Fašisti prete nasiljem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polly Jean:
Otvoreni poziv na nasilje potpisali su Srpski otadžbinski pokret "Obraz", Nacionalni stroj, Srpski sabor "Dveri", "Krv i čast", "Konačni obračun" i "Garda cara Lazara".
hahah. koja vesela druzhina. najvishe mi se svidjaju ovi "konachni obrachun". to neshto kao "terminator 4: konachni obrachun". :)

vidim spominju se ugrozhena deca od ovih poshasti..... bojim se da legalizacija marihuane podrazumeva i kontrolisanu prodaju punoletnim licima, i uz pravilno sprovodjenje legalizacije, deca cje biti poshtedjena te "poshasti", koja nije nishta vishe poshast nego tako nam omiljeni alkohol.
ili mozhda neki vishe vole da dileri droge direktno nashoj deci prodaju "shiptarku"?

A ja se pitam ovde šta se ovde propoveda i šta se želi reći ovom temom...
Ako sam dobro shvatio, opet podele...
I to, gle čuda:
- ispade da su sve demokrate koji su protiv ovih organizacija (Obraz, Dveri, Nac. stroj...) u isto vreme raste, hipici ili šta već jer se zalažu:
a) protiv ovih organizacija, a to po deafult-u (oni su tako odlučili) znači - za narkomaniju (doduše samo marihuanu) i za gay parade.
b) automatski ispada da ako si nacionalista - onda si i protiv homoseksualaca i protiv droge.
c) ako si za drogu, za gay parade i sl. onda si automatski demokrata...

Kakve čudne kombinatorike...

Mogu li ja npr. biti protiv legalizacije marihuane, umeren demokrata, umeren nacionalista i da nemam npr. ništa protiv homoseksualaca...
Izgleda da po vama ne mogu.
Ili - mogu li ja da slušam rege, a istovremeno da volim Srbiju. Izgleda da ne mogu, jer ispade da rege slušaju oni koji su za legalizaciju marihuane, automatski i za homoseksualizam, a to je opet nespojivo sa ljubavlju prema svojoj otadžbini...
Ili si sa nama (i sve što ide u paketu) ili si protiv nas 8)

malamargo:
A na koji nacin se radi????
Зар стварно то не знаш?

Некаквим демонстрацијама то се сигурно неће постићи. Поготово ако се "претпоставља" да оне могу бити ризичне по јавни ред, безбедност, и, у крајњој линији, животе грађана.

Него, како малочас рекох, некима очигледно одговара фрка.

njihovo ustavno pravo je da odrze miting

ako white pride moze da organizuje hitlerov rodjendan...koji je bio mnogo nezdraviji za ljudsku rasu nego marihuana...ne vidim problem sto ne bi neka ekipa organizovala ovakav miting

gdzd968:
A ja se pitam ovde šta se ovde propoveda i šta se želi reći ovom temom...
Ako sam dobro shvatio, opet podele...
I to, gle čuda:
- ispade da su sve demokrate koji su protiv ovih organizacija (Obraz, Dveri, Nac. stroj...) u isto vreme raste, hipici ili šta već jer se zalažu:
a) protiv ovih organizacija, a to po deafult-u (oni su tako odlučili) znači - za narkomaniji (doduše samo marihuani) i za gay parade.
b) automatski ispada da ako si nacionalista - onda si i protiv homoseksualaca i protiv droge.
c) ako si za drogu, za gay parade i sl. onda si automatski demokrata...

Kakve čudne kombinatorike...

Mogu li ja npr. biti protiv legalizacije marihuane, umeren demokrata, umeren nacionalista i da nemam npr. ništa protiv homoseksualaca...
Izgleda da po vama ne mogu.
Ili si sa nama (i sve što ide u paketu) ili si protiv nas 8)

Шта те чуди? Ствари су у свему овоме постављене погрешно и наопако.

А најгоре је што је то у доброј мери - свесно и намерно.

i jos jedna stvar

ustavno ti je dozvoljeno da odes u kafanu i da popijes 3l rakije i da umres...al ti nije dozvoljeno da uzgajas marihuanu i da je pusis sam za sebe

mada kao sto jednom rece cuveni ajs nigrutin...najvise auto nesreca je zbog voznje u pijanom stanju...da li ste culi ikada da je neki covek izazvao nesrecu na putu a da je pri tom bio pod uticajem marihuane?

Chávez:
Ucestvovanje u mitingu cija je namera propagiranje upotrebe marihuane predstavlja krivicno delo podstrekavanja na izvrsenje krivicnog dela i policija bi takav skup morala da razbije.

lupas...dakle ako ja izjavim da treba da se legalizuje nosenje oruzija onda sam ja pocinio krivicno delo??

brkas ovo sa govorom mrznje...

gnjec:
mada kao sto jednom rece cuveni ajs nigrutin...najvise auto nesreca je zbog voznje u pijanom stanju...da li ste culi ikada da je neki covek izazvao nesrecu na putu a da je pri tom bio pod uticajem marihuane?

