Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.269
Uuu al ce se namlate shushke novom prevarom gledaoci pitaju farmere

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ej a nisam obratio paznju sta to bilo, Bane rekao da mu se svidja neka cura napolje kao nista ozbiljno al kao muvaju se , ne ?Ja sam jednom citala,neka pevaljka je dala intervju,ne znam tacno koja,da je zivela sa Kacom,kada su trajale Zvezde granda i da je trazila novi stan,samo zbog njene neurednosti.
Drago mi je sto je Bane odj''bao sinoc onako,pred svima,da ukapira koliko je glupa.I on je boze sakloni,ali ona je utripovala da je popila svu pamet ovog sveta,a ne zna vise od 3 padeza da koristi.
Ono sto je rekla o Zorani je strasno i zaista ne verujem da je zena to uradila.Pa ima kupatilo,pobogu!Jos jedan primer da ti nikad bolji od tebe nista nece reci,samo gori.Nije je sramota da sa 20 godina nosa prljave gace.A Kacina keva je rekla da joj je pred ulazak,drugi put,kupila 100 pari gaca,da se ne muci i ne pere,nego da ih baca.![]()
![]()

Pa naravno .... Srbija je ovo bateUuu al ce se namlate shushke novom prevarom gledaoci pitaju farmere![]()

Pratila sam malo poruke: "Kaća dušo nemoj da plačeš, ja sam tužan kada vidim da si ti tužna i samo zbog tebe gledam farmu" ili " Kad sam videla da je Kaća zaplakala i ja sam se zaplakala, teške su suze devojačke"![]()

Uvek me zanimalo ko su ti ljudi sto salju poruke...Dal imaju neki problem.Mislim imaju sigurno cim salju
Nije njima lako...
E ova Natalija je njesra....i laže mnoooogooo....i zašto bre forsiraju ovog Ekrema aman...i Vendi je kamenjarka i deluje bre nekako prljavo...
najgoru žensku bagru su izabrali da nam bude VIP, kako je samo hvalila Ekrema jer je stao na njenu stranu kao džentlmen, pazi, Ekrem pa džentlmen
koji je to majmun majko mila, zaljubio se u kurveštinu kao klinac od 15.g. povraća mi se pomalko, degenerikE ta ti je dobra, deluje prljavonajgoru žensku bagru su izabrali da nam bude VIP, kako je samo hvalila Ekrema jer je stao na njenu stranu kao džentlmen, pazi, Ekrem pa džentlmen
koji je to majmun majko mila, zaljubio se u kurveštinu kao klinac od 15.g. povraća mi se pomalko, degenerik
Ej a nisam obratio paznju sta to bilo, Bane rekao da mu se svidja neka cura napolje kao nista ozbiljno al kao muvaju se , ne ?
Pa naravno .... Srbija je ovo bate![]()
Eno je,peva :"I'm in a bad romance" 
Pa,da,Bane je pricao o nekoj glumici napolju i sav se rastopio,kao videce sta ce biti kad izadje i kako je ona probudila u njemu,nesto sto dugo niko nije,a Kaca pocela da se gubi,kao:-Sta pricas ti,bre?Eno je,peva :"I'm in a bad romance"
![]()
I slep čovek bi osetio da Bane nema nikakve emocije prema Katarini, pa ni kao prijatelj a kamo li kao navodni momak.
koliko god nam je antipatičan, dečko nije glup
a ona je ipak daleko ispod njega, i on je toga svestan... zato i nema nikakve emocije
pa još kad joj vidim male svinjske okice.
zlo mi je.
ko joj slaga da je lijepa?????????????????
hebo ga otac po vrh guzice.
treba je vratiti u osnovnu školu da nauci padeŽi.
da,u pravu si.koliko god nam je antipatičan, dečko nije glup
a ona je ipak daleko ispod njega, i on je toga svestan... zato i nema nikakve emocije

i ja se iščuđavam što je svima lepa
meni je totalno bezveze, pravi seljački tip
Uvek me zanimalo ko su ti ljudi sto salju poruke...Dal imaju neki problem.Mislim imaju sigurno cim salju
Nije njima lako...
ahhaahhaahahhahahaahahahahhahahah
jaooooo, praziluk joj viri iz Luj Viton tašnice![]()

Za ovaj serijal FARMA 3 se javljam prvi put ...Toliko o nekom pracenju a da u poslednje vrijeme ne pratim povremeno pratim na preskoke...
Favorita nikako da ukebam ...Neznam kako vi ...Ekrem je potpuna budala ...Boki je karikatura koja hoda ...Vendi je igrac al joj za dzaba...Nema sanse ...
Karolina ,ne zna sto je naslo ...Jasminu nikako da razimijem sto prica i da li je to srpski jezik kad zabrza a ne brza ni kad prica ni kad nesto radi.Bane ne zna sto hoce igra na pogresne igrace .Dalje u drugom postu dugi se ne citaju ...![]()
, Ekrem je takva budala da prosto ne mogu da verujem da takva spodoba postoji, a očigledno da postoji, tako da, ma strašno u svakom slučaju.