zna li iko koja literatuta se koristi za predmet politicka ekonomija na fpn? autor i izdanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li za nas vazi prozivka koja postoji na drugim fakultetima? Cujem da oni koji ne dodju na prozivku ostaju neupisani! Ako to postoji, zna li se kad je? Hvala
zna se ko me ne nervira
meduzza
ko te zabrinjava?
biću počastvovana ako je reč o meni
šajim se,
srećan ti rođendan
![]()
Медуууууузааааааааааааа
СРЕЋАН РОЂЕНДАН
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledala sam informator za FPN, i u njemu piše da se za politikološko i međunarodne sprema istorija za treću i četvrtu godinu, ali skroz pozadi, u onim testovima koji su tu kao primer kako bi prijemni trebao da izgleda, dosta pitanja iz istorije za prvu i drugu godinu???
5 sam ispod crteeee
valjda ce neko sa socioloskog da odustane joj mene![]()
Da l' ce biti pomeranja liste? ja sam 9-i ispod crte, pa da li imam neke sanse da nekako upadnem na fax?
al' ste se raspisali...
mene interesuje... a bilo bi fino da neko ima tu informaciju... jel' samofinansirajuci placaju prilikom upisa ili u oktobru...??![]()
Valjda prilikom upisa placamo pola skolarine, a ostatak u dogovoru sa fakultetom, ja imam takvu inf... ali videcu u cetvrtak i za prozivku i za placanje. ..
e pa kad saznash neshto, ako ti nije problem poshalji PP...?![]()