Nisam zadovoljan celim rosterom, al nikad i nisam, menjaće se ovo u hodu x puta itd. Zadovoljan sam sa ovih prvih 7-8 pikova, samo da budu zdravi. Janis je možda najbolji igrač lige, Džordž bez Kavaja nadam se da će imati sezonu MVP kalibra kao u Oklahomi sezone 18/19, Lebron ima 37 i znam da jednom mora opasti, plus ga možda i odmaraju daleko više ove godine... al to je ipak Lebron. Pritom, kad god sam ga imao u rosteru daleko sam dogurao, mislim da sam osvojio 2 titule sa njim i jednom čini mi se polufinale.
Nadam se da će MPJ da napreduje još i da ima još bolje brojke dok Marej nije tu, JJJ mi duguje da pokida, a Porzingis videćemo... najbitnije da ostane zdrav. Siakam je povređen, al zadnja vest je da se vraća relativno brzo, on je dobra vrednost u 7. rundi.
Akrobata mi ćapio Hira ispred nosa, al nema veze, možda Skeri Teri ispadne sigurnija opcija.
Imam dva rukija, što je jedan ruki previše. Hteo sam Grina, al nisam planirao ovog Moblija na kraju. Em ruki, em još jedan centar koji mi realno ne treba, al reko aj da probam. 12. runda, ostao je slobodan, kažu da je ekstra talenat, šutira trojke, lupa blokade... pa da vidimo. Ako ne valja, zameniću ga lako.