Fashion SOS call :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz svima,

uskoro mi je matura pa kontam uzimati neko odjelo, neko talijansko, markirano, tipa Armani... Prijateljica je bila skoro u BG-u kaze da ima u Uscu Armanijev shop, ali da nema odijela ispod nekih 600 eura... To je bas skupo s obzirom da se takva odijela mogu naci za dosta manje kinte... Sad me zanima gdje bih mogao proci jeftinije??? U koji grad otici??? Bec, Trst?? Nezz, nemam uopste predstavu... Ako je neko uzimao ili zna... Thx unaprijed...

da... jebga, onda mi je to bas velik trosak... odijelo, cipele, put do odijela... ne bi me izaslo manje od 850 eura... samo zbog jedne noci... u koji grad bih mogao otici??? koji je ovako dobar za shopping?? nesto na fazon trsta(kao sto je prije bio)...

Poz svima,

uskoro mi je matura pa kontam uzimati neko odjelo, neko talijansko, markirano, tipa Armani... Prijateljica je bila skoro u BG-u kaze da ima u Uscu Armanijev shop, ali da nema odijela ispod nekih 600 eura... To je bas skupo s obzirom da se takva odijela mogu naci za dosta manje kinte... Sad me zanima gdje bih mogao proci jeftinije??? U koji grad otici??? Bec, Trst?? Nezz, nemam uopste predstavu... Ako je neko uzimao ili zna... Thx unaprijed...

Armani-jeva odela su skuplja u Italiji, Nemackoj, Austriji nego li u Srbiji, i kao sto je neko pomenuo, ako su jeftina, onda su plagijati koji ne vrede ni to sto platis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back