- Poruka
- 21.194
e ja da iskoristim temu,gde da nadjem kupaci da je dole malecki,plitak,to mogu da nosim,al gore da je neki sa zicama i zatvorenijim korpama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ja da iskoristim temu,gde da nadjem kupaci da je dole malecki,plitak,to mogu da nosim,al gore da je neki sa zicama i zatvorenijim korpama?
Ja bih skinuo
ako moze bez tog "dusho", bila bih zahvalna
pitam dal je zezanje, jer je tema na pdfu beograd
takodje mi lici na zezanje vec samim tim sto pitas dal je pravilo da se skida, ili ne?
sta te briga dal se skida, ili ne-logicno je da je udobnije sa tim delom, zar ne?
sto se tice dokaza da si kupio novo, kad si zadnji put kupio npr. kupaci sa onom plasticnom nalepnicom koja ide na intimni deo i koja stiti kod probe? nego, pitanje je ko je sve gurao svoj tuki tamo pre tebe....
moze bez duse
mislio sam da nas kupaca ima najvise ovde u bgdu, i prodavaca i samo sam zamolio za adekvatan, ispravan odgovor. do sada se nije javio niko ko stvarno zna.
ako ti se tema ne svidja... pa imas vise nacinana raspolozenju
da zakljucim zar nije dziberski nositi nesto sa plasticnom ambalazom, predvidjenom za skidanje prilikom kupovine