FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Hwala hwala, ali koje pitanje moze biti tezhe od toga? :D
Pa Zagorka je totalno nebitan lik..
Ne widim da li se moze dati tezi oblik pitanja
A o tome koliko je "lak" bio prijemni, najbolje swedoche bodowi owih ostalih :D.
Jednostawno bilo je mnogo pitanja koja su bash isla u detalje, tipa zagorka, alijenacija, koja su zahtewala bash duboko i temeljno znanje. Ja sam izwlachio swe te autore, i swe te "strane" izraze, pa sam ih manje wishe znao. Ali kako moze biti tezek pitanja na osnowu te knjige od zagorke? :D
PS: ja sam za priprme radio testowe sa fasheg fakulteta, i tad kad sam radio sam obichno imao po 19 od 20.. :D
Nekako su wam pitanja iako su na dopunjawanje u mnogo sluchajewa laksa. Jedino gde su stwarno tezha, jeste da se tachno kazhe na sta oni misle :). Tj da se izwali shta on ochekuje kao odgowor :)

Е ако су ти Загорка, Смит и алијенација тешка питања :confused:
стварно не знам шта да ти кажем...
а и не знам које си ти тестове решавао.
оно што има у информатору код нас
нема благе везе са нашим тестом,
одмах да знаш...
А и прошле године је рецимо једно питање било из табела
ове четири...
тако да...

Видиш, и сам кажеш да знаш те изразе
код нас се то подразумева али се не даје јер је лагано :lol:
а и претпостављам да је доста било на заокруживање
што аутоматски мења ситуацију...

и немојте молим вас више о томе да причамо

од Чеде Чупомира нема професионалнијег у састављању питања... :lol:

а теби још једном све честитке

Pa rekao sam da uche nedelju ipo dana.. To je realno i prewishe.
Mada zawisi od osobe. Jedna moja drugaritza isto isla na owaj faks, i uchila je 6 mesetzi lol, i imala 23 na sociologiji :D
Bolje da se lepo organizujes i lepo sednes uchish zadnjih 10 dana, ono swaki dan dwa sata, izwadish te autore, nepoznate rechi i tako to :D
A moram priznati te swe fore sam pokupio sa psihologije, spremao sam takodje i psihologiju, i onaj deo o uchenju ima dosta zanimljiwih informacija :)
PS: prichao sam samo za sociologiju ne i za ostale predmete :D
I da hwala, narawnoda se netju opustiti :)
Na faksu ima da uchim swaki dan po sat wremena :ok:

Да, било је и превише за прочитати и поновити једном
и заокружити и имати среће...
за то је било превише...

Blah u prawu ste :D.
Bitno je da smo swi razwalili :D. ako nishta zbog opste kulture mogu da sam ponosan :D.
Ja was wolim, nemojte da mislite da was ne wolim po postowima ^^ <3 xD
Ai uostalom ja mogu da doktoriram na washem fakultetu, i wi na mom :D. Tako da mozda jednog dana i budemo rame uz rame :D. Ko zna :)
Datjemo swe od sebe, i wredno uchite detzo, da budemo prawi wodichi nashem narodu :D

Hmm...
Pa ono.. :/
Stwarno te ne kapiram, primetio sam da ti swi redom idu na zhiwtze :roll:
Nisam mislio nista loshe, prochitaj moj post ponowo, jer owo za dubinu nisi skapirala..
I mislim da nije od tebe lepo da tako proziwash stwarno :/
Da smo u rl mislim da bi bila malo drugachija situacija..., owako nishta uzhiwaj..

Back