Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego, prema sadašnjem stanju tabele, u prvom kolu playoffa igrali bi ligi protiv loopija, strki protiv jruea i stugots protiv bota. smrdi na nameštaljku, hihihi: forumaši doveli ortake da obezbede sebi prolaz u drugu rundu. sreća pa smo tu državni posao i ja, pa će on sve da vas odere. :D

nego, prema sadašnjem stanju tabele, u prvom kolu playoffa igrali bi ligi protiv loopija, strki protiv jruea i stugots protiv bota. smrdi na nameštaljku, hihihi: forumaši doveli ortake da obezbede sebi prolaz u drugu rundu. sreća pa smo tu državni posao i ja, pa će on sve da vas odere. :D
Да, да, намештаљка да ме одере.
@peti ligament, види шта ми је радио ноћас! :mrgreen:

evo npr. gary trent jr. 22 i 23 ubačena poena otkako je postao free rider, i to po 4 i 7 trojki. za inat ga ne uzimam nazad.

Ja njega draftovo u zadnjoj rundi, reko biće još bolji, al slabo to nešto za sad...

Problem sa njim je što ne doprinosi ništa sem poena i trojki i kad mu ne ide to, dobiješ rac. Meni Haliburton recimo ima takvih utakmica, al on se bar učipi sa 4-5 asistencija, koja ukradena, koja rampa... ovaj ako podbaci što se poena tiče, to je to, ko da ti nije igrao igrač to veče ili još gore, samo ti ukanali procenat šuta.

To je večita boljka sa igračima tog tipa, fazon Erik Gordon, Dankan Robinson, sad ove godine Mekdermot ili ovaj povampireni Vejn Elington.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back