FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ne znam o kakvoj prozivci se radi...znam da se pojavite na upisu tipa od 10 do 13h...ako se ne pojavite,smatra se da ste odustali..to je ono sto ja znam...daklem zalbe su 4-og...pa upis posle i obicno uvek prvo idu budzetski pa samof..pa onda ukoliko se neko ne pojavi oni ispod crte...zaista prvi put cujem za prozivku..a poprilicno sam sigurna da je nije bilo prethodne godine...

Gledala sam informator za FPN, i u njemu piše da se za politikološko i međunarodne sprema istorija za treću i četvrtu godinu, ali skroz pozadi, u onim testovima koji su tu kao primer kako bi prijemni trebao da izgleda, dosta pitanja iz istorije za prvu i drugu godinu???

Gledala sam informator za FPN, i u njemu piše da se za politikološko i međunarodne sprema istorija za treću i četvrtu godinu, ali skroz pozadi, u onim testovima koji su tu kao primer kako bi prijemni trebao da izgleda, dosta pitanja iz istorije za prvu i drugu godinu???

ma to je prijemni ko zna od kad... oni to ne mijenjaju, samo preshtampaju informator... :hahaha:
a pitanja su bila samo iz treceg i chetvrtog...

Back