Фарма сезона 3

Ko na Farmi najviše zaslužuje pobedu?

• Andrija Djogani - Baki B3

• Bata Zdravković

• Branislav Janković - Bane

• Vesna Vukelić Vendi

• Eva Ras

• Ekrem Jevrić - Gospoda

• Zorana Pavić

• Zoran Pejić - Peja

• Jasmina Ana

• Jovana Pajić

• Katarina Živković

• Marijan Rističević

• Nikola Kostić - Lee Man

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pravila igre su se znala unapred... Svi su znali da pobedjuje onaj ko dobije najvise glasova... Ne najvredniji, ne najpametniji, ne najlepsi... Tako da je Marjan samo pokazao koliki je seronja... Propali politicar koji pokusava da se jos koji dan vuce po televiziji...

Katarina je neko ko mi nikad nije bio simpatican... Sve suprotno od onog sto mi se svidja i sto cenim... I da sam se ja kojim slucajem pitao, nikad ne bi ni prismrdela pobedi... Ali... Dobila je najvise glasova, pobedila i svaka joj cast... Tu je prici kraj, a na njoj je kako ce to iskoristiti...

Ekrem je poraz jako dobro podneo... Mada, kad su njega ubedili da nije prevario Igbalu, da Vendi ima vestacke sise, da je Vendi nepostena i jos gomilu gluposti, ubedice ga da niko nije ni pobedio pa ce mirno moci da se vrati kuci svojoj plavokosoj tabanastoj lepotici... :)

Igbali?
ma jok, ljuta je, neće da ga primi nazad :lol:

Evo, pise da mu Igbala oprostila Vendija... :lol:

http://www.alo.rs/ljudi/34448/Ekrem_Igbala_mi_je_oprostila_Vendija

Prvo je samo ćutala, i njojze je bilo teško, bate! Plakala je i nije mogla da mi kaže ništa. Ja sam joj rek‘o da se smiri i da će sve da bude u redu i da ja Igbalu najviše volim, rodila mi je četiri sina. Onda mi je kazala da me je kurvanje koštalo sto hiljade evra i da moram da se popravim jer joj takav u kuću ne trebam. Izbruk‘o sam je kod ljudi, šta će da joj kažu kad je vide. Ja znam, bate, da sam pogrešio i neću više i molio sam je da mi oprosti zbog Vendija. Ona je rekla da mi je oprostila jer zbog pića nisam bio normalan i da ćemo da pričamo sve kad se vratim u Njujork. Mene je srce puno sad i sve ću da radim da joj nadoknadim

Poslednja izmena:
Evo sta se jos vidi iz listinga glasova...

Ovo dokazuje da je Marijan polovinu njegovih SMS glasova dobio od samo 30 korisnika. Marijanu su „pumpani“ glasovi i usput je potrošeno preko 20.000 evra, a verovatno i znatno više, kako bi Marijanu pokušali da nameste pobedu. Marijanu ne da nije dospeo dovoljan broj glasova za pobedu, nego mu realno ne pristaje ni drugo mesto

http://www.alo.rs/ljudi/34453/Pink_Marijanu_su_namestali_pobedu

Moj menadžer mi je prišao i rekao da će me polomiti ako se mrdnem. :hahaha:

Četiri dana po izlasku sa imanja u Lisoviću, vlasnik planetarnog hita „Kuća pos‘o“, Ekrem Jevrić, promenio je mišljenje o svojoj farmerskoj ljubavi Vesni Vukelić Vendi, a u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ priznaje da se kaje za sve što je radio sa njom.

