nevernabeba89
Primećen član
- Poruka
- 807
Ne dajte svoje podatke svakome, pogovo sajtu kojeg svako malo optužuju da krade privatne podatke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj ikonicu zemljine kugle u donjem desnom uglu pored chata, klikni na nju i izaberi jezik
A ako FB sam nema opciju, ***, nemam pojma.
Mog druga uhapsihi kada je napisao nešto o nekom protestu. Došli kući i uhapsili ga i tamo su mu objasnili da postoji jedno posebno odeljenje koje prati rad svih FB poruka, bilo privatnih, bilo javnih. Svaki grad ima svoje odeljenje.
Mos mislit.
Ako lajkujem neciju sliku, pa je se ta osoba posle toga taguje da li se i dalje na njenom profilu vidi moj lajk.
Lajkovala sam sliku u albumu prijatelja na fb, a osoba koja je preuzela tu