организација??? Под којим именом??? КО ПЛАЋА овај "марш"? Хехехе....
то је, наравно, САКРИВЕНО... Не верујем да полиција СМЕ да одобри
овакав скуп а да не зна КО је ОРГАНИЗАТОР? Или се организација а и
организатор КРИЈУ...хехехе......
2. Али суштина овог могућег циркуса је потпуно КОНТРАДИКТОРНА јер неки
ликови окупљени у некој тајној организацији којој имена не знамо, нити знамо
КО је организатор "Ганџа марша" позивају се НА ПРАВО ДА ЈАВНО ИСКАЖУ
СВОЈЕ СТАВОВЕ И НЕСЛАГАЊЕ СА ЗАКОНОМ. У реду, хајде да и то
прихватимо - али ОБРАЋАТИ СЕ ЈАВНОСТИ У ЦЕНТРУ ГРАДА
ПОД МАСКАМА - е то неће проћи! И заиста их треба разбити!![]()
И нико неће
одговарати јер неће шутнути ЧОВЕКА - НЕГО МАСКУ ! Па не само што се
дрогирају, него би и да протествују а да се не зна КО СУ ОНИ.... зар то није
мало много??? Ако хоће јавно - онда нека буде јавно... а они би хтели да као
бајаги буде јавно - а у ствари тајно......![]()
![]()
![]()
Моја порука МУП-у је: БОЉЕ СПРЕЧИТИ - НЕГО ЛЕЧИТИ!
Pa to i ja kažem. Neka se narkomani fikasaju, hemoseksualci neka voledu jedni druge, neka se fašisti makljaju međusobno - ali niko od njih ne mora to što radi da radi javno, niti mora da svet truje svojim nakaradnim pogledima.Jakobinac:Pa neka i fasisti u medjusobnom premlacivanju dokazuju svoju mudovitost i cistotu, a ne da premlacuju ljude koji su civilizacijski prerasli nasilje kao vid borbe za svoja prava.
Ma da... Opšte je poznato da se vatra gasi dolivanjem ulja (a ne vode) na istu.Jakobinac:U situaciji kada preko 60% mladih sto redovno, sto povremeno konzumira marihuanu, legalizacija moze samo da uspostavi koliko-toliko kontrole i utera dosta para u budzet. Od tih para bi se mogla uraditi ozbiljna kampanja protiv narkomanije, finansirati edukacije u skolama, lecenje ovisnika...
Pa eto, budalama se razvijaju pesnice, budale postaju narkomani... pa još hoće i jedni i drugi (pa i treći) da pokažu deci kako je to lepo kada se razvijaju pesnice umesto mozga, kako je lepo kada se koristi marihuana ili kada se sasvim protivprirodno upražnjava sex...Jakobinac:Al ne, budalama se razvile pesnice umesto mozga.... Zato smo i tuu gde jesmo.
Ja ga ne poštujem?Obersturmfuehrer:sta pa?
onda postuj sta taj ustav donosi....zasto si inace glasao za njega?
ovo je srbija srecoStrela:Тачно тако. Ко је организатор скупа и зашто се крију под маскама, ако се залажу за "праву" ствар? Чега се стиде?
ne mora... ali ima ustavom zagaratnovano pravo 8)rdeki:Pa to i ja kažem. Neka se narkomani fikasaju, hemoseksualci neka voledu jedni druge, neka se fašisti makljaju međusobno - ali niko od njih ne mora to što radi da radi javno, niti mora da svet truje svojim nakaradnim pogledima.
Ma da... Opšte je poznato da se vatra gasi dolivanjem ulja (a ne vode) na istu.
Pa eto, budalama se razvijaju pesnice, budale postaju narkomani... pa još hoće i jedni i drugi (pa i treći) da pokažu deci kako je to lepo kada se razvijaju pesnice umesto mozga, kako je lepo kada se koristi marihuana ili kada se sasvim protivprirodno upražnjava sex...
Ne stide se ni raznorazni da pogrdnim imenima nazivaju one čija bi dela trebalo trebalo da poštuju.crow:ovo je srbija sreco
ovde se odavno niko nicheg ne stidi
Zakon Jacegcrow:ovo je srbija sreco
ovde se odavno niko nicheg ne stidi
a mnogi se s pravom plashe...
ne plashe se zakona, naprotiv... plashe se toga da ova zemlja ima neke zakone samo da bi rekla da je pravna!
rdeki:Ja ga ne poštujem?
Ko i kakvo pravo ima? O čemu vi pričate uopšte? Da vidimo, izvolite citirati.crow:ne mora... ali ima ustavom zagaratnovano pravo 8)
pa ti vidi za shta si glasao.
A šta ja to pišem što nije u skladu sa Ustavom?crow:ovim shto pishesh ovde, NE.
ustavom zagaratnovana sloboda misljenja mi dozvoljava da karadordjevice nazovem budalama i to i radim 8)rdeki:Ne stide se ni raznorazni da pogrdnim imenima nazivaju one čija bi dela trebalo trebalo da poštuju.
rdeki:Ko i kakvo pravo ima? O čemu vi pričate uopšte? Da vidimo, izvolite citirati.
rdeki:A šta ja to pišem što nije u skladu sa Ustavom?