Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1640719750658.png

@forlorn, poslednji je dan kola, a kod nas – poput ovog leta usred januara – varljivih 8–2 ;)

na muci se junaci poznaju.jpg

skokove i blokade si rešio, kao što mislim da sam ja „spakovao“ asistencije, ukradene i izgubljene lopte. zato nas očekuje neizvesna borba 4 (5, 6?) na 5 za prvih pet kategorija.

na terenu večeras [glasom raya claya]: herro, levert, c. johnson, ball + fournier (questionable), barnes (probable) – hield, sabonis, j. brown, beverley, giddey.

ne usuđujem se da prognoziram :mrgreen:

Bukvalno me uništila odložena Denver - GSW, a i što sam omanuo izmene (tj doveo ih da gledam kako odmaraju). Čestitke, sad nekako da preživim lupija pa da vidimo šta dalje, mislim da od šestog mesta mogu samo gori da budem, ne i gore xD

@forlorn, poslednji je dan kola, a kod nas – poput ovog leta usred januara – varljivih 8–2 ;)

Pogledajte prilog 1077637

skokove i blokade si rešio, kao što mislim da sam ja „spakovao“ asistencije, ukradene i izgubljene lopte. zato nas očekuje neizvesna borba 4 (5, 6?) na 5 za prvih pet kategorija.

na terenu večeras [glasom raya claya]: herro, levert, c. johnson, ball + fournier (questionable), barnes (probable) – hield, sabonis, j. brown, beverley, giddey.

ne usuđujem se da prognoziram :mrgreen:
Ni meni nija jasno kako se desilo, ali eto desilo se. LaVert ti otpao, ostali nisu odigrali toliko loše koliko su moji iznad svih očekivanja i preokret. Luda nedelja.

Gledam sad statistiku ovih što nisam u strimu, prema brojevima tvoje kao da je zaposeo duh Mambe, zaboravili da dodaju loptu

Poslednja izmena:
teško mi je da bilo šta izustim, iskreno. nisam očekivao ovakav preokret. ali, svaka čast na kraju!

jaylen 50 poena (rekord karijere), giddey prvi tripl-dablu životu (najmlađi u istoriji lige)...

what a time to be alive, akrobata :dash:

Poslednja izmena:
Jedna utakmica nedeljno, ne znam da li sam već pisao, jedine dve dobre nedelje (Netsi igraju četiri na strani) su mu kad igram protiv Šalabajzera koji ne namešta postavu i posle ovaj drugi strkijev neforumaš je bar na pragu plajofa taman da ga razuverim kako može. Ima još slobodnih igrača koji će imati veći doprinos.

---

A ima da zakači još par puta protokole nema da omane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back