Ograničiti na četiri izmene nedeljno, kažem ja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ograničiti na četiri izmene nedeljno, kažem ja![]()

biser od izjaveotpuštam prelako ili preteško ali uvek pogrešno

ja moram da priznam da mi nije bio isti hajp kao prethodne sezone. prva je, ipak, bila posebna, a i na forumu se osećalo mnogo više znakova života. ne kažem ni da je bilo dosadno, samo su propratni entertainment i trolovanje bili nešto nižeg intenziteta. no taby, no party, hm?
plus, prezadovoljan sam trejdom sa stugotsom (haliburton za barnesa) – a nadam se da je i on
ostaje nam da ispratimo kraj nba sezone i hvalimo se učinkom svojih igrača, a meni i da završim euroleague fantasy (blink, blink, možda vas zanima?).
PS. glasao bih za uvođenje ograničenja sedmičnog broja izmena, kako ne bi – u odsudnim trenucima – došlo do preterane manipulacije igračima i zamenjivanja čitavog tima, što mi nije u duhu igre.
Igrao sam taj fantazi jednu ili dve sezone pre više godina i nije mi se svideo. Ne znam dal su nešto menjali u međuvremenu, on je bio kao ovi fudbalski fantaziji gde se igrači kupuju za pare, ali aj to je u redu, nego me je nervirala jedna stvar. Naime, vrednost igrača se drastično menjala iz kola u kolo, u zavisnosti kako ko odigra utakmicu.
da, euroleague fantasy funkcioniše po principu kupovine igrača, nema drafta. taj problem koji spominješ su sredili, a uveli su i obavezan odabir trenera (što se boduje na osnovu pobede/poraza i koš-razlike), pa je postalo dinamičnije. ali po meni ne može da prismrdi ovoj igrici. ja je igram samo jer pratim evropsku košarku, koju više volim da gledam od američke.