popkeeee
Aktivan član
- Poruka
- 1.697
pa rekla sam ti..vidis ovo sa desne strane sto pise izmeni.e tu klikni onda ces videti pise obrisi!
ma obrisao sam,vidis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa rekla sam ti..vidis ovo sa desne strane sto pise izmeni.e tu klikni onda ces videti pise obrisi!
e ulepsali ste mi dan hahahh... ili je vec noc, nebitno... vi ste carevi... vec vidim da je faks carski...
elem ludjkinjo opusteno nije mislio na tebe da se gurdas, na mene je mislio... ovo je sve tako kul
brate...sta te zanima iz psih ja ucim nju za bezbednost?
faozon ti je da ti ne treba filogenetski razvoj,od 93-107,da ti ne treba pola lekcija...ako te zanima,pitaj....lako je odustati,ali kajaces se veruj mi
ma obrisao sam,vidis?![]()
To je 167 str... onda je ta lekcija izbacena (Verska sekta i pojam kulta)...zar ne?
kako ubaciti YT snimak?
bezbednost? aaaaaaaaa hocu jaja sam odustala od fb zbog bodova jer imam jako malo iz skole cak i kad bih imala na prijemnom 60 ne bih uspela
j*b*g al do jaja je fax..meni je fb i kpa najjaci!
p.s. pa pazi za bezbednost je prijemni lak..pogotovo psih onaj test na infostudu uradim za 3 min za ovaj fax je sve j*e*b*e*n*o teze, za fb ne treba detaljno da se uci!
brate...sta te zanima iz psih ja ucim nju za bezbednost?
faozon ti je da ti ne treba filogenetski razvoj,od 93-107,da ti ne treba pola lekcija...ako te zanima,pitaj....lako je odustati,ali kajaces se veruj mi
koje su to lekcije?
ma stigao sam do 200. str i kad pogledam sta znam od toga sto sam ucio ja ne znam nista tako da ne vredi da ucim dalje a soc. i ustav. nisam pipnuo a ostalo je jos samo 5 dana ako za tih 5 dana neko uspe da spremi prijemni onda je taj ili lud ili mu je Chak Noris neki prijatelj
iskreno trudim se da ucim ali kad vidim jos koliko imam nikako ne mogu da se skoncentrisem![]()
Od treme ne mogu ni da ucim... Danas mi je rodjendan,svi mi kao cestitaju i zele da upadnem na fax, a meni se place kad god mi neko to spomene...Nikad nisam bila ovako sj***na...![]()
Koliko su bitne tabele ? Valjda nece biti puno pitanja iz njih...
Koliko su bitne tabele ? Valjda nece biti puno pitanja iz njih...
koje su to lekcije?
ma stigao sam do 200. str i kad pogledam sta znam od toga sto sam ucio ja ne znam nista tako da ne vredi da ucim dalje a soc. i ustav. nisam pipnuo a ostalo je jos samo 5 dana ako za tih 5 dana neko uspe da spremi prijemni onda je taj ili lud ili mu je Chak Noris neki rodjak
dobro ja kpa ne mogu jer nisam bas nesto za sport pa sam ja odustala od toga cim sam videla sta se trazi hahaha i naravno JAKA VEZA...tesko je to upisati..tesko je i fb ali opet tu imas sanse ako si bio dobar u sk i ako dobro uradis prijemni!koliko znam tu ne treba veza
pa ako uspes fb do jaja..mani se onda fpnmisilm lakse je naci posao sa fb bar ja tako mislim! ma extra je fax..predmeti su cool
a cek zar nije istog dana prijemni kad i na fpn? :S
Nisam, jer sam tek saznao u petak kada sam otisao da pitam sta se to desava saznao da cu za licnu cekati do prvog jula. Koja neorganizovanost, ljudi moji...zvacu sutra, pa cu videti sta ce mi reci...
pa ti nemoj da citas sta pisemo! kao sto rekoh moze nam se! siricu pesimizam hhaha dobro mi ide a?
iskuliraj! sta ces ovde ako si zavrsio fax i imas posao..onda stvarno nemas pametnija posla brate![]()
brate ako te zanima,javi i ja ti kazem veceras...