FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ispeglala sam pasoš,
koji mislim da mi neće ni trebati

jer na ekonomskom piše da trebaju svedočanstva original, matična
dve slike i indeks

Ako ti namenska pegla (za pasos) ne radi najbolje,imam ja presu za sendvice,moze da posluzi (ja sam tako radio herbarijum :D )

Jeckilly je potpuno u pravu,u KONACNOJ rang listi ce napisati rezultate nakon zalbi,verujem da ce promene biti minimalne.
Tek nakon 6. jula ces znati ko je odustao od samofinansiranja.
Valja znati i da primaju po 10-15 ljudi naknadno (na samofinansiranje naravno) :)
Pozz svima,vidimo se u ponedeljak :) :bye:
p.s.
a cujemo se vec sutra ;)

Ulozi sutra zalbu, u slucaju najgoreg, da znas da si pokusala da "opstanes" na budzetu, a i da budes mirna tj. da ti posle ne bude krivo. .. ;) . .. Ja sam 138. i znam da cu se 100% upisati, ali ne bih volela da na konacnoj listi vidim sebe ispod crte. ..

Ako ti namenska pegla (za pasos) ne radi najbolje,imam ja presu za sendvice,moze da posluzi (ja sam tako radio herbarijum :D )

Jeckilly je potpuno u pravu,u KONACNOJ rang listi ce napisati rezultate nakon zalbi,verujem da ce promene biti minimalne.
Tek nakon 6. jula ces znati ko je odustao od samofinansiranja.
Valja znati i da primaju po 10-15 ljudi naknadno (na samofinansiranje naravno) :)
Pozz svima,vidimo se u ponedeljak :) :bye:
p.s.
a cujemo se vec sutra ;)

10-15 full ja sam peta ispod crte falilo mi je 0.4 poena :dash::dash:

Ima veze..prvo idu budzetski..pa tek posle kada se svi oni upisu idu samofinansirajuci...upis za budzetske traje 2-3 dana...takodje,informacija od referenta za upis...

inace,mozes da odahnes..nije bilo puno njih da se zali,a ja sam ti za petama a moj test je sasvim u redu...i ostajem 0.2 iza tebe

Ljudi jel ste zadovoljni rezultatima?!?!?!

Ja nisam mogao da verujem kada sam video listu, koliko mala razlika je bila izmedju svih nas?!?!?
Mada nadam se da je vecina kolega zadovoljno svojim rezultatima. Ja sam 116. i ne bunim se :)

A sto se tice pomeranja liste, prosle godine se na novinarskom pomerila za 23 mesta! Srecno svima!!!

Pozzzzzz svim forumasima!

Све што је испало, вероватно је морало тако,
и добро је због нечега, сигурно...

Ја сам задовољна...
мада, знам да сам могла и боље, ал ајд... :roll:

људи, лепо се проведите за распуст,
одморите се
и једва чекам да се видимо октобра... :heart:

јел идете негде на летовање? :)

Aj posto smo svi dobri poznavaoci istorije,valja znati da idem kuda i Napoleon 1798 :)
Nadam se da nece biti bitke kod Abukira :)
Jos samo da nadjem neku Zozefinu (pre ce biti Kleopatra) i ko zna gde bi mi kraj bio :cool:
Gde cete vi ? I odakle ste vi uopste ? Ja sam iz Beograda.
p.s.
zar se necemo svi istog dana upisati,samo nas je 140 (neka bude i 150 ) ??? Na pravnom su ih upisivali preko 300 na dan.
-----------------
I neka mi neko kaze ko je na samofinansiranju,kada treba da im damo uplatnice,koliko da uplatimo i na koji racun ( tu mislim i na svrhu placanja,bla,bla,bla...... ako ima i sifra placanja i slicno).
Unapred zahvalan :)

Оки,
ако ћемо историјом да објашњавамо,
онда бих ја са Жоакимом Миром :heart:,
тамо негде где је стигао Енрике морепловац, јадни, први пут,
и да се сунчам и читуцкам лист који је први пут изашао 1904. године,
а на менију је амерички дар, на 1000 начина што садржи скроб у себи :mrgreen:

и било би ми фино, али нећу тамо.
Вероватно идем на југ, у земљу клефта
или пак на исток, наших вечних пријатеља... :lol:
не знам још тачно...

пс: из Ниша...:)