Dovoljno je pogledati raspalog nigrutina i da pred sobom imas sve potrebne razloge da marihuana bude zauvek sa one strane zakona.

Ма треба их сачекати и сасути на њих МНОГО БЕЛОГ.......рецимо БРАШНА, СОЛИ, ШЕЋЕРА.... онако ОБАСУТИ ИХ......и ФОТОГРАФИСАТИ ИХ...... уз песму ЦЕЛО СЕЛО ВОЛИ БЕЛО........

te grupice kojekakvih obraza i slicnih su grupe uglavnom marginalnih isfrustriranih ljudi koji su svoj procvat imali za vreme ratova i ludila koje nam je servirao sloba. nazalost slobina era je unistila mnoge generacije koje su rasle u takvoj drzavi haosa, nemorala i licemerstva, brzog i lakog bogacenja i svega ostalog cije posledice osecamo i danas i osecacemo jos dugo.

evo par lekcija iz ustavnog prava

Забрана дискриминације

Члан 21.

Пред Уставом и законом сви су једнаки.
Свако има право на једнаку законску заштиту, без дискриминације.
Забрањена је свака дискриминација, непосредна или посредна, по било ком основу, a нарочито по основу расе, пола, националне припадности, друштвеног порекла, рођења, вероисповести, политичког или другог уверења, имовног стања, културе, језика, старости и психичког или физичког инвалидитета.
Не сматрају се дискриминацијом посебне мере које Република Србија може увести ради постизања пуне равноправности лица или групе лица која су суштински у неједнаком положају са осталим грађанима.

Достојанство и слободан развој личности

Члан 23.

Људско достојанство је неприкосновено и сви су дужни да га поштују и штите.
Свако има право на слободан развој личности, ако тиме не крши права других зајемчена Уставом.

Неповредивост физичког и психичког интегритета

Члан 25.

Физички и психички интегритет је неповредив.
Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.

Подстицање уважавања разлика

Члан 48.

Мерама у образовању, култури и јавном обавештавању, Република Србија подстиче разумевање, уважавање и поштовање разлика које постоје због посебности етничког, културног, језичког или верског идентитета њених грађана.

Слобода окупљања

Члан 54.

Мирно окупљање грађана је слободно.
Окупљање у затвореном простору не подлеже одобрењу, ни пријављивању.
Зборови, демонстрације и друга окупљања грађана на отвореном простору пријављују се државном органу, у складу са законом.
Слобода окупљања може се законом ограничити само ако је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије.

Слобода удруживања

Члан 55.

Јемчи се слобода политичког, синдикалног и сваког другог удруживања и право да се остане изван сваког удружења.
Удружења се оснивају без претходног одобрења, уз упис у регистар који води државни орган, у скаду са законом.
Забрањена су тајна и паравојна удружења.
Уставни суд може забранити само оно удружење чије је деловање усмерено на насилно рушење уставног поретка, кршење зајемчених људских или мањинских права или изазивање расне, националне или верске мржње.
Судије Уставног суда, судије, јавни тужиоци, Заштитник грађана, припадници полиције и припадници војске не могу бити чланови политичких странака.

Право на петицију

Члан 56.

Свако има право да, сам или заједно са другима, упућује петиције и друге предлоге државним органима, организацијама којима су поверена јавна овлашћења, органима аутономне покрајине и органима јединица локалне самоуправе и да од њих добије одговор када га тражи.
Због упућивања петиција и предлога нико не може да трпи штетне последице.
Нико не може да трпи штетне последице за ставове изнете у поднетој петицији или предлогу, осим ако је тиме учинио кривично дело.

Развијање духа толеранције

Члан 81.

У области образовања, културе и информисања Србија подстиче дух толеранције и међукултурног дијалога и предузима ефикасне мере за унапређење узајамног поштовања, разумевања и сарадње међу свим људима који живе на њеној територији, без обзира на њихов етнички, културни, језички или верски идентитет.

kao sto vidite...u gore navedenim clanovima novog sprskog ustava navedene su sva ustavna prava ove organizacije da sprovede ovaj miting...tako da plz shut the **** up...

gnjec:
i jos jedna stvar

ustavno ti je dozvoljeno da odes u kafanu i da popijes 3l rakije i da umres...al ti nije dozvoljeno da uzgajas marihuanu i da je pusis sam za sebe

A što skačeš sebi u stomak (kako bi stari ljudi rekli)...
Pa naravno da nije zabeleženo da je neko pod uticajem marihuane skrivio nesreću jer je zabranjena. Da je i alkohol zabranjen, ne bi bilo toliko nesreća pod uticajem alkohola.
Logično a?
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back