Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rekoh ja da tempiram 8. mesto z:mrgreen:

kad malo padnem..ja podignem nivo igre ..taman koliko je potrebno ..
a vi se zezajte..ne znate kako sam opasan z:mrgreen:
Ti nisi provalio kako bježimo od prvog mjesta? ja pustam Stugotsa da me dobije 9:0, sad on vidi zlu priliku i da se motas oko 8.mjesta pa brze bolje pusta Drzavni posao 8:2

Najgore je sto ne znamo tvoje domete ako se sjetis start active players-a.

nema dalje..izdajem knjigu

dummies-template.jpg

Хеј @peti ligament ово ти је до следећег виђења : ))

Pogledajte prilog 851722
Гобер је одличан центар, у дефанзиви чудовиште у рекету, без њега Јута не би годинама видјела плеј-оф, са њим су већ пету сезону на 60+% побједа, што ће рећи, играч који чини тим бољим.
Захваљујући таквом у правом смислу "чувару обруча", могу приуштити да играју са 4 спољна у постави гдје Ројс О'Нил са својих 193 цм игра "четворку", Гобер је тај који ће све прилазе кошу затворити.
Јокић је одиграо одлично и прошли и овај меч у дуелу са Французом, не зато што је Гобер лош у дефанзиви, напротив, звер у одбрани, него зато што је Никола фантастичан играч са високим кошаркашким IQ који ће за сваког противника наћи против игру.
Омаловажавњем Гобера, омаловажавамо и Николу, а то момак из Сомбора није заслужио.
Kolega je pojasnio sve što treba znati o Goberu, pa nema potrebe da ponavljam :D

otac tadej vaskrsnuo... igra kao draymond u najboljim danima, svuda ga ima, doslovno „what a good time to have him“. a bio je i moj nakratko, nije da nije, šteta samo što se nismo više podružili.

Prilozi

• thaddeus.jpg
    thaddeus.jpg
    46,2 KB · Pregleda: 11
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back