Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ma, svima je već jasno da ovde nema pobednika, teško da će neki igrač gledati ovu situaciju i reći - znaš šta bi bilo dobro? Da krenem "Ben Simons" rutom.

Tim je svakako razmišljao u pravcu da ga trejduje, opet su ispali u drugoj rundi, trener i prva zvezda tima su rekli šta su rekli, on je samo trebao da dođe i kaže "ljudi, dajte da se raziđemo, nađite mi nešto, dok mi ne nađete biću tu i to je to". Mori bi puno lakše našao trejd za njega koji svima odgovara.

Al solidna je ovo ponuda Portlanda, Si Džej bi im lego, Nasir Litl pre Sajmonsa (pošto imaju već Maksija i Miltona), al i Litl je dobar, prvi pik... neće puno bolje naći od ovog.

Mada opet, kontam da i Mori misli da će taj trejd uvek biti tu, da Portland neće nigde pobeći, pa da vidi dal ima još nešto. Od 15. decembra mogu da se trejduju ovi što su letos potpisali ugovore, da.

Baš me zanima ko će slati ponudu za Simonsa dok su Sabonis/Tarner u opticaju.

---

Mogu reći da od kada igram ovaj fantazi mnogo više pratim šta se dešava u NBA. Ranije odgledam utakmicu pa se čudim otkud ovaj igra/gde je onaj, sad čitam dvaes komentara da li je Tibodo flipno nakon što će izgleda i Miča Robinsona da perma benčuje ko Kembu.

Sad samo ovako da nastavi :heart:

1.png

Da ti prepričam ukratko, sezona mu je gotova, a šta će biti ko zna, spominju da je jedini koji se uspešno oporavio sa sličnom povredom/simptomima Kevin Durent, primetićeš ne toliko malu razliku u gabaritima. Mslm briga te, Državnom ne ide, strki i šalabajzer se predali, ja nemam pojma, bićeš barem šesti kako god.

U lijevom uglu, Beret, Rendl, Kol, Karter, Edvards i Kejd.
U desnom uglu Smit, Ingram, Portis i Poeltl.

IMG_20211212_093906.jpg

Prilično tijesno, ali valjda ne bih trebao imati problema sa FGM, trojkama, poenima, skokovima i asistencijama.
FT se nikada ne zna, naročito jer je Harden odlučio da odmori malo, nije lako svaku utakmicu uzimati 8 šuteva, dok su blokade najkritičnije jer je sa druge strane Poeltl.

Poeltl je neuspeo rizik, uspeo je samo da mi spusti FT% ispod tvojih, jedino da me nešto baš strefi da uzmem taj još jedan poen. Sledeće nedelje protiv stugca, ni tu se neću provesti, ima taman da mu se svi vrate na teren :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back