Facebook

UabnQ.jpg

DANAS SAM OBRISAO STO SU MI PRIJATELJI CESTITALI NA ZID SRECAN RODJENDAN JEDAN PO JEDAN SAM BRISAO I REFRESOVAO STRANICU I IZBRISALA MI SE CELA ISTORIJA STA SAM STAVLJAO NA FACE STATUSI PESME PISE :Нема више објава за приказати
DALI CE DA MI SE VRATI BAS JE BEDAK

DANAS SAM OBRISAO STO SU MI PRIJATELJI CESTITALI NA ZID SRECAN RODJENDAN JEDAN PO JEDAN SAM BRISAO I REFRESOVAO STRANICU I IZBRISALA MI SE CELA ISTORIJA STA SAM STAVLJAO NA FACE STATUSI PESME PISE :Нема више објава за приказати
DALI CE DA MI SE VRATI BAS JE BEDAK

Daj mi profil da vidim da li je kod mene tako, verovatno je neki od mnogih bagova u skripti ali ako nije znači da si mu slao previše delete i on je sve obrisao...

NE VERUJEM DALI JE IZBRISANO SLUCAJNO SAM SACUVAO LINKOVI OD NEKOLIKO STATUSA KOJE SAM STAVLJAO I KAD NALEPIM LINK STATUS SE POJAVI LEPO I KAD IDEM KOD DRUGA PA NA OPCIJU POGLEDAJ PRIJATELJSTVO LEPO SE POJAVI PESMA STO MI JE STAVLJAO NA ZID SKORO ILI NEKAD ALI KAD IZADJEM PONOVO PISE Нема више објава за приказати KAD IDEM NA DOLE. SKORO SAM STAVIO NOVI STATUS I SVE SE LEPO POJAVILO A ONDA SAM UKLONIO NEKI LINK STO MI JE NALEPIO BEZVEZE KAO IGRICA NEKA I UKLONIM TO OD ZID ONO PONOVO ISTO SE SVE SKLONI STOJE MI SAMO PRVA DVA STATUSA I PESMA BEDAKKKKK A PONOVO KAD NALEPIM LINK OD STARIJI STATUS ONO SE POJAVI STA JE BRE SA OVAJ FACE

NE VERUJEM DALI JE IZBRISANO SLUCAJNO SAM SACUVAO LINKOVI OD NEKOLIKO STATUSA KOJE SAM STAVLJAO I KAD NALEPIM LINK STATUS SE POJAVI LEPO I KAD IDEM KOD DRUGA PA NA OPCIJU POGLEDAJ PRIJATELJSTVO LEPO SE POJAVI PESMA STO MI JE STAVLJAO NA ZID SKORO ILI NEKAD ALI KAD IZADJEM PONOVO PISE Нема више објава за приказати KAD IDEM NA DOLE. SKORO SAM STAVIO NOVI STATUS I SVE SE LEPO POJAVILO A ONDA SAM UKLONIO NEKI LINK STO MI JE NALEPIO BEZVEZE KAO IGRICA NEKA I UKLONIM TO OD ZID ONO PONOVO ISTO SE SVE SKLONI STOJE MI SAMO PRVA DVA STATUSA I PESMA BEDAKKKKK A PONOVO KAD NALEPIM LINK OD STARIJI STATUS ONO SE POJAVI STA JE BRE SA OVAJ FACE

Možeš molim te da ne pišeš velikim slovima elem što ništa ne razumem niti vidim em što imam osećaj da vičeš i paničiš.

Da li neko mozda zna zbog cega prijatelji ne mogu da mi vide sta komentarisem u nekoj grupi, a komentare kod prijatelja na wallu mogu? :dontunderstand: Gde se nalazi podesavanje za to (ako ga ima)?

Hvala unapred:)

to ne zavisi od tvojih podešavanja, već od podešavanja grupe... ako je grupa zatvorena, tvoje objave u toj grupi mogu da vide samo oni prijatelji koji su članovi te iste grupe...

Од кад се ФБ променио имам многих проблема...Један који ме јако нервира јесте што не могу да лагано избацујем пријатеље...Рецимо имам доста "пријатеља" из иностранства који појма немам ни ко су ни шта су нити ми требају али дебил годинама сам их прихватао....Сад је број таквих пријатеља достигао 2000 и проблем је у томе што не могу да их брзо бришем јер више не постоји Х или дугме "избаци" него има "пријатељи" па се појави падајући мени...е сад проблем је у томе што се мени тај падајући мени ретко појављује...јер то неки баг ?

Зна ли ико неки начин да брзо избацим ове "пријатеље" а да то није брисање ФБ !

Meni danas ceo dan izbacuje advertising za pocetnu stranicu i ne mogu da odem ni na svoj ni na tudje profile.
Jel se i vama to desava????????

Meni se to juce desilo. Nije virus zato sto i na drugim kompovima imam isti problem. Prijatelji ne mogu da vide moj profil, kao da ne postoji, a mogu da se ulogujem i prokaze samo Advertising. Zna li neko sta se desava i kako da resimo taj problem?

ja imam jedno fino pitanje, internet imam, udjem na google, ok, udjem na you tube, ok, savrseno brz, al ako kliknem na facebook, nece da mi ni otvori ...probam preko drugih servera, ne vredi, sta da radim, sve hoce sem FB

Mene zanima dali je moguce hakovati profil nekome ko se logovao preko vaseg kompjutera, tj ta osoba je isla na fejs kada je bila kod mene i posle se odlogovala kada je otisla, da li postoji neki nacin da joj nekako vidim koja joj je sifra i da joj udjem na profil.
Bio bih vam veoma zahvalan kad bi ste mi pomogli, inace ne nameravam nista da joj radim na profilu samo me zanima nesto da vidim. Hvala unapred :)

Back