FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Jel ste budni? :D Au nema me jedan dan sat vremena mi je trebalo da sve iscitam :D
Ludjakinja, jel krenulo malo nabolje?
Ja i dalje ucim sociologiju, ovo je strasno, presla sam je celu i onako solidno naucila prve 3 oblasti, sad cu da nastavim da ucim 4. i 5. ... a tabele cu sutra, i ustav! :) kasnim 1 dan sa mojim planom, zaspala sam :(
brbljiva, kako ide srpski? ona pitanja iz informatora iz knjizevnosti su laka, sem onih prepoznavanja likova, jel ce biti fazon neke pripovetke iz knjizevnosti ili pesme ili samo lektire, sta mislis? I jel ce biti iz gramatike tvorbe reci i odlike narecja i ti fazoni, to je mnogo tesko bre :/

nije! imam napad svakih pola sata i tako..:besna: :sad2: ovako to izgleda :D
ja cu verovatno nesto iz psih da uradim za ustav jos ne znam knjigu cu tek dobiti a sto se soc tice to je gotovo 0 sigurno mozda 2 3 uz neku "srecu" uostalom videcete me na kraju liste ;)
odoh sad da se besim zz

Jel ste budni? :D Au nema me jedan dan sat vremena mi je trebalo da sve iscitam :D
Ludjakinja, jel krenulo malo nabolje?
Ja i dalje ucim sociologiju, ovo je strasno, presla sam je celu i onako solidno naucila prve 3 oblasti, sad cu da nastavim da ucim 4. i 5. ... a tabele cu sutra, i ustav! :) kasnim 1 dan sa mojim planom, zaspala sam :(
brbljiva, kako ide srpski? ona pitanja iz informatora iz knjizevnosti su laka, sem onih prepoznavanja likova, jel ce biti fazon neke pripovetke iz knjizevnosti ili pesme ili samo lektire, sta mislis? I jel ce biti iz gramatike tvorbe reci i odlike narecja i ti fazoni, to je mnogo tesko bre :/

ma ona pitanja su preleka, ali nama onaj lik rece da ucimo iz teorije sve moguce pisce koji se tamo spominju (nismo ih radili u sk), tako da ce sve zivo biti. bice stilske figure, da e odredi ili da prepoznas po definiciji, a gramatiku nisam pocela verovatno je da je ni necu uciti, ali mislim da insistira samo na gl. promenama.
pravopis, to mi je sta znam znam (a ne znam kod dvosloznih vlastitih imena kada je malo a kada je veliko slovo... -.- TRG REPUBLIKE I FAKULTET POLITICKIH NAUCKA - sta se pise veliko a sta malo, ili je svako pocetno veliko??????.... unapred zahvalna =) )

ludjakinjo ti si na soc poslednja, a ja na novinarstvu (ako bog da, bar smo prve otpozadi jejej) :butkice:

Ja se jos razmisljam ocu li da upisem novinarstvo ili medjunarodne odnose..? :( ...Kod nas u CG nema prijemnog,pa se oko toga ne brinem,a prosjek mi je dosta visok...Jesu medjunarodni odnosi mnogo teski i dosadni,i sta mi vi predlazete da upisem? ......Tipicna vaga..

Ja cu da ti kazem, s obzirom da sam diplomirao FPN u vreme kada si ti bila sedmi razred osnovne skole :plez:
:rotf::rotf::rotf::rotf:

Ne stvarno, pa zasto ste svi toliko ubedjeni da se necete upisati? Jel ste videli kvote i konkurenciju na infostudu, pa prosirenja, znaci 85% vas ce biti brucosi sledece nedelje.

Ja cu da ti kazem, s obzirom da sam diplomirao FPN u vreme kada si ti bila sedmi razred osnovne skole :plez:

Ne stvarno, pa zasto ste svi toliko ubedjeni da se necete upisati? Jel ste videli kvote i konkurenciju na infostudu, pa prosirenja, znaci 85% vas ce biti brucosi sledece nedelje.

pa dzabe sve to kad nista ne znam! jesam kriva sto sam pocela kasno da se spremam al sta cu! svejedno to je moja stvar ako hocu mogu da kukam ovde 24h :) znaci moze mi se ;)
"ja cu da ti kazem" hahaha kako da ne ;)

kizo mi smo za to, da svi vi koji ste zavrsili faks ili idete na njega, uticete na one profe da nam daju lak prijemni i tako to ili nekako nadjite sastavljen prijemni za ovu god, ukradite ga i posaljite nam pitanja... hvala
a da da 85% nas upada, hah... prijavi se njih 300 a prime 150, divno

Znaci ozbiljno planiram da odustanem! Nemam pojma sociologiju! Onaj test od 2006 ili 2007 sto je izbacen nemam 2 blage veze, mozda znam par pitanja! Ubicu se! Toliko sam se razocarala da nemam vise reci! :( :( :( :( ;(

ma idi pokusaj pa sta bude! ja idem da probam nista ne gubim! koliki sam baksuz kad ne bih otisla da ga radim dobili bi najlaksa pitanja do sad :D cak bih i ja znala sve odg :hahaha: e onda bih se ubila..ovako idem pa sta bude! iako znam sta ce biti al ae da lazem sebe jos par dana :)
ma da je bar soc problem nego ustav jos videla nisam a vec mi se place od muke! to je dosadan predmet! a ni psh ne znam sve! ostalo mi oko 100 str a ni prethodne ne znam dobro haha tuga :) kad krenes da kukas ti se seti ludjakinje s foruma kako nema blage veze i onda ce ti biti lakse i kazaces sebi ma upisacu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a sta se zalite vi sto bar znate nesto? to mi nikad nece biti jasno! jao ne znam nistaaa i dobiju 5 :D e tako ce biti i za ovo taj rad..ceo foruma se zali a vec se vidi ko hoce a ko, ukljucujuci mene, nece uspeti :D da znam bar psih i pola iz soc ne bih vam ja kukala ovde vec bih rekla da pucam od znanja hahaha

Back