Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pričali smo o tome prethodne sezone, beše da nećemo. A i dosta je lažnih uzbuna, nije toliko strašno, propuste po jedan meč. Na kraju koga zadesi 'sreća' da nema povreda ili kovida mož da čuva igrače na IL, čeka kad će zaigrati, bzv.

U lijevom uglu, Beret, Rendl, Kol, Karter, Edvards i Kejd.
U desnom uglu Smit, Ingram, Portis i Poeltl.

Pogledajte prilog 1065862
Prilično tijesno, ali valjda ne bih trebao imati problema sa FGM, trojkama, poenima, skokovima i asistencijama.
FT se nikada ne zna, naročito jer je Harden odlučio da odmori malo, nije lako svaku utakmicu uzimati 8 šuteva, dok su blokade najkritičnije jer je sa druge strane Poeltl.
Da se ispravim, i FGM i poeni, a možda i trojke će biti problem.

Јесте видели ону причицу о Леброну и Ибрахимовићу?
Ne, šta?

Па као, кад је Леброн дошао у Лејкерсе, Ибра твитовао нешто у фазону - честитам, Лос Анђелес сада има и Бога и Краља.
И као, Леброн чуо за то и послао му дрес.
Ибрахимовић потписао дрес и послао му назад.

IMG_20211213_174234.jpg

imgonline-com-ua-twotoone-F6czuTdkGQyJ.jpg

Wishful thinking!
Otkad sam počeo sa pozitivnim razmišljanjem (Forke me naučio), skočio sam na 5, prirodnu poziciju.

Tužna priča: prethodnoi kolo uzmem Smita Jr iz portlanda poslednji dan da probam da ukradem koji poen, čovek odigra tri minuta. Izbacim ga i uzmem Karuza za ovu nedelju, dve utakmice mu odlože. Posle se neki smeju što sam pozitiva :/

Sad i Bruklin pun pozitivnih, ako krenu da masovno odlažu utakmice biće smor. Negde sam pročitao kako je prvih šest nedelja bilo 16 slučajeva u celoj ligi, poslednje dve nedelje 30+

---

A Lejkersi vole GTD, mislim da svaku utakmicu to stave, igraće on

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back