Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ti se osmehnuo brk Forke kad si video 54 poena VanVlita?
Dobro da me je vratio u igru, nakon prvog dana sam mislio saće me opegla sa nulom, sad mogu da se nadam 3-4 poena da izvučem.

---

Koliko kukam na prva tri pika da sam omanuo toliko je FVV dobar od početka sezone, ima tu i tamo slabiji meč ali stalno puni rubrike. Sad jurim na r/nba da vidim koga je to blokirao 3 puta xD

vidim da pada prvi trejd u ligi, pa nek je sa srećom. :) nije nezanimljivo: daje se kakva-takva sadašnjost za potencijalno bolju budućnost.

nego, strki, koliki ti je procenat u ovom posredovanju? :P

Igrač koji beleži 9.6 poena, 4 skoka, 2.6 asistencija, 1.2 ukradene, 1.3 trojke, uz 41.6% šut iz igre i koji je prosečan igračić, za igrača koji beleži 26.7 poena, 4 skoka, 5 asistencija, 1.3 ukradene, 4.8 trojki uz 47.3% šut iz igre i pre povrede je bio mvp kandidat.

Zbog ovih stvari postoji kontrola trejda. Kad sam pravio ligu, odabrao sam da tu kontrolu sprovodimo svi, demokratski. Zato imate pravo da glasate protiv trejda, ako mislite da nije fer ili da je u pitanju zloupotreba.

Ja mislim da ovo definitivno nije fer trejd. Mekkalum će se vratiti za par nedelja.

Сјајна недеља, иначе. Денвер одложен прву ноћ, боље да ми 5 других не игра него што не игра Јокић.
Драгић ме јбе, час је инј, час није, кад му скину ја не могу да га вратим у тим, одигра меч, учинак се наравно не рачуна, све је супер, добро се живи, само да узмем канап и да се обесим.

Али волим вас и не желим да нам ово пропадне, хехе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back