Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Najvise volim da vidim kad Kapela ima 9 poena, 11 skokova i 2 blokade spram 25 poena, 25 skokova i 10 blokada, pet dana ranije.
To mi ulepsa dan.
To mi ulepsa dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora čovjek da vodi računa o svom prosjeku.Najvise volim da vidim kad Kapela ima 9 poena, 11 skokova i 2 blokade spram 25 poena, 25 skokova i 10 blokada, pet dana ranije.
To mi ulepsa dan.
Kapela: ja ne mogu vise.Mora čovjek da vodi računa o svom prosjeku.
1/11.Iznad glave mu visi trejd u Pelikanse, pa je možda odlučio da se ne zajebava
Plus tek čekam da poveže tri utakmice da valja, to ću onda da mu brojim kao ušao u formu.
lillard donese, đubre (da se) iznese1/11.
Mnogo bi bilo tri utakmice da valja.

Да, да, намештаљка да ме одере.nego, prema sadašnjem stanju tabele, u prvom kolu playoffa igrali bi ligi protiv loopija, strki protiv jruea i stugots protiv bota. smrdi na nameštaljku, hihihi: forumaši doveli ortake da obezbede sebi prolaz u drugu rundu. sreća pa smo tu državni posao i ja, pa će on sve da vas odere.![]()

Ali koje mu je uživanje kad si praktično nepomična
6 ukradenih, 2 blokade u ove 3 utakmice.lillard donese, đubre (da se) iznese![]()

You're giving me a million reasons to let you go6 ukradenih, 2 blokade u ove 3 utakmice.
Uvijek ima nešto zbog čega ga ne puštam![]()

Ај макар једном сачекај понедељак пре него ли прогласиш победу.ja ovo kidam![]()
evo npr. gary trent jr. 22 i 23 ubačena poena otkako je postao free rider, i to po 4 i 7 trojki. za inat ga ne uzimam nazad.Ja kad vidim kako igraju nakon što ih otpustim dođe mi da plačem
Bad romance, vjeruj ti meniYou're giving me a million reasons to let you go
You're giving me a million reasons to quit the show
You're givin' me a million reasons
Give me a million reasons
Givin' me a million reasons
About a million reasons
-----
But baby, I just need one good one to stay

evo npr. gary trent jr. 22 i 23 ubačena poena otkako je postao free rider, i to po 4 i 7 trojki. za inat ga ne uzimam nazad.
Od četiri pomenuta sad imam trojicu, jedan dan radujem, sledeći plačemTo je večita boljka sa igračima tog tipa, fazon Erik Gordon, Dankan Robinson, sad ove godine Mekdermot ili ovaj povampireni Vejn Elington.