Fašisti prete nasiljem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Архангел:
Misliš da bi on voleo
nakolac1gl.gif
i to baš na
neomascen6ti.gif
Ma garantovano, ne bi on izigravao poly ovde da nije jako polestan. A prethodni nik mu je bio fag-y, pa kara neris....uzas.

pa... dragi moji drage moje i ostali...
prvo, kako neko lepo rece na ne znam kojoj strani ovde... to se ne radi tako... ali, ok... ono sto se radi u Srbiji, se ne radi nigde drugde, pa je ovo, predpostavljam, normalno... normalno je baciti bombu na neciju kucu, ali nije normalno da ko god hoce, a ima (cak, i po Kostunicinom skarabudzenom ustavu) pravo po ustavu, da mitinguje bez ekscesa. E, to sto sad Cavoski oseca da mu se blizi kraj, pa bi da pod stare dane pogleda jos kojeg zadihanog, oznojanog, kratko podsisanog mladica, to je vec njegova stvar, u to se ne bih mesao.
Svakako, Jociceva policija nece nista uraditi da spreci nasilje.

Polly Jean:
Svetski marš konoplje, poznatiji kao "Gandža marš", trebalo bi da se održi u Beogradu u subotu 5. maja na Trgu republike. Istovetni skupovi biće organizovani u 200 gradova širom celog sveta.
Cilj skupa je, prema najavi organizatora, ukidanje prohibicije biljke konoplja, tj. marihuane, i dozvoljavanje njene "medicinske, industrijske, uživalačke i duhovne upotrebe". Učesnici marša pozvani su da "zbog predrasuda" koje postoje prema uživaocima marihzane, nose maske, ali i da tokom skupa ne konzumiraju marihuanu, pošto bi time prekršili zakon.
Organizatori skupa podsećaju da je prvi "Gandža marš" održan u Beogradu 7. maja 2005. sa oko pedesetak učesnika i da je prošao mirno, bez ikakvih incidenata ili hapšenja.
Uzgoj i upotreba marihuane zabranjeni su u Srbiji, ali Ustav Srbije garantuje pravo okupljanja i protesta zabranjujući pozive na nasilje.

Ето ово је драстичан пример ЗЛОУПОТРЕБЕ слободе, демократије, права на окупљање итд. Надам се да ће МУП у складу са Законом ЗАБРАНИТИ ОВАЈ "марш" а за то свакако има разлога утемељених у Закону.

Из ове постављене теме не види се и не можемо сазнати најважније а то је:

1. КО ЈЕ ОРГАНИЗАТОР "Ганџа марша" ??? Да ли је то нека регистрована
организација??? Под којим именом??? КО ПЛАЋА овај "марш"? Хехехе....
то је, наравно, САКРИВЕНО... Не верујем да полиција СМЕ да одобри
овакав скуп а да не зна КО је ОРГАНИЗАТОР? Или се организација а и
организатор КРИЈУ...хехехе......

2. Али суштина овог могућег циркуса је потпуно КОНТРАДИКТОРНА јер неки
ликови окупљени у некој тајној организацији којој имена не знамо, нити знамо
КО је организатор "Ганџа марша" позивају се НА ПРАВО ДА ЈАВНО ИСКАЖУ
СВОЈЕ СТАВОВЕ И НЕСЛАГАЊЕ СА ЗАКОНОМ. У реду, хајде да и то
прихватимо - али ОБРАЋАТИ СЕ ЈАВНОСТИ У ЦЕНТРУ ГРАДА
ПОД МАСКАМА - е то неће проћи! И заиста их треба разбити! :evil:
И нико неће
одговарати јер неће шутнути ЧОВЕКА - НЕГО МАСКУ ! Па не само што се
дрогирају, него би и да протествују а да се не зна КО СУ ОНИ.... зар то није
мало много??? Ако хоће јавно - онда нека буде јавно... а они би хтели да као
бајаги буде јавно - а у ствари тајно...... :lol: :lol: :lol:

Моја порука МУП-у је: БОЉЕ СПРЕЧИТИ - НЕГО ЛЕЧИТИ!

@Polly Jean

А зашто је изостављено време одржавања "Ганџа марша" ааааа? Да ли зато да се на брзака удувани под маскама усликају на некој ТВ ??? Ахахахаа.......

БАШ БИХ ВОЛЕО ДА ЗНАМ У КОЛИКО ЈЕ САТИ ЗАКАЗАН "ГАНЏА МАРШ" - ЈЕР БИ СЕ РАДО ПРИДРУЖИО ОНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА КОЈЕ ЋЕ ОРГАНИЗОВАТИ КОНТРА-МАРШ!

Jerry Ropero:
meni smetaju ovi sto oce da se nasoj deci prodaje droga slobodno. treba ih razbiti. podrzavam desnicare.
od kad ti imas decu?
konstatntno pricas o nekoj svojoj "deci" a nisi se pohvalio da si uradio nesto po tom pitanju.

ti si djeri zreo za psihijatriju,sa sve ovim koje podrsavas.

no kad ti pretis,to izgleda u svakom lsucaju jako smesno i neozbiljno,jer zna se - djeri je virtuelni junak,u virtuelnoj borbi za srbiju...protiv tebe je lek bar jednostavan - iskljuciti kompjuter i ostaviti te da sam sa sobom trtljas u sred svog sela,daleko od civilizacije,bezbedan od obaveze da nesto zaista i uradis :)

Norma Kampl:
Тај марш, очигледно оркестирану акцију, треба спречити.

