Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
projekcija malo, eh?![]()
Draga ti znaš stara žena ove godine punim 30-u,šta ću

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
projekcija malo, eh?![]()
Ne bih usporedjivala dnevnik i FB, ipak je FB javna stranica bar za sve one koji su na listi prijatelja.
Kao sto rekoh moje djete jos nije ni teen,otvorili smo fb od prilke prije nekih 20-ak dana jer eto svi ga imaju pa hoce i ona.Jednostavno ne mogu joj zabraniti, ali ipak volim znati sto radi na netu.
Ne ulazim na njen FB, ne citam, za sad nisam imala potrebu jer dovoljno je sto preko mog FB vidim listu prijatelja ...vise mi nista ne treba.Ako vidim nesto sto ne bih trebala viditi naravno da bi usla u njen FB i "rijesila" stvar, mada imam odgovorno i dobro djete cisto sumnjam da ce trebati "intervencija"![]()
Isto.
Šta sve ljudi ne kače na FB, pa to je strašno... Od slika, mislim.
Onako, evolucijski. Čitava hronologija.
Vrtić.
Osnovna škola.
Srednja škola.
Fakultet.
Venčanje.
Slike deteta... Zum male gole guzice.Prepovijanja.
![]()
Isuse!
Nije mi jasna ta potreba, stvarno. Za neke ljude pomislim da su otvorili profil na FB, samo da bi kačili slike i izveštavali o događanjima u svom životu.
Imam profil, ali zaista, zaista, ne znam koji će mi, jer ga uopšte ne koristim.
Samo za kontakt sa 2,3 osobe.
Ne šaljem zahteve nepoznatim ljudima, niti takve zahteve prihvatam.
Gledam da očuvam najminimalniji mogući broj ljudi na frend listi, jer ne volim da mi u bilo šta lično brka ko stigne. Samo ljudi u koje baš, baš imam poverenja tamo stoje.
Isto.
A posebno mi nije jasno kačenje tuđih slika, bez znanja/dozvole tog nekog.![]()
Onako, evolucijski. Čitava hronologija.
Vrtić.
Osnovna škola.
Srednja škola.
Fakultet.
Venčanje.
Slike deteta... Zum male gole guzice.Prepovijanja.
![]()
Isuse!
Nije mi jasna ta potreba, stvarno. Za neke ljude pomislim da su otvorili profil na FB, samo da bi kačili slike i izveštavali o događanjima u svom životu.
Imam profil, ali zaista, zaista, ne znam koji će mi, jer ga uopšte ne koristim.
Samo za kontakt sa 2,3 osobe.
Ne šaljem zahteve nepoznatim ljudima, niti takve zahteve prihvatam.
Gledam da očuvam najminimalniji mogući broj ljudi na frend listi, jer ne volim da mi u bilo šta lično brka ko stigne. Samo ljudi u koje baš, baš imam poverenja tamo stoje.
А шта је ту лоше?
Шта може лоше да се деси ако окачиш своју слику из вртића и из школе? Не разумем.![]()
Sto se tice kacenja slika, idu mi strasno na zivce pojedinci koji kace bas sve i jednu sliku sa godisnjeg, rodjendana, svakog tuluma, shopingai jos insistiraju da se komentira svaka zakacena fotka, mosh mislit
, nemam pametnijeg posla.
Evo odgovora...
Ne vidim čemu kačenje svih živih slika bilo gde na net.
Postoji mail kao opcija razmene sa bliskim ljudima. Ne moraš da čekaš da pismo stigne.
U profil na FB, može da ti uđe i neko ko ti nije prijatelj, ako to dozvoliš nakon dodavanja određenog netvorka.
Zašto neko hoće da mu svako ko je dodao netvork Srbija npr., vidi detetovu guzu, ljubljenje sa mužem, krčkanje ručka?Ravno Velikom bratu.
A to koliko "stari prijatelji" koji se tamo dodaju zaista kontaktiraju, je diskutabilno...
Moji prijatelji sa FB su se tako dodali sa drugarima iz osnovnoškolskih dana, i interesovanje je ostalo na dodavanju i stajanju na listi. I čujem da kod mnogih takva dodavanja, tako završe.
pa sta vas briga ,nek stavlja ko sta hoce
da im seckas prste?za mene je ovo preterana reakcija nekoga koga sve to ne dodiruje![]()
ako ne razumete nema potrebe za osudjivanjem
Ne vidim čemu kačenje svih živih slika bilo gde na net.
Postoji mail kao opcija razmene sa bliskim ljudima. Ne moraš da čekaš da pismo stigne.
niko nikoga nije citirao(zapravo ti mene jesi)
ti si rekla svoj,ja sam takodje izrazila svoj stav,zasto ti to smeta?
slazem se, mada sam vec pomenula.
ne razumijem cemu ta poteba, sta ih tu ispunjava.
kao gledaj me u ovom, onom, sa ovim sa onim...
za djecu to sto pominjes bi im prste sjeckala zivota mi!
pa sta vas briga ,nek stavlja ko sta hoce
da im seckas prste?za mene je ovo preterana reakcija nekoga koga sve to ne dodiruje
ako ne razumete nema potrebe za osudjivanjem
То што ТИ не видиш ''чему то'' - није аргумент зашто не стављати слике тамо. Ок, ти их не би стављала, али не видим зашто теби смета ако неко ставља... Нико те не може натерати да ти то гледаш, зар не?
A ja ne znam šta tebi nije jasno u mojim komentarima?
Niti sam tvrdila da je moj stav argument, niti sam rekla da mi nešto negde smeta. (Ako nastavim ovako da se pojašnjavam do besvesti, dostićiću tvoj broj postova, a ne bih da budem guru III reda.)
Pišemo o fenomenu Fejsbuk.
Ljudi iznose svoja pozitivna i negativna viđenja istog.
Ja rekoh šta mi se ne dopada.
I to je deo diskusije o nečemu.
kako neko ko ne voli da gleda tudje slike.... moze da nabroji kakve sve slike ljudi postavljaju?
.. cemu tvoja potreba za gledanjem?
zasto je onda postovanje istih potreba?sta je tebi potreba?
potreba je jesti, spavati..
ako naidjem na temu citacu ako imaju i slike, pogledacu. znaci, nema potrebe nigdje.
licno, ja ih gledam ali ne razumijem cemu potreba.
zasto je onda postovanje istih potreba?
nisi me razumjela
mislila sam cemu potreba ljudima za kacenjem fotografija.