E
emy
Gost
Zanima me,da li postoji neko ko zaista ima korektan odnos sa familijom,ko stvarno ima nekog daljeg rodjaka ili rodjaku na kog mozes da se osloni u svakom trenutku....dozivela sam veliko razocarenje u vezi familije.......
Draga Nina,nina107:A svi oni koji pricaju da se kao fora druze sa familijom su obicni foliranti!
Ako se druze,to rade iz cistog interesa!
emy:Zanima me,da li postoji neko ko zaista ima korektan odnos sa familijom,ko stvarno ima nekog daljeg rodjaka ili rodjaku na kog mozes da se osloni u svakom trenutku....dozivela sam veliko razocarenje u vezi familije.......
A skrenesh li im paznju na to licemerje (onako, na fin nacinnina107:Najgotre je ono:kad ti je lose nema ih nigde,a kada se situacija popravi odmah su svi tu!Zanimljivo je gledati to foliranje i licimerje!
Drago mi je da je kod tebe u familiji sve idealno.tanja_bgd:ma ja vas ljudi ne razumem stvarno!sad kao familija je uzasna licimerna.......uzasni ste Vi koji en umete da sa tim ljudima koji su vam rodjaci,cjim venama tece ista krv,ako i vasim ne znate da stvarite jedan normalan odnos!
Ko je tu namcor?
Razmislite malo.......!
emy:Zanima me,da li postoji neko ko zaista ima korektan odnos sa familijom,ko stvarno ima nekog daljeg rodjaka ili rodjaku na kog mozes da se osloni u svakom trenutku....dozivela sam veliko razocarenje u vezi familije.......
Znas,najgore je u svemu tome sto je NEKADA bilo tako...ali sada vise toga nema!rdeki:emy:Zanima me,da li postoji neko ko zaista ima korektan odnos sa familijom,ko stvarno ima nekog daljeg rodjaka ili rodjaku na kog mozes da se osloni u svakom trenutku....dozivela sam veliko razocarenje u vezi familije.......
Razocarenje ti sledi gde god se previse oslonis na drugoga. Potpuno je nebitno da li je to neki rodjak ili neki dobar prijatelj. Moras da naucis da takvim stvarima ne pridajes prevelik znacaj.
A na srecu uvek se nadju i oni na koje se zaista i mozes osloniti, opet je sasvim nebitno da li su ili nisu rodjaci.
Uglavnom, ti se postavi prema drugima da se drugi mogu osloniti na tebe...
:? Ne verujem, pocevsi od moje, cak i najblizih... "Najsladja" mi je zaova, muzevljeva sestra, koja ima dva klinca i pred svaki njihov rodjendan mi ispostavi listu zelja po kojoj ja, kao, treba da kupim poklone. Istovremeno mojim klinkama, obicno pokupuje gomilu gluposti, ali zato ocekuje da se svi odusevljavamo time sto je kupila. Ma, smesno...emy:Zanima me,da li postoji neko ko zaista ima korektan odnos sa familijom,ko stvarno ima nekog daljeg rodjaka ili rodjaku na kog mozes da se osloni u svakom trenutku....dozivela sam veliko razocarenje u vezi familije.......