akrobata
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
7–3 was the name of the game 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naleteh na netu kako se fantasy menadžeri žale na povrede & protokole pa kače svoje izmasakrirane sastave – i nije naša muka najgora, ima ih i sa po 10 i 11 INJ igrača. npr:sad sam baš proverio brojno stanje na covid klinici. variramo između 2 i 5.
Stugoc je napravio razliku do pre par kola koja će posle ovog da se istopi...

Nešto mi se čini da je ovaj lik baaaaš loše draftovao, pa sve da su mu ne znam kako zdravi.naleteh na netu kako se fantasy menadžeri žale na povrede & protokole pa kače svoje izmasakrirane sastave – i nije naša muka najgora, ima ih i sa po 10 i 11 INJ igrača. npr:
Pogledajte prilog 1075810

Da, za 2.Brutalno.
Šteta što će da ti za dve nedelje povredi nešto.

Ne slažem se.
ok, ni obratno ne bi bilo netačno...Ne slažem se.
Ni meni nija jasno kako se desilo, ali eto desilo se. LaVert ti otpao, ostali nisu odigrali toliko loše koliko su moji iznad svih očekivanja i preokret. Luda nedelja.@forlorn, poslednji je dan kola, a kod nas – poput ovog leta usred januara – varljivih 8–2
Pogledajte prilog 1077637
skokove i blokade si rešio, kao što mislim da sam ja „spakovao“ asistencije, ukradene i izgubljene lopte. zato nas očekuje neizvesna borba 4 (5, 6?) na 5 za prvih pet kategorija.
na terenu večeras [glasom raya claya]: herro, levert, c. johnson, ball + fournier (questionable), barnes (probable) – hield, sabonis, j. brown, beverley, giddey.
ne usuđujem se da prognoziram![]()