november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..i okachi snimak na fejs.. 
..i to tvoj..

..i to tvoj..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacno zamišljam. potencijalni napadač pristupa mom profilu. saznaje na kom sam fakultetu i koje godine sam upisao. kreće da me traži predavanjima III godine među stotinama studenata. fail. loše je izračunao. prelazi na drugu godinu. fail. ja ne idem na predavanja. reši da proba na vežbama. kuca redom brojeve indeksa od 1 do 1500. nadje gde sam na vežbama. bdi svaki termin oko slušaonice, dok se ja ne nakanim da dođem na vežbe. ulovio je žrtvu. prati me do stana. uvuče se kao majstor za kablovsku. siluje me i zaklolje.
Moje dete je cesto na FB, ne kaci slike, ima normalan broj prijatelja, dopisuje se, cetuje s njima... Uopste nemam problema s tim sto je na FB. Mislim da je osnovni problem sto 90% roditelja nema nalog an FB pa ne zna ni kako da zastiti decu na javnim merezama.
i šta tu fali? mislim to je manje više nezaobilazan sistem, država nam je grand parada-reality sow-lutrija, ako ste dete vaspitali do 7. godine nema brige, ako niste onda ih gledajte dopičene na fejsu, a fejseri su najmanji problem, te sa 5000 prijatelja i 1000 slika iz kupatila uglavnom gule astal ispod monitora i glume ludilo a vamo su duplo gole; ove što vam glume kaluđerice kući i nameštaju šiške za matorce, te su udaraljke...
m bzvz
poenta je u tome što ne mora da si učlanjen na fb da bi bio izložen opasnosti
koliko ljudi stavlja naše slike tamo bez našeg znanja i dozvole? neko ko se slikao sa nama i hoće da pokaže sliku na fb
samo jebnog dana ono kao vidiš svoju sliku na bilbordu a para za raklamu nigde...
more banda neviđena... zamisli taj bezobrazluk... strahotno!
Ne znam da li postiji tema,ako postoji izvin'te
Ovde se ne postavlja pitanje da li imate profil na Facebooku,sta mislite o istom,itd...
Pitam da li Vasa deca imaju facebook?
Da li im branite da se na taj nacin druze sa ljudima?Protiv internet komunikacije nemam nista,kao sto se da primetitiAli ipak,na forumima postoji neka doza diskrecije-tamo je po meni,sve na izvol'te-fotkice,prijatelji,dopisivanja,kojekakvi statusi
Uglavnom se zna ko u koju skolu ide,ko koje klubove voli....Meni se to ni malo ne svidja.
Ova nasa je zaljubljena u facebook.Ne mogu da joj branim da kaci slike,dopisuje se-kada to SVI rade.Zasto samo ona ne?
Sta vi mislite o tome?Brinete li da neki pacenik moze u gradu da ih prepozna,izvuce iz konteksta informacije gde izlaze,gde ih moze sresti..a raznih opsesivnih ludaka ima...
Malo sam oduzila-ali razumite me,dugo sam vec u dilemi![]()
Mislim da sam gledao nešto slično u epizodi CSI Las Vegas.
А зашто мислиш да то раде родитељи и да деца до 14 година то не могу сама?![]()