Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad vidim, četvrti (McBuckets) mi je na watch listi, jerbo tražio(m) nekog koga mogu da držim na četvorci ako zatreba. Naravno, nakon što sam propustio/otpustio gomilu sasvim solidnih PF

---

Ok, postoji razlog i to očigledan zašto se ne kockam u stvarnosti, hvala samom sebi na samokontroli.

nastavi li ovim svojim festina lente tempom, tab će nam se vrlo brzo smešiti iz laguninih izloga kao autor bestselera „12 pravila za nba fantasy: kako ne pobediti nijednom a ipak ući u playoff“.

a sudeći po njegovom opštem stavu i raspoloženju, film o njemu već imamo: „dr. tab or: how i learned to stop worrying about transactions and love the draft“.

Poslednja izmena:
Izgubiću od Državnog posla. Kilavo mi odigraše sinoć, nisam smanjio razliku u poenima i fg-ovima, štaviše povećala se, a bez njih ne mogu da pobedim ili izvučem remi. Nije nešto velika razlika, ali biće dovoljna da se prednost sačuva. Falio mi Buker.

Ništa jbg, okrećem se sledećoj nedelji. Tabe spremaj se.

1612008269645.jpeg

„I just needed a pause. [...] I'm not alone in this. It's just a big thing about mental health, just being balanced with yourself first and then being able to perform.“

(znam da je tema passé, ali nisam mogao da odolim kad sam naleteo na fotku. loopi, nadam se da si prošao psihoterapeutsku obuku.)

Prilozi

• 4w0f4z.jpg
    4w0f4z.jpg
    76,2 KB · Pregleda: 9
„I just needed a pause. [...] I'm not alone in this. It's just a big thing about mental health, just being balanced with yourself first and then being able to perform.“

(znam da je tema passé, ali nisam mogao da odolim kad sam naleteo na fotku. loopi, nadam se da si prošao psihoterapeutsku obuku.)
Sta ce, on je samo Covjek. U ovom nasem odnosu on je neki koledz kvoterbek a ja sam navijacica. Vidim da me zajebava, al' sve se nadam promijenice se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back