loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
po koliko ti dodjemo?E, a moram jos nesto da podelim s vama. Singlirao sam Sabonisa sinoc na 19.5+ poena.
Pogledajte prilog 846552

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po koliko ti dodjemo?E, a moram jos nesto da podelim s vama. Singlirao sam Sabonisa sinoc na 19.5+ poena.
Pogledajte prilog 846552

Sad cu sve igrace da vam ispovredjujem u prvoj cetvrtinipo koliko ti dodjemo?![]()

Dončić je trenutno Slovenac.Zao mi je sto Ligija nije zapala ova Wright-ova partija, da čujem taj arsenal uvreda.. sigurno bi i nešto novo izbacio..
i malo naginje na Hrvata..Dončić je trenutno Slovenac.
Samo ću toliko reći.
Ima još 3 utakmice, vidjećemo.i malo naginje na Hrvata..
Jedini gori protivnik od Aleksandra/Koste.Jos vise me nervira sto Tabu Dzejms da 46 poena, a Taba ni ne interesuje sve ovo.
Brate, kao onaj nesrecni Paja Patak i onaj srecni Caja iz Mikijevog Zabavnika.Jedini gori protivnik od Aleksandra/Koste.
Daj imenicu i smisliću razlog da se nerviram oko nje.Čovek ima pet povređenih, čeka te 11 utakmica više i još se nerviraš za tripl dabl Dončića?
ne nerviraj se burazerceJos vise me nervira sto Tabu Dzejms da 46 poena, a Taba ni ne interesuje sve ovo.

davis?Uf što ne volim kada mi igra više od 11 pa moram da biram ko će ostati na klupi
bez omalovažavanja protivnika, molićunabija mi statse koji mi nisu potrebni sada...

ma prckao se sa wallom celu tekmu, pa se unervozio.You wish xD
---
Razmišljam o Westbricku, možda ne bude igrao (b2b) a i kad igra nabija mi statse koji mi nisu potrebni sada, dok kvari procente i izgubljene (4/8 slobodna i 6 TO poslednji meč)
Iznad glave mu visi trejd u Pelikanse, pa je možda odlučio da se ne zajebavaBilo je mozda realno da Oubre uhvati formu pred okrsaje protiv mene sledece nedelje.. kakva bi to bila kosmicka pravda da me zatrpa..