Meni ne radi chat.Da li se jos nekom ovo desava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni danas ceo dan izbacuje advertising za pocetnu stranicu i ne mogu da odem ni na svoj ni na tudje profile.
Jel se i vama to desava????????
DANAS SAM OBRISAO STO SU MI PRIJATELJI CESTITALI NA ZID SRECAN RODJENDAN JEDAN PO JEDAN SAM BRISAO I REFRESOVAO STRANICU I IZBRISALA MI SE CELA ISTORIJA STA SAM STAVLJAO NA FACE STATUSI PESME PISE :Нема више објава за приказати
DALI CE DA MI SE VRATI BAS JE BEDAK
NE VERUJEM DALI JE IZBRISANO SLUCAJNO SAM SACUVAO LINKOVI OD NEKOLIKO STATUSA KOJE SAM STAVLJAO I KAD NALEPIM LINK STATUS SE POJAVI LEPO I KAD IDEM KOD DRUGA PA NA OPCIJU POGLEDAJ PRIJATELJSTVO LEPO SE POJAVI PESMA STO MI JE STAVLJAO NA ZID SKORO ILI NEKAD ALI KAD IZADJEM PONOVO PISE Нема више објава за приказати KAD IDEM NA DOLE. SKORO SAM STAVIO NOVI STATUS I SVE SE LEPO POJAVILO A ONDA SAM UKLONIO NEKI LINK STO MI JE NALEPIO BEZVEZE KAO IGRICA NEKA I UKLONIM TO OD ZID ONO PONOVO ISTO SE SVE SKLONI STOJE MI SAMO PRVA DVA STATUSA I PESMA BEDAKKKKK A PONOVO KAD NALEPIM LINK OD STARIJI STATUS ONO SE POJAVI STA JE BRE SA OVAJ FACE
Da li neko mozda zna zbog cega prijatelji ne mogu da mi vide sta komentarisem u nekoj grupi, a komentare kod prijatelja na wallu mogu?Gde se nalazi podesavanje za to (ako ga ima)?
Hvala unapred![]()
uđoh sad posle cca 3 meseca i moram priznati da su žešći haos napravili![]()
Meni danas ceo dan izbacuje advertising za pocetnu stranicu i ne mogu da odem ni na svoj ni na tudje profile.
Jel se i vama to desava????????
Jel postoji mogucnost da obrisem ceo facebook wall svoj . Onako brzinski , neka skriptica i slicno ?
E, ako si nam rekao!Ma facebook je ******. Krstarica je zakon!!