Facebook

A meni poslednja dva dana, kada udjem na fb, nekad bude normalno, pa problemi nastanu nakon par minuta ili odmah.
Problemi sa chatom, tj kada hocu da saljem, a prima sve normalno, i kada kliknem na neku stranicu, loaduje par minuta i to bez uspeha i izbaci "Нема примљених података.Није могуће учитати веб страницу јер сервер није послао никакве податке.". I kada to prodje, i opet uspem da udjem, posle par minuta opet. Ovo je slucaj samo sa facebook-om, vise nigde ne pravi problem. Ovo nastaje nakon par minuta, i to kad bilo sta hocu da pogledam na fb, ili kad hocu da se izlogujem, ili nece da salje poruke. A ponekad i kad hocu da se ulogujem, nece uopste da ucita facebook, sa istom ERROR porukom. Ni na jednom browseru nece. Skenirao sam i komp sa Malwarebytes, ali nista sumnjivo nema.

Poslednja izmena:
A meni poslednja dva dana, kada udjem na fb, nekad bude normalno, pa problemi nastanu nakon par minuta ili odmah.
Problemi sa chatom, tj kada hocu da saljem, a prima sve normalno, i kada kliknem na neku stranicu, loaduje par minuta i to bez uspeha i izbaci "Нема примљених података.Није могуће учитати веб страницу јер сервер није послао никакве податке.". I kada to prodje, i opet uspem da udjem, posle par minuta opet. Ovo je slucaj samo sa facebook-om, vise nigde ne pravi problem. Ovo nastaje nakon par minuta, i to kad bilo sta hocu da pogledam na fb, ili kad hocu da se izlogujem, ili nece da salje poruke. A ponekad i kad hocu da se ulogujem, nece uopste da ucita facebook, sa istom ERROR porukom. Ni na jednom browseru nece. Skenirao sam i komp sa Malwarebytes, ali nista sumnjivo nema.

Meni se slicno desava,ne znam sta da radim...Otvorim pocetnu stranu na fejsbuku,malo prosunjam i posle par minuta mi zabode...Ocitava mi do beskraja...Izbrisao sam kolacice,ali i dalje zajebava...

Šest savjeta za ovisnike o Facebooku....

Savjeti za korištenje Facebooka pomoći će vam da ga bolje prilagodite sebi, svojim navikama,
ali i da se stranice brže učitavaju i da vaša profilna strana uvijek bude što jasnija za pregled drugim korisnicima.

1. Očistite svoj Facebook interfejs

Ako imate veliki broj ikonica i aplikacija, idite do Settings/Podešavanja i uđite u tab Notifications/Obavještenja i
sakrijte buduće notifikacije od svih aplikacija koje ste s vremenom lajkali, a više ih ne koristite.

2. Prebacujte na Facebook fotografije visoke rezolucije

Ovo će vam pomoći da sačuvate fotografije koje ćete kasnije moći odštampati kada želite, a istovremeno će vam
pomoći da sačuvate memoriju na telefonu.

3. Podesite opciju Chat da bude nedostupna

Na taj način vaši prijatelji neće vidjeti kada ste na Facebooku, osim kada vi to poželite.

4. Napravite podsjetnicu na Facebooku

Ukoliko se bavite nekim poslom, možete ga lako predstaviti drugima putem personalizirane podsjetnice na
Facebooku. Kliknite na link About, on se nalazi odmah ispod vašeg imena na profilu i u kartici Contact Info
pronađite sličicu vizitke. Kliknite na nju i bit ćete prebačeni na Moo.com,
gdje možete napraviti svoju vlastitu vizitku na Facebooku. Kasnije je možete dijeliti sa prijateljima.

5. Izaberite za koga ćete biti dostupni u servisu Chat

Da biste se sakrili od pojedinih kontakata na Facebooku, idite u prozor Chat, zatim do Advanced Settings/Napredna
podešavanja i u listi prijatelja izaberite kontakte kojima uvijek želite biti nedostupni.

6. Automatski se izlogirajte

U pretrazi potražite dodatak Facebook Auto-logout, koji ćete poslije instalacije morati podesiti prema svojim potrebama.
On omogućava da vas nakon određenog perioda ili radnje Facebook samostalno odjavi s naloga i time spriječi zloupotrebu vašeg profila.

Facebook od sada prikazuje istoriju pretrage, ali i omogućava njeno brisanje

Ako ste zabrinuti za svoju privatnost na Facebook-u, onda vas možda brine i istorija pretraživanja i bolje biste se osećali kada biste mogli da je izbrišete.
Facebook od 21. septembra, pored ostalih aktivnosti prikazuje i istoriju pretrage svakog korisnika. On je, međutim, istovremeno omogućio i brisanje neželjenih pretraga.
Istoriju pretrage možete izbrisati tako što ćete kliknuti na Activity Log na vašoj home stranici, nakon čega ćette moći da vidite šta ste sve posetili, p
retraživali, komentarisali ili “lajkovali”, razvrstano po mesecima.

Ukoliko ne želite da neko ko zna vašu šifru i ima mogućnost da se uloguje na vaš profil vidi šta ste tražili, jednostavnim klikom na kružić sa desne strane,
izaberite opciju Delete i izbrišite stavku iz pretrage. Drugim rečima, postupak je isti kao i onaj koji je važio do sada kod brisanja postova i “lajkova”.

http://itbox.rs/facebook-od-sada-prikazuje-istoriju-pretrage-ali-i-omogucava-njeno-brisanje/

Facebook od sada prikazuje istoriju pretrage, ali i omogućava njeno brisanje

Ako ste zabrinuti za svoju privatnost na Facebook-u, onda vas možda brine i istorija pretraživanja i bolje biste se osećali kada biste mogli da je izbrišete.
Facebook od 21. septembra, pored ostalih aktivnosti prikazuje i istoriju pretrage svakog korisnika. On je, međutim, istovremeno omogućio i brisanje neželjenih pretraga.
Istoriju pretrage možete izbrisati tako što ćete kliknuti na Activity Log na vašoj home stranici, nakon čega ćette moći da vidite šta ste sve posetili, p
retraživali, komentarisali ili “lajkovali”, razvrstano po mesecima.

Ukoliko ne želite da neko ko zna vašu šifru i ima mogućnost da se uloguje na vaš profil vidi šta ste tražili, jednostavnim klikom na kružić sa desne strane,
izaberite opciju Delete i izbrišite stavku iz pretrage. Drugim rečima, postupak je isti kao i onaj koji je važio do sada kod brisanja postova i “lajkova”.

http://itbox.rs/facebook-od-sada-prikazuje-istoriju-pretrage-ali-i-omogucava-njeno-brisanje/
kod mene se ne vidi ova opcija :(

To ti je samo do web browsera...ako koristiš Mozilu Firefox kucaj about:support , kada se otvori novi prozor klikni na Reset Firefox. To će ti vratiti početne postavke ali će sačuvati Bookmars...

A moj problem sa fb jos uvek nisam uspeo da resim. Bas ni na jednom browseru nece. Uvece je najgore, oko 3-4 puta cekam po 2-3 min i onda izbaci no data received, i onda uspem da udjem na minut-dva, pa opet. I preko dana isto tako, ali kao malo manje cini mi se. Samo fb tako baguje.

Koristim Google Chrome, kako njega da resetujem?

Kod Google Chrome nema resetovanja nego je potrebno samo da očistiš browser i on se varaća na default....

wdjffn88slx5oiw9jyxx.png

Back