On se setio kako se šutira, jedan meč, zato mi ostatak tima zaboravio, celu nedelju. Tebi sve čestitke, meni i dalje ostaje borba da ne budem poslednji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad vidim, za neke kategorije ste se fino krpili.@XIII+1, dade ga westbrook sinoć za pobedu, ali ne i za tvoju![]()
Ti nisi provalio kako bježimo od prvog mjesta? ja pustam Stugotsa da me dobije 9:0, sad on vidi zlu priliku i da se motas oko 8.mjesta pa brze bolje pusta Drzavni posao 8:2rekoh ja da tempiram 8. mesto
kad malo padnem..ja podignem nivo igre ..taman koliko je potrebno ..
a vi se zezajte..ne znate kako sam opasan![]()
ja se onda prebacam na robot mod i napustam, besmisleno će biti.A zamislimo tek da tab pročita kako se stavljaju igrači na listu povređenih i mesto njih uzima zamena dok ne proigraju
baš je bilo tesno, lako je na „semaforu“ moglo da bude i obratno.On se setio kako se šutira, jedan meč, zato mi ostatak tima zaboravio, celu nedelju. Tebi sve čestitke, meni i dalje ostaje borba da ne budem poslednji.
aj ne zezaj da sam bolji od tebeOn se setio kako se šutira, jedan meč, zato mi ostatak tima zaboravio, celu nedelju. Tebi sve čestitke, meni i dalje ostaje borba da ne budem poslednji.
Посебно ми је задовољство што ћу у регуларном делу имати прилику два пута да оперем неке.vidis..strki na apratima..nema je jutros na temi
prpa bato..
you and meПосебно ми је задовољство што ћу у регуларном делу имати прилику два пута да оперем неке.
Кад кажем "неке", тебе гледам.
ne vredi, on će se probuditi jednog lepog jutra i napisaće ovde „ma daj, ne zezajte da sam prvi, haha“, suđeno mu je.aj ne zezaj da sam bolji od tebe![]()
Kolega je pojasnio sve što treba znati o Goberu, pa nema potrebe da ponavljamГобер је одличан центар, у дефанзиви чудовиште у рекету, без њега Јута не би годинама видјела плеј-оф, са њим су већ пету сезону на 60+% побједа, што ће рећи, играч који чини тим бољим.
Захваљујући таквом у правом смислу "чувару обруча", могу приуштити да играју са 4 спољна у постави гдје Ројс О'Нил са својих 193 цм игра "четворку", Гобер је тај који ће све прилазе кошу затворити.
Јокић је одиграо одлично и прошли и овај меч у дуелу са Французом, не зато што је Гобер лош у дефанзиви, напротив, звер у одбрани, него зато што је Никола фантастичан играч са високим кошаркашким IQ који ће за сваког противника наћи против игру.
Омаловажавњем Гобера, омаловажавамо и Николу, а то момак из Сомбора није заслужио.