Али, сем насилних метода, које, такође, уопште нису пожељне, јер су контрапродуктивне за ову државу, постоје и друге, перфидније за то.
Baš tako. Takve parade zaista nikome ne mogu doneti dobro, kao što nikakvo nasilje nikome ne može doneti ništa dobro.
Uopšte ne vidim suštinski razliku između parade homoseksualaca i fašističkog marša.

rdeki:
Baš tako. Takve parade zaista nikome ne mogu doneti dobro, kao što nikakvo nasilje nikome ne može doneti ništa dobro.
Uopšte ne vidim suštinski razliku između parade homoseksualaca i fašističkog marša.
retko zdravo misljenje na forumu... bravo...
E, sad... to sto bi fasisti da istrebe sve zivo, a i mrtvo a nije srBsko, je li, to je vec stvar kojom bi mozda mogao da se pozabavi Bodrijar, da je ziv... a ne, "ovi ovde", ako se razumemo....
Drugo, od kada je to normalno da u Srbiji preovladava fasizam? I ko je za to odgovoran? Zasto se "biti homoseksualac" i "biti fasista" moraju staviti pod istu kapu, ako znamo da je, ruku na srce, biti homoseksualac u svojoj biti obelezeno visokim nivoom tolerancije za sve. Naravno, u nacelu. Pa, pre svih, ta grupa zna kako je to biti diskriminisan. S te strane gledano, mars fasista i mars homoseksualaca NISU ista stvar. Ali, u sredini u kojoj mi zivimo, u drustvu koje nije zapravo ni imalo nikakav zdravi oblik demokratije cak ni u najavi (i zamolio bih da vam monarhija ne pada na pamet), to jesu dva ekstrema. Suprotno postavljena, ali ekstrema.

vidim, ovde postoje 2 glavne struje...
nekolicina koja je protiv desnicara, i ostatak koji peni o travi i koji (vecina) pojma nema ni sta je to marihuana....
al ok...drago mi je sto svi situaciju sagledavaju bas "realno", nisam video da je neko rekao do sada osudio oba dogadjaja...

elem, po obicaju, patriote me odusevljavaju.
konstantno ismevaju izvrgavaju sadasnju demokratiju i pravdu ruglu, a sami ne znaju sta hoce po tom pitanju...

i na kraju...
gospodo, pre nekoliko meseci ste glasali za ustav srbije, u tom ustavu se garantuje sloboda govora. prema tome, slobodno mozemo reci da ste im VI dozvolili da protestuju....

Ja samo znam da su celavi, iskompleksirani fasisti, koji svoju (nepostojecu) potenciju dokazuju busanjem u srpske grudi i premlacivanjem onih koji ne zele pesnicama da se bore za svoja prava, daleko opasniji po pojedince, a posebno po citavo drustvo, od konzumatora marihuane. Ljubitelji marihuane, ako cine ikakvu stetu, cine je samom sebi. Fasisti bi, pak, stalno nekoga drugog da prevaspitavaju, stalno da menjaju "neposlusne", "zabludele"... I to sofisticiranim metodima - bejzbolkama. Iskompleksirana, impotentna fasisticka goveda su vazda kroz istoriju cinili samo zlo. Sto svom sto drugim narodima. To sto u 21. veku u Srbiji mogu ovako javno da se oglasavaju i pozivaju na linc samo govori o tome koliko je Srbija danas bedna zemlja. Mirni protesti se odrzavaju u preko 200 gradova u svetu - bez ikakvih problema. U Zagrebu je 97. (ako se ne varam) odrzana setnja sa istim ciljem, ucestvovalo preko 10 000 ljudi, bez ijednog incidenta. I neko ce da mi kaze da je Hrvatska po bilo cemu losija od Srbije zbog toga?

Iron Lord:
Imao sam prilike da pročitem najsvežije grafite po Dušanovcu danas...
Od standardnog "NE u NATO!" do "Fašistima metak u čelo!"
E sad ako počnemo da analiziramo psihologiju poruka onda je očigledno da je nečijem tati ostalo auto-laka viška pa dao sinčiću da se sigra po ulici...
Pazi nebulozu - "Fašistima metak u čelo"???
Fasizam se ne moze ubiti....Znas ono Good die young,Shit lives Forever.......e to ti je to.....Nikad nece neki papak koji napravi sranje da nastrada nego uvek slucajni prolaznici :-x .....

Ma u ovom slucaju drzava lepo treba da zabrani taj skup narkomana i to je to.Pa oni neka pokusaju kroz institucije da proguraju tu svoju ideju o legalizaciji droga a ne po ulicama da propagiraju to.
A ako bi se oni i pored zabrane okupili ,zna se. Panduri pendreke u ruke i udri.

Torrente-BG:
Ma u ovom slucaju drzava lepo treba da zabrani taj skup narkomana i to je to.Pa oni neka pokusaju kroz institucije da proguraju tu svoju ideju o legalizaciji droga a ne po ulicama da propagiraju to.
A ako bi se oni i pored zabrane okupili ,zna se. Panduri pendreke u ruke i udri.
Hm nije tesko tuci gomilu uduvanih likova.....nek udare na *****e kad se okupljaju ,a izgleda da ce to postati redovna praxa, kako se krece politicka scena u Srbiji......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back