Dan za izbacivanje, Ekrem ispao, stigao u studio, Aleksandra ga dočekuje: gospodine Ekreme dobro veče, kako ste?, Ekrem: a viđu bogati, imaš li ti sise prave ili one što bile pod nož?, Aleksandra: jao gospodine Ekreme, pa ja sam dama, kako vi to samnom razgovarate hihihiiiiiii (njeno uzdisanje i izdisanje na neprimerenim mestima ne umem da napišem)? Ekrem: a što jadna, pa žensko li si, ja sam ti viđu pravi švaler, moja Igbala služila moju ljubOvnicu a nije ni znala, a što bi ti bila drugojačija, aj bona da i tebe malko zajahnem, hehehhee, Aleksandra: jao gospodine Ekreme, pa vi kao da ni ne znate da ste ispali sa farme, hahhahahaahh, Ekrem: viđu bona, kako ja da ispaNem kad moj vidiJo klap svi gledaju, cijela zemaljska kugla glasa za mene, a i brat Pejo mi reko da sam super odradiJo onaj zadatak sa spoljni poslovi, ono kao ja šeto magarca, a on me zajebo, ne dade da ga uzjaham, al to niko ne viđe, reče brat Pejo, a narod gledO, ma ko **** narod, što narod zna.
Aleksandra: jao gospodine Ekreme, pa vi izgleda nikako da shvatite da ste izbačeni sa farme, hahhahahaaaaaaaaaaaa. Ekrem: idi bona kako tebi nije jasno da sam ja jedini tamo na farmi kao neka zvijezda i tako to, hahha, alaj si ti neka glupa žemska, koJ te tuJ postaviJo da mu ***** mater, ništa ti ne znaješ jadna ti mati.
Epilog:
Aleksandra se kao i većina farmerki i ostalih "normalnih" ženskih persona zaljubila u Ekrema, smrtno, iliti, ima oma da ga razvede od Igbale, a on, pa njemu ionako ništa nije jasno, nema on pojma ni da je Atlantik preleteo a kamoli da je stigO u zemlju Srbiju gde beda i jad vladaju i caruju, on je kralj, živeo kralj, ajmo da ga venčamo sa kojom god sponzorušom poželi, a biće ih, ihhhhaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.