Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iza mene je loša noć, u svim kategorijama mi se maksimalno približio, a šta tek reći za 14 promašenih slobodnih bacanja, neko će imati bolji FG% nego što je moj FT%, ta kategorija je sad otpisana, a baš je lijepo krenula :(

Doduše raduje što sam trenutno bez povreda, tj. samo jedan GTD.

Da vam pokažem ekipu u drugoj ligi

Bez naslova.png

🚑🚑🚑

ma opušteno, vadi te westbrook, on igra u svim kategorijama :mrgreen:

Da, tu sam se zajebao. To mi je prvi put za ovih 10 godina koliko igram da sam ga draftovao, uvek sam ga eskivirao. I onda ga tamo draftujem u trećoj rundi. Dođe red na mene i pomislim "Pa čekaj, on je sad kod Lebrona i Dejvisa. Igra u timu koji želi titulu. Neće silovati. Lebron će ga dovesti u red, kad je uspeo da od Džej Ar Smita napravi produktivnog startera, što ne bi od Vestbruka. Pripaziće na selekciju šuta, neće biti glupih poludistanci, neće biti trojki, radiće ono što najbolje ume - napadaće koš. Neće gubiti puno lopti, Lebron će je držati sve vreme... Vestbruk u prve dve runde je loš izbor, ali da li je Vestbruk u trećoj?"

Mada, čudan mi je taj tim, uprkos njemu i lošoj formi Hardena, i dalje kidaju, i dalje imam pozitivan skor u 8 od 10 kategorija. Bio sam prvi pre ovog kolapsa sa povredama, sad sam drugi sa tendencijom daljeg pada lol.

@forlorn možda kyrie ipak bude gazio bruklinski parket ove godine... cena: sitnica.

harač.jpg

moram da napomenem – (ne)opravednog radovanja radi – da za novinara koji je okačio ovaj info kažu da nije baš na istim frekvencijama s objektivnim izveštavanjem.

Kyrie je odigrao dve utakmice, doduše solidno, i već je GTD. Ali to sam samo ja i moji izbori, tako je i van fantazija, šta da radim.

---

Više me brine što je Stef sa garancijom na pređenih 3000 trojki i posle ko Black Horse akumulator, mož ga baciti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back