sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Natalija je zmija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natalija je zmija...
vec sam se pitala..pa moram opet...e stvarno,sta je sa ovom devojkom,toliko treptanje,uzas!a gledala sam neke klipove sa prosle farme,i onaj njen kolega nemanja stefanovic,isto tako treptaoKatarina...

A Zorana se samozadovoljavala... kao fazon, brani se da je bila u nesvesnom
stanju![]()
ne verujem da bi Zorana tako nesto uradila u svesnom stanju..ne verujem da je uopste to uradila..jednostavno mi ne deluje kao taj tip osobe.
Lako moguće da je to mala sa tri padež izmislila, ne bih se čudila.
a sto je bane smrad za slugu jovanu stavio..provalio da je favorit a

namestaju nego sta,bas ce neki zaludni gledalac potrositi 30din+pdv za poruku pa onda kao pitati Peju sta misli kako je,zasto je itd. Katarina Zorani to i to uradilaal sve jedno dopada mi se sto su pitanja toliko direktna trebali su ranije to da ubace posto je ova sezona dosadna jako
![]()
koje budale majko mila.Rekla bih da po svemu sudeći ima puno zaludnih koji šalju poruke i troše pare, a pitanja su im božemesačuvaj, a najsmešnije kad šalju poruke tipa: Kaća izdrži uz tebe smo, kao Kaća to čitakoje budale majko mila.

Uh baki je nabolja riba na farmia sto je bane smrad za slugu jovanu stavio..provalio da je favorit a
Rekla bih da po svemu sudeći ima puno zaludnih koji šalju poruke i troše pare, a pitanja su im božemesačuvaj, a najsmešnije kad šalju poruke tipa: Kaća izdrži uz tebe smo, kao Kaća to čitakoje budale majko mila.
jbbt, da li je moguće da ova Kaća stvarno smrdi, ne pere zube i razbacuje okolo usrane gaće?![]()

Ja sam jednom citala,neka pevaljka je dala intervju,ne znam tacno koja,da je zivela sa Kacom,kada su trajale Zvezde granda i da je trazila novi stan,samo zbog njene neurednosti.jbbt, da li je moguće da ova Kaća stvarno smrdi, ne pere zube i razbacuje okolo usrane gaće?![]()

I posle kaže "kako to nisu moje gaće"...pa šta je radila sa toliko gaća,da ih nije možda slučajno sve prala i iskuvavalaJa sam jednom citala,neka pevaljka je dala intervju,ne znam tacno koja,da je zivela sa Kacom,kada su trajale Zvezde granda i da je trazila novi stan,samo zbog njene neurednosti.
Drago mi je sto je Bane odj''bao sinoc onako,pred svima,da ukapira koliko je glupa.I on je boze sakloni,ali ona je utripovala da je popila svu pamet ovog sveta,a ne zna vise od 3 padeza da koristi.
Ono sto je rekla o Zorani je strasno i zaista ne verujem da je zena to uradila.Pa ima kupatilo,pobogu!Jos jedan primer da ti nikad bolji od tebe nista nece reci,samo gori.Nije je sramota da sa 20 godina nosa prljave gace.A Kacina keva je rekla da joj je pred ulazak,drugi put,kupila 100 pari gaca,da se ne muci i ne pere,nego da ih baca.![]()
![]()

ma negde je njena majka izjavila da je gospođica ćerka pozove i kaže - mama, aj dođi da mi opereš stvari, i onda ova zapuca iz Leskovca![]()
a da je meni takva ćerka ala bih je dovela u redPogledao sam pre neki dan pregled farme u 20 casova i onako ponasanje svih ucesnika je ispod svakog dostojansva ljudi... toliko prostakluka i mrznje, zavisti...