- Ničeg ti se ja, brate, ne sjećam! (Iako sam evidentno žensko, Jevrić mi se obraća u muškom rodu prim. aut). Toliko sam pio na farmi da se više ničeg ne sećam!
- Ne sećate se kako ste Vesni ljubili noge i plakali za njom?
Ona je mene skroz smotala. Ja sam u nju gled‘o ko u sliku! Ne znam šta mi je bilo, ko da nisam bio ja. Meni je menadžer Srđan Jovanović pustio snimke sa farme, ja se pola stvari ne sećam. Kada sam video šta sam sve radio i šta mi je ona radila, bilo me je sramota! Prvo mi je puštao snimke sa farme, a onda mi je pustio snimke Vesnine. Kada sam video šta sve ona radi sa gostima, kako je drpaju i pipaju, оdjednom sam progled‘o! Meni je dala samo malo da је pipkam i po neki put da je poljubim. Ja sam mislio da je ona poštena ženska, a kada sam video snimke šta sve radi za mani, kako je ‚vataju i stavljaju mani u sise, skroz sam progled‘o. Mnogo me je razočarala. Ona je mene iskoristila. Posle su mi neki ljudi pričali da ona tako iskorišćava muškarce. Mislila je da ću ja pobediti i htela je da mi uzme pare. Sada tek znam da joj je to bio cilj. Rekao sam da ću joj dati pare, ali to ne važi! Јa nisam znao kakva je ona ženska dok nisam vidiо muvi (film).

- Da li ste se čuli sa Vesnom i da li nameravate da je pozovete?
Nisam se čuo i ne nameravam!
- А da li ste se čuli sa suprugom Igbalom?
Nisam, ne javlja se. Ona je ljuta! Nadam se da će da mi oprosti i da ćemo se pomirimo kada odem u Njujork.
- Čula sam da u finalnoj večeri zbog pijanstva rođenu sestru Sabriju niste prepoznali.
- Pa ja ti, brate, kažem da se ničeg ne sećam! Ti mi ne veruješ! Seli smo posle emisije u auto i ja njojzi pitam: „Čiji si ti?“, a ona kaže: „Ekreme, brate, ja sam tvoja sestra Sabrija“. Tek tada sam skont‘o da je ona.
- U toku emisije smirili ste se. Da li vas je neko iz produkcije opomenuo da se tako ne ponašate, šta se zapravo desilo?
- Moj menadžer mi je prišao i rekao da će me polomiti ako se mrdnem.

haha koja je ovo glupost..za farmere se glasalo 3 MESECA..a za jedno vece se toliko smsa posalje za zvezde granda..koja sprdnja glupi su ko k..kao pravimo presek ovaca koju su do tad bacili pare na glasanje i da gaca ispadne..mi je vracamo da bi jos malo palo sisanje:lol:

Ekrem u Njujorku sa 9.000 evra
25. januar 2011. 21:10 | Komentara: 33

Internet zvezda i bivši farmer se u nedelju vratio u Ameriku i rekao da ga je Pink pokrao ne isplativši mu honorar koji mu je sledovao po ugovoru
Ekrem tvrdi da ga je Pink prevario

Ekrem tvrdi da ga je Pink prevario
Srodne vesti

* Kad porastem biću kao Ekrem
* Ekrem Jevrić ekskluzivac „Granda“

spek%20ekr.jpg

INTERNET zvezda Ekrem Jevrić konačno se u nedelju vratio u Ameriku, a na njujorškom aerodromu dočekali su ga njegova odana supruga Igbala sa sinovima Enisom, Hajrudinom, Nerminom i Beratom, kao i menadžer Began Čekić. Igbala nije mogla da zadrži suze radosnice kada je posle pet meseci ugledala svog muža. Izvođač hitova "Kuća pos'o" i "Gola gola" istakao je da ga je Pink pokrao ne isplativši mu honorar koji mu je sledovao po ugovoru.

- Trebalo je da dobijam 750 evra nedeljno, a ukupno sam za tri i po meseca dobio oko 9.000 evra - požalio se Ekrem Jevrić. - Na kraju su mi od zarade odbili troškove povratne avionske karte do Njujorka. Nikad više ne bih ušao na "Farmu" za te pare! Imao sam ponudu da uđem u "Dvor", ali sam im tražio sto hiljada evra u kešu.

:hahaha:

Back