Kao da ti je bio potreban.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki poen je bitan.Kao da ti je bio potreban.
Zajednička je odluka bila, plus je korona manji problem nego prošle sezone, rekao bih.Korona opet smara, možda nisam trebao da smanjujem broj IL mesta
Zajednička je odluka bila, plus je korona manji problem nego prošle sezone, rekao bih.
Doduše, iz perspektive fantazija, smara pa smara.
Da ne mijenjamo pravila sad, na pola sezone, ja sam za to da nastavimo ovako.Mogu da povećam i sad.
A ovo mi je tek udovoljavanje masama.Inače, uveli su sad i IL+. To je nova opcija, na nju mogu da se stave i INJ i O i GTD
Mrtav sam ozbiljan, moji klinci mogu da sabiju po 30, ali lagano i po 10 poena.Ti to ozbiljno? Imaš utakmicu više, bolji igrači ti igraju, imaš prednost, treba čudo da se dogodi da se nešto preokrene i to te pritiska?
Da se ispravim, i FGM i poeni, a možda i trojke će biti problem.U lijevom uglu, Beret, Rendl, Kol, Karter, Edvards i Kejd.
U desnom uglu Smit, Ingram, Portis i Poeltl.
Pogledajte prilog 1065862
Prilično tijesno, ali valjda ne bih trebao imati problema sa FGM, trojkama, poenima, skokovima i asistencijama.
FT se nikada ne zna, naročito jer je Harden odlučio da odmori malo, nije lako svaku utakmicu uzimati 8 šuteva, dok su blokade najkritičnije jer je sa druge strane Poeltl.
Ne, šta?Јесте видели ону причицу о Леброну и Ибрахимовићу?
Џими Батлер бе ликеDržavni trenutno osakaćen povredama.
Ja se ponadao da ću napokon odigrati jedno kolo sa 13 igračaЏими Батлер бе лике
Нисам добро.
Шалим се, добро сам.
Чуј мене јесам, нисам.

Wishful thinking!Ja se ponadao da ću napokon odigrati jedno kolo sa 13 igrača![]()
Otkad sam počeo sa pozitivnim razmišljanjem (Forke me naučio), skočio sam na 5, prirodnu poziciju.Wishful thinking!
Forke me naučio