m_a_k_a
Početnik
- Poruka
- 37
Kakve su sanse da pre subote izbace konacnu listu? Ja ima da poludim skroz do tada.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su sanse da pre subote izbace konacnu listu? Ja ima da poludim skroz do tada.
![]()
Сигурно ће избацити, веруј ми...
погледај већ сутра увече,
можда и буде нешто.
Ако не тада у петак сигурно![]()
![]()
ispeglala sam pasoš,
koji mislim da mi neće ni trebati
jer na ekonomskom piše da trebaju svedočanstva original, matična
dve slike i indeks
Pa konacna ti je ista kao i ova samo sto ce obeleziti da su prvih 55. upisali budzet, a od 56 od 140. samofin. Ako si ispod crteznaces nesto vise tek kad se upisu na budzet i pocnu da se upisuju samofin. pa da vidis koliko ih je odustalo. ..
Ako ti namenska pegla (za pasos) ne radi najbolje,imam ja presu za sendvice,moze da posluzi (ja sam tako radio herbarijum)
Jeckilly je potpuno u pravu,u KONACNOJ rang listi ce napisati rezultate nakon zalbi,verujem da ce promene biti minimalne.
Tek nakon 6. jula ces znati ko je odustao od samofinansiranja.
Valja znati i da primaju po 10-15 ljudi naknadno (na samofinansiranje naravno)
Pozz svima,vidimo se u ponedeljak![]()
p.s.
a cujemo se vec sutra![]()
Ulozi sutra zalbu, u slucaju najgoreg, da znas da si pokusala da "opstanes" na budzetu, a i da budes mirna tj. da ti posle ne bude krivo. ... .. Ja sam 138. i znam da cu se 100% upisati, ali ne bih volela da na konacnoj listi vidim sebe ispod crte. ..
Moras imati vere......
Vidi mene, svako vece lezem s Nadom a budim se s Verom![]()
nadam se da znate da FON ovci
naš fakultet zovu Fakultet Prekoputa Našeg
a mi njih
Fakultet Opuštenih Nauka
![]()
ja sam sa politikoloskog![]()
![]()