Ана Брнабић: Блокадерски фашисти поново покушали да запале живе људе. Окупљени у Пионирском парку сада још храбрије стоје уз председника Вучића

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
34.621
...

"Izvinjenje" je kratko trajalo...vec je pustio svoje kerove ⬇️

Ана Брнабић: Блокадерски фашисти поново покушали да запале живе људе. Окупљени у Пионирском парку сада још храбрије стоје уз председника Вучића
http://www.nspm.rs/hronika/ana-brna...jos-hrabrije-stoje-uz-predsednika-vucica.html

Pri tome na samom snimku koji je stavila vidi se da baklje lete i iz Ćacilenda... :kpozdrav:

...

kad neko puca i pokusa da pali ljudi nego sta su drugo nego to kako ih je nazvala veseli to sto je drzava krenula sa hapsenjima sviju koji su huskali ili promovisali nasilje u bilo kojoj zapadnoj zemlji bi bili davnih dana na dozivotnim robijama

...

"Izvinjenje" je kratko trajalo...vec je pustio svoje kerove ⬇️

http://www.nspm.rs/hronika/ana-brna...jos-hrabrije-stoje-uz-predsednika-vucica.html

Pri tome na samom snimku koji je stavila vidi se da baklje lete i iz Ćacilenda... :kpozdrav:

...

Амиго. Борба за “Јованкину вилу” нема цену.

kad neko puca i pokusa da pali ljudi nego sta su drugo nego to kako ih je nazvala veseli to sto je drzava krenula sa hapsenjima sviju koji su huskali ili promovisali nasilje u bilo kojoj zapadnoj zemlji bi bili davnih dana na dozivotnim robijama

Juce je neki dezerter iz Donbasa pretio iz Ćacilenda ljudima klanjem...neki Žak Novak...

Da li je dezerter iz Donbasa zbog toga uhapsen?

I zasto je od Rusa oteran ili pak pobegao iz Donbasa ?
Mozda im je bio sumnijv jer je dosao iz Amerike...

Puno pitanja...a malo odgovora...

...

Juce je neki dezerter iz Donbasa pretio iz Ćacilenda ljudima klanjem...neki Žak Novak...

Da li je dezerter iz Donbasa zbog toga uhapsen?

I zasto je od Rusa oteran ili pak pobegao iz Donbasa ?
Mozda im je bio sumnijv jer je dosao iz Amerike...

Puno pitanja...a malo odgovora...

...
Gde su ga samo iskopali.
Neki novi knez Babovic.

kako nije sramota ovu droplju da priča o srbiji i njenom vučiću kad je sve prodao i izdao...neka ide kod ovih kriminalaca u ćaciled i ovih što su zapšljeni na izmišljena radnna mesta koji su pokrali milijarde od ove države i niko ni za šta nije odgovarao...zbog korupcije i kriminala smo na marginama u svetu ali vučkova propagandn amašinerija radi...ovo su zadnji trzaji počeo je da hapsi sve samo ne hapsi svoje kriminalce koji su okupirali srbiju i drže sve

Ali policija koja čuva paradržavni huliganski kamp od naroda, to mi nikad neće biti jasno. Totalna smo sprdnja od države, kao da smo neka afrička banana država ;)
Ne vredjaj banana drzave, daleko smo mi ispod njih.
Ja licno ne mogu da shvatim da neko moze biti toliko *****, a eno, ima ih mnogo

Ali policija koja čuva paradržavni huliganski kamp od naroda, to mi nikad neće biti jasno. Totalna smo sprdnja od države, kao da smo neka afrička banana država ;)

Ми смо одувек били пандурска држава.

„Pesma nije napisana zbog politike, već iz brige i tuge jer deca i studenti gube svoje obrazovanje. Nisam ničiji bot, samo neko ko voli svoju zemlju i želi da u njoj bude mira, jedinstva i poštovanja. Ako vas pesma nervira, to je vaš izbor — ja verujem da ljubav i vera u Srbiju mogu pobediti mržnju.“

Može li neko da navede spisak zemalja u kojima televizije,mup,služba,sudije,tužilaštva,patrijarh,vlast na čelu sa jednim bolesnikom vode borbu protiv naroda te zemlje i celu tu borbu finansiraju novcem tog naroda

„Pesma nije napisana zbog politike, već iz brige i tuge jer deca i studenti gube svoje obrazovanje. Nisam ničiji bot, samo neko ko voli svoju zemlju i želi da u njoj bude mira, jedinstva i poštovanja. Ako vas pesma nervira, to je vaš izbor — ja verujem da ljubav i vera u Srbiju mogu pobediti mržnju.“

Back