Фарма сезона 3

Ko na Farmi najviše zaslužuje pobedu?

• Andrija Djogani - Baki B3

• Bata Zdravković

• Branislav Janković - Bane

• Vesna Vukelić Vendi

• Eva Ras

• Ekrem Jevrić - Gospoda

• Zorana Pavić

• Zoran Pejić - Peja

• Jasmina Ana

• Jovana Pajić

• Katarina Živković

• Marijan Rističević

• Nikola Kostić - Lee Man

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Posle večerašnjih štapića ogadila mi se Zorana i ispada iz mog kruga favorita,strašno me razočarala što je Jovani dala štapić,koji je kasnije i presudio.
*ebo ih ljigavko limeni,usr*li su se k'o grlice.
A za Nakazu 13 mislim da ta kreatura neće dugo na slobodi moći da se krevelji,polomiće ga neko.

znala sam da postoji druga strana medalje, nemoguce da je sva slatka i fina i da se samo smeska.... hahaha pupoljak :per:

http://www.svet.rs/clanak/blog
Nemam ja zivaca da citam ovoliki teks ;)

Ja samo da se javim da kazem da mi je najomrazeniji farmer Kaca(ako nista znali :hahaha: )

Prasece oci i teleci pogled(ako ste mislili da je nemoguce,sad vidite da nije),glavudza k'o u vanzemaljca,plisana trenerka sa krznom,pa jos roze! :hahaha: Mozak programiran da koristi,samo i iskljucivo tri padeza.Uzrecica joj: -Jesam,glupa sam,pa sta hoces? :hahaha:

znala sam da postoji druga strana medalje, nemoguce da je sva slatka i fina i da se samo smeska.... hahaha pupoljak :per:

I ja sam taj tekst pročitala, stvarno je odvratan. Ne nervira mene da čujem da je bilo ko od VIP majmuna ovakav ili onakav, pa cela estrada nam je kurvinjska, to smo valjda svi znali, ali kada počne Vendi da proziva bilo koga e, tada mi dođe da povraćam. Ima u narodu jedan vrlo ružan izraz - profuknjača - a odnosi se na žene najgore vrste u koje mislim i Vendi spada, i da ona nekome nešto ***** o moralu.
A Zorana kakva god da je, bar je pristojna, ili se bar pristojno ponaša.

Jeste niko od nas nema jedno lice...a stvar je ukusa kome ce se plasirati ta opasna osoba s kojom nema zaebancije..mi nemamo potrebe da je gledamo iz tog ugla jer se ne kaci s nama..bilo ko da je u pitanju ne pije vodu kad klinci kazu ''pokazao/la je pravo lice''..nije nama pokazao nego smo ga mi posmatali iz naseg ograicenog ugla na osnovu onoga sto nam puste

I ja sam taj tekst pročitala, stvarno je odvratan. Ne nervira mene da čujem da je bilo ko od VIP majmuna ovakav ili onakav, pa cela estrada nam je kurvinjska, to smo valjda svi znali, ali kada počne Vendi da proziva bilo koga e, tada mi dođe da povraćam. Ima u narodu jedan vrlo ružan izraz - profuknjača - a odnosi se na žene najgore vrste u koje mislim i Vendi spada, i da ona nekome nešto ***** o moralu.
A Zorana kakva god da je, bar je pristojna, ili se bar pristojno ponaša.
svakako vendi takva kakva jeste,vasarska darodajka...ali ona se bar ne femka,i ne ponasa se pristojno.
a gospojica zorana svakako `prodaje mooda za boobrege` k`o da je neko blesav.volim sto je u tom blogu raskrinkana (mislim da ona kljunata bjelica pise blog)

svakako vendi takva kakva jeste,vasarska darodajka...ali ona se bar ne femka,i ne ponasa se pristojno.
a gospojica zorana svakako `prodaje mooda za boobrege` k`o da je neko blesav.volim sto je u tom blogu raskrinkana (mislim da ona kljunata bjelica pise blog)

To bi na Bjelicu i ličilo, ona je zlobna a i VendiJEVA prijateljica, alal joj vera na izboru prijatelja.
A opet Zorana, pa ona ni jednog momenta nije rekla ja sam poštena, ja nisam *****, ja sam fina, ona kaže da u njenoj prirodi nije da se svađa i napada na način na koji to radi ona kalaštura, koja se kao ne femka a Marjanu samo što glavu nije otkinula jer otkud mu pravo da nju nazove negativnom osobom, dragi Bože da se prekrstim levom nogom.

Ja gledam farmu, iskljucivo zbog njihovih svadja, koje su ,verovali ili ne, pocele da me nerviraju. A to sve zbog Vendi i Bokija. Mislim da ce Ekremu skroz da opadne publicitet zbog Vendija. A nadam se da ce Marijan da pobedi. Zaista ga nisam gotivila sve dok nisam uvidela da jedini ima karakter tamo i da jedini radi. Ovi ostali su lenstine nevidjene. Za Vendi nemam reci. Ona je definitivno jedinica mere za ljudsku glupost i zlobu. Ovo sto Boki i ona rade Marijanu ravno je najvecem nevaspitanju.

Back