mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
U razredu moja najstarije cerke skoro svi imaju profil na fb-u.Zelela je i ona za vreme letnjeg raspusta ali posto je popustila u skoli nismo joj dozvolili.Medjutim okrenula draga nasa cerka novi list i naravno dobila profil.
Jos je na pocetku pa i ne provodi toliko vremena na njemu ali imamo i dogovor da je na prvom mestu skola
Jos je na pocetku pa i ne provodi toliko vremena na njemu ali imamo i dogovor da je na prvom mestu skola

Inače, u pitanju je devojka koja je završila dva fakulteta u roku, jako je obrazovana i kulturna, u stvarnom životu se apsolutno normalno ponaša ali verovatno ima neku barijeru da se opusti ili ne prihvata sebe pa preko Fejsa sebi dopušta više nego što bi trebalo ... tako da nisu samo deca zastranila, eto ima i osoba koje sa skoro 24. godine na taj način pokušavaju da se dokažu mada to ima sasvim pogrešan efekat 

ali to ne znaci da ja ne bacim pogled i na njegov FB nalog...
Inace na fejsu imam 20 slika i negde oko 200 prijatelja koje poznajem, na status retko sta pisem i tako... Nije mi to nesto preterano interesantno... Mislim da ako je dete skroz normalno u RL onda FB nije nista strasno, moji meni nisu pricali kako ne treba da stavljam gole slike, pa ja to opet ne radim, nisim debil...