*Yelena*
Zainteresovan član
- Poruka
- 296
Upadas 99%, nije bilo godine kada se lista nije pomerila za minimum 15 mesta, ako ne i vise.
Samo strpljivo, bice to ok.
Yelena, i za tebe vazi isto.
joj dace Bog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upadas 99%, nije bilo godine kada se lista nije pomerila za minimum 15 mesta, ako ne i vise.
Samo strpljivo, bice to ok.
Yelena, i za tebe vazi isto.
ljudi, meni ic nije jasna ova prozivka koja ce 99% biti posle upisa...mislim koja je svrha da svi budemo prisutni,valjda samo oni koji su ispod crte u slucaju da je neko odustao?!!
Gledala sam informator za FPN, i u njemu piše da se za politikološko i međunarodne sprema istorija za treću i četvrtu godinu, ali skroz pozadi, u onim testovima koji su tu kao primer kako bi prijemni trebao da izgleda, dosta pitanja iz istorije za prvu i drugu godinu???
joj dace Bog... isplaka se ja ko reka
![]()
Cestitam svima koji su upisali ovaj fakultet!![]()
ma samo opusteno..ja cu da idem u cetvrtak na fax pa cu se raspitam i javljam vam ...![]()
oprao mi se pasoš
i sada moram da čekam 7 dana za novi
a u ponedeljak je upis?
šta ću?
da sušim i peglam ovaj,
svi podaci su tu?
Hvala. To mi je sve u BL pa valjda dobijem do upisa.pise na sajtu da dajemo original svedocanstva,diplomu,izvod,onda jos slike,indeks i sv obrasci...to valjda kupujemo u skriptarnici
Hehe! Jašta!@ meduzza opa crni pojassrecan rodjus sa zakasnjenjem ..
![]()
oprao mi se pasoš
i sada moram da čekam 7 dana za novi
a u ponedeljak je upis?
šta ću?
da sušim i peglam ovaj,
svi podaci su tu?
Cao svima
Nisam bio na forumu dugo,dugo...........
Ali evo me,I'm back![]()
Upisao sam se na medjunarodne odnose.Na samofinansiranju sam.
Toliko mi je dosadno ovih dana,da jedva cekam oktobar da krene fax(salim se,mada nije daleko od istine)
Pozdrav svima !!
p.s.
Jedva cekam da izadje konacna lista![]()
nadam se da znate da FON ovci
naš fakultet zovu Fakultet Prekoputa Našeg
a mi njih
Fakultet Opuštenih Nauka
![]()