Zagorka Golubović je naš ortak
ne da znamo njene citate
nego znamo sve što je ona ikada napisala
realno
![]()
Јашта...
тако је другарице моја

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zagorka Golubović je naš ortak
ne da znamo njene citate
nego znamo sve što je ona ikada napisala
realno
![]()
Hwala hwala, ali koje pitanje moze biti tezhe od toga?
Pa Zagorka je totalno nebitan lik..
Ne widim da li se moze dati tezi oblik pitanja
A o tome koliko je "lak" bio prijemni, najbolje swedoche bodowi owih ostalih.
Jednostawno bilo je mnogo pitanja koja su bash isla u detalje, tipa zagorka, alijenacija, koja su zahtewala bash duboko i temeljno znanje. Ja sam izwlachio swe te autore, i swe te "strane" izraze, pa sam ih manje wishe znao. Ali kako moze biti tezek pitanja na osnowu te knjige od zagorke?
PS: ja sam za priprme radio testowe sa fasheg fakulteta, i tad kad sam radio sam obichno imao po 19 od 20..
Nekako su wam pitanja iako su na dopunjawanje u mnogo sluchajewa laksa. Jedino gde su stwarno tezha, jeste da se tachno kazhe na sta oni misle. Tj da se izwali shta on ochekuje kao odgowor
![]()
Pa rekao sam da uche nedelju ipo dana.. To je realno i prewishe.
Mada zawisi od osobe. Jedna moja drugaritza isto isla na owaj faks, i uchila je 6 mesetzi lol, i imala 23 na sociologiji
Bolje da se lepo organizujes i lepo sednes uchish zadnjih 10 dana, ono swaki dan dwa sata, izwadish te autore, nepoznate rechi i tako to
A moram priznati te swe fore sam pokupio sa psihologije, spremao sam takodje i psihologiju, i onaj deo o uchenju ima dosta zanimljiwih informacija
PS: prichao sam samo za sociologiju ne i za ostale predmete
I da hwala, narawnoda se netju opustiti
Na faksu ima da uchim swaki dan po sat wremena![]()
Hmm...
Stwarno te ne kapiram, primetio sam da ti swi redom idu na zhiwtze![]()
Ala drvite sunce vam nezaposleno.
Moraću ja to sve u red dovesti![]()
ima li ovde nekog ko nije na buzetu?