Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Ma garantovano, ne bi on izigravao poly ovde da nije jako polestan. A prethodni nik mu je bio fag-y, pa kara neris....uzas.Архангел:Misliš da bi on voleoi to baš na![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma garantovano, ne bi on izigravao poly ovde da nije jako polestan. A prethodni nik mu je bio fag-y, pa kara neris....uzas.Архангел:Misliš da bi on voleoi to baš na![]()
![]()
Jerry Ropero:meni smetaju ovi sto oce da se nasoj deci prodaje droga slobodno. treba ih razbiti. podrzavam desnicare.
Polly Jean:Svetski marš konoplje, poznatiji kao "Gandža marš", trebalo bi da se održi u Beogradu u subotu 5. maja na Trgu republike. Istovetni skupovi biće organizovani u 200 gradova širom celog sveta.
Cilj skupa je, prema najavi organizatora, ukidanje prohibicije biljke konoplja, tj. marihuane, i dozvoljavanje njene "medicinske, industrijske, uživalačke i duhovne upotrebe". Učesnici marša pozvani su da "zbog predrasuda" koje postoje prema uživaocima marihzane, nose maske, ali i da tokom skupa ne konzumiraju marihuanu, pošto bi time prekršili zakon.
Organizatori skupa podsećaju da je prvi "Gandža marš" održan u Beogradu 7. maja 2005. sa oko pedesetak učesnika i da je prošao mirno, bez ikakvih incidenata ili hapšenja.
Uzgoj i upotreba marihuane zabranjeni su u Srbiji, ali Ustav Srbije garantuje pravo okupljanja i protesta zabranjujući pozive na nasilje.
od kad ti imas decu?Jerry Ropero:meni smetaju ovi sto oce da se nasoj deci prodaje droga slobodno. treba ih razbiti. podrzavam desnicare.

Baš tako. Takve parade zaista nikome ne mogu doneti dobro, kao što nikakvo nasilje nikome ne može doneti ništa dobro.Norma Kampl:Тај марш, очигледно оркестирану акцију, треба спречити.
Али, сем насилних метода, које, такође, уопште нису пожељне, јер су контрапродуктивне за ову државу, постоје и друге, перфидније за то.
retko zdravo misljenje na forumu... bravo...rdeki:Baš tako. Takve parade zaista nikome ne mogu doneti dobro, kao što nikakvo nasilje nikome ne može doneti ništa dobro.
Uopšte ne vidim suštinski razliku između parade homoseksualaca i fašističkog marša.
Fasizam se ne moze ubiti....Znas ono Good die young,Shit lives Forever.......e to ti je to.....Nikad nece neki papak koji napravi sranje da nastrada nego uvek slucajni prolaznici :-x .....Iron Lord:Imao sam prilike da pročitem najsvežije grafite po Dušanovcu danas...
Od standardnog "NE u NATO!" do "Fašistima metak u čelo!"
E sad ako počnemo da analiziramo psihologiju poruka onda je očigledno da je nečijem tati ostalo auto-laka viška pa dao sinčiću da se sigra po ulici...
Pazi nebulozu - "Fašistima metak u čelo"???
Jakobinac:Dupli post
E, a da je 10000 Srba održalo šetnju u tom istom Zagrebu?Jakobinac:U Zagrebu je 97. (ako se ne varam) odrzana setnja sa istim ciljem, ucestvovalo preko 10 000 ljudi, bez ijednog incidenta. I neko ce da mi kaze da je Hrvatska po bilo cemu losija od Srbije zbog toga?
Hm nije tesko tuci gomilu uduvanih likova.....nek udare na *****e kad se okupljaju ,a izgleda da ce to postati redovna praxa, kako se krece politicka scena u Srbiji......Torrente-BG:Ma u ovom slucaju drzava lepo treba da zabrani taj skup narkomana i to je to.Pa oni neka pokusaju kroz institucije da proguraju tu svoju ideju o legalizaciji droga a ne po ulicama da propagiraju to.
A ako bi se oni i pored zabrane okupili ,zna se. Panduri pendreke u ruke i udri.
Onda neka izvole tu štetu da čine sami sebi - ne vidim nikakav razlog zbog čega bi ljubitelji marihuane održavali nekakve šetnje i slične manifestacije.Jakobinac:Ljubitelji marihuane, ako cine ikakvu stetu, cine je samom sebi.
Ja nisam. Ja sam antialkoholičar. Posebno mrzim pivo - ne mogu očima da ga gledam.Obersturmfuehrer:ako cemo tako, onda smo verovatno svi mi alkoholicari...
Obersturmfuehrer:necu da ih podrzavam ali glupavo je nazivati ih narkomanima zato sto se pojavljuju na tom protestu...
ako cemo tako, onda smo verovatno svi mi alkoholicari...

rdeki:Ja nisam. Ja sam antialkoholičar. Posebno mrzim pivo - ne mogu očima da ga gledam.

rdeki:Onda neka izvole tu štetu da čine sami sebi - ne vidim nikakav razlog zbog čega bi ljubitelji marihuane održavali nekakve šetnje i slične manifestacije.