Фарма сезона 3

Ko na Farmi najviše zaslužuje pobedu?

• Andrija Djogani - Baki B3

• Bata Zdravković

• Branislav Janković - Bane

• Vesna Vukelić Vendi

• Eva Ras

• Ekrem Jevrić - Gospoda

• Zorana Pavić

• Zoran Pejić - Peja

• Jasmina Ana

• Jovana Pajić

• Katarina Živković

• Marijan Rističević

• Nikola Kostić - Lee Man

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa bane je i na farmi pokazao da je prema njoj iskren-rekao da ga druga ceka napolju,a na farmi mu se natalija svidela a kao najlepse iskustvo na farmi naveo je prijateljstvo sa jelenom

:strika:

p.s.kaca moze onim gacama suze da brise

Listing je pokazan, 45 % Marjanovih glasova stiglo je sa 30 telefona, i tu je utrošeno 20 000 evra!
To je dakle priča o čoveku koga podržava narod, i koji tobože ima neku armiju navijača.
Kao i svaki političar, pokazao se alav, gladan para i slave. Izvukli su ga iz naftalina, dali mu priliku da
zaradi, dobije malo popularnosti, al jok, gospodinu malo, veliki patriota oće samo 100 000 evrića.
Sad će i to što je dobio, izgubiti povlačeći se po sudovima.

A mala Jovana, ako ima mozga, a pokazala je da ga ima, treba pod hitno da se otkači od te Zorane, njenog
izveštačenog osmeha i frustracija sredovečne žene. I tog njenog stalnog navijačkog tripa. I ja navijam za
Partizan, al mi Zorana izuzetno ide na nerve. Volim prirodno vesele ljude, a ne one koji se veštački
non stop cerekaju ko lud na brašno.

Listing je pokazan, 45 % Marjanovih glasova stiglo je sa 30 telefona, i tu je utrošeno 20 000 evra!
To je dakle priča o čoveku koga podržava narod, i koji tobože ima neku armiju navijača.
Kao i svaki političar, pokazao se alav, gladan para i slave. Izvukli su ga iz naftalina, dali mu priliku da
zaradi, dobije malo popularnosti, al jok, gospodinu malo, veliki patriota oće samo 100 000 evrića.
Sad će i to što je dobio, izgubiti povlačeći se po sudovima.

A mala Jovana, ako ima mozga, a pokazala je da ga ima, treba pod hitno da se otkači od te Zorane, njenog
izveštačenog osmeha i frustracija sredovečne žene. I tog njenog stalnog navijačkog tripa. I ja navijam za
Partizan, al mi Zorana izuzetno ide na nerve. Volim prirodno vesele ljude, a ne one koji se veštački
non stop cerekaju ko lud na brašno.

a šta je s Kaćinim glasovima?

Marjan je imao više glasova na SMS, ali je Kaća imala više telefonskih poziva i tu je napravila značajnu prednost.
Marjan nije ni sporio da mu je veliki broj glasova stigao sa tih telefona, nije protiv pravila, ok nije ne sporim, ali onda brate
nemoj da sereš kako je cela Srbija uz tebe, a ovamo imaš ekipu rođaka i prijatelja koji daju debele pare za SMS.

Dođe mi žao Ognjena kada viđoh sinoć na TV kako ga ono dvoje ispreskakaše i preveslaše, nikada
nisam mislila da ću Paprikarki i Banetu čestitati na nečemu ali ono sinoć odradiše baš po mome ukusu,
spustiše naduvenka Ognjena na zemlju samo tako. E moj Oskare :zcepanje:HoHoHo

Poslednja izmena:
Pravila igre su se znala unapred... Svi su znali da pobedjuje onaj ko dobije najvise glasova... Ne najvredniji, ne najpametniji, ne najlepsi... Tako da je Marjan samo pokazao koliki je seronja... Propali politicar koji pokusava da se jos koji dan vuce po televiziji...

Katarina je neko ko mi nikad nije bio simpatican... Sve suprotno od onog sto mi se svidja i sto cenim... I da sam se ja kojim slucajem pitao, nikad ne bi ni prismrdela pobedi... Ali... Dobila je najvise glasova, pobedila i svaka joj cast... Tu je prici kraj, a na njoj je kako ce to iskoristiti...

Ekrem je poraz jako dobro podneo... Mada, kad su njega ubedili da nije prevario Igbalu, da Vendi ima vestacke sise, da je Vendi nepostena i jos gomilu gluposti, ubedice ga da niko nije ni pobedio pa ce mirno moci da se vrati kuci svojoj plavokosoj tabanastoj lepotici... :)

Back