loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
al dobro, imao je samo 74% sut iz igre. i 3 blokade na 1.85cmJel ti se osmehnuo brk Forke kad si video 54 poena VanVlita?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al dobro, imao je samo 74% sut iz igre. i 3 blokade na 1.85cmJel ti se osmehnuo brk Forke kad si video 54 poena VanVlita?
al dobro, imao je samo 74% sut iz igre. i 3 blokade na 1.85cm
Dobro da me je vratio u igru, nakon prvog dana sam mislio saće me opegla sa nulom, sad mogu da se nadam 3-4 poena da izvučem.Jel ti se osmehnuo brk Forke kad si video 54 poena VanVlita?
kakva mu je noc bila, vjerovatno Vučevićada vidim koga je to blokirao 3 puta

Ispratih ga, nestade čovjek odjednom.Otkako mi Ligi pohvalio Bušmanina, tako ovaj ode u kanal.
Ispratih ga, nestade čovjek odjednom.
Jbg, meni se to desava sa Volom.. svako malo mora da preskoci po jednu/dvije..Westbrick propušta drugo veče b2b utakmica, i čeka ga još jedan par ove nedelje. Toliko o mojim nadanjima
nije nezanimljivo: daje se kakva-takva sadašnjost za potencijalno bolju budućnost. 
Нула, јер ћу га одбити.vidim da pada prvi trejd u ligi, pa nek je sa srećom.nije nezanimljivo: daje se kakva-takva sadašnjost za potencijalno bolju budućnost.
nego, strki, koliki ti je procenat u ovom posredovanju?![]()
Gde se uopšte vidi taj trejd da se izjasnimo?
Hvala, buni me što ne iskače nikakvo obaveštenje, bukvalno da nisam ovde pročitao ne bih znao
Ел. Оу. Ел.Stigne na mejl.
Ne mogu to da nađem, da me ubiješ...Ideš na My team, bilo preko sajta ili aplikacije, i gore pri vrhu ćeš videti "pending trade" ili "pending transactions". Klikni na to i videćeš detalje trejda i imaćeš opciju ispod da glasaš protiv njega.