FAKULTET POLITICKIH NAUKA

brate...sta te zanima iz psih ja ucim nju za bezbednost?
faozon ti je da ti ne treba filogenetski razvoj,od 93-107,da ti ne treba pola lekcija...ako te zanima,pitaj....lako je odustati,ali kajaces se veruj mi

bezbednost? aaaaaaaaa hocu ja :( ja sam odustala od fb zbog bodova jer imam jako malo iz skole cak i kad bih imala na prijemnom 60 ne bih uspela :hahaha: j*b*g al do jaja je fax..meni je fb i kpa najjaci!
p.s. pa pazi za bezbednost je prijemni lak..pogotovo psih onaj test na infostudu uradim za 3 min za ovaj fax je sve j*e*b*e*n*o teze, za fb ne treba detaljno da se uci!

bezbednost? aaaaaaaaa hocu ja :( ja sam odustala od fb zbog bodova jer imam jako malo iz skole cak i kad bih imala na prijemnom 60 ne bih uspela :hahaha: j*b*g al do jaja je fax..meni je fb i kpa najjaci!
p.s. pa pazi za bezbednost je prijemni lak..pogotovo psih onaj test na infostudu uradim za 3 min za ovaj fax je sve j*e*b*e*n*o teze, za fb ne treba detaljno da se uci!

ma taj rad...ja hteo KPA brate,ali kad je sluzbenica rekla da ako nemam vezu necu uci,samo sam rekao CAOOO :bye:

a onda sam odlucio FB...a ovo je alternativa,...valjda cu negde upasti :rtfm:

brate...sta te zanima iz psih ja ucim nju za bezbednost?
faozon ti je da ti ne treba filogenetski razvoj,od 93-107,da ti ne treba pola lekcija...ako te zanima,pitaj....lako je odustati,ali kajaces se veruj mi

koje su to lekcije?
ma stigao sam do 200. str i kad pogledam sta znam od toga sto sam ucio ja ne znam nista tako da ne vredi da ucim dalje a soc. i ustav. nisam pipnuo a ostalo je jos samo 5 dana ako za tih 5 dana neko uspe da spremi prijemni onda je taj ili lud ili mu je Chak Noris neki rodjak

Poslednja izmena:
dobro ja kpa ne mogu jer nisam bas nesto za sport pa sam ja odustala od toga cim sam videla sta se trazi hahaha i naravno JAKA VEZA...tesko je to upisati..tesko je i fb ali opet tu imas sanse ako si bio dobar u sk i ako dobro uradis prijemni!koliko znam tu ne treba veza:D
pa ako uspes fb do jaja..mani se onda fpn:D misilm lakse je naci posao sa fb bar ja tako mislim! ma extra je fax..predmeti su cool :)
a cek zar nije istog dana prijemni kad i na fpn? :S

koje su to lekcije?
ma stigao sam do 200. str i kad pogledam sta znam od toga sto sam ucio ja ne znam nista tako da ne vredi da ucim dalje a soc. i ustav. nisam pipnuo a ostalo je jos samo 5 dana ako za tih 5 dana neko uspe da spremi prijemni onda je taj ili lud ili mu je Chak Noris neki prijatelj
iskreno trudim se da ucim ali kad vidim jos koliko imam nikako ne mogu da se skoncentrisem :dash:

ej ipak sam gora od tebe cuti i opusti se malo..au ti si jos vise prso:D
ma nije isto za fb i fpn..kod njih dosta toga ne treba!

dobro ja kpa ne mogu jer nisam bas nesto za sport pa sam ja odustala od toga cim sam videla sta se trazi hahaha i naravno JAKA VEZA...tesko je to upisati..tesko je i fb ali opet tu imas sanse ako si bio dobar u sk i ako dobro uradis prijemni!koliko znam tu ne treba veza:D
pa ako uspes fb do jaja..mani se onda fpn:D misilm lakse je naci posao sa fb bar ja tako mislim! ma extra je fax..predmeti su cool :)
a cek zar nije istog dana prijemni kad i na fpn? :S

ne...fpn je 28-og a fb 29-og :)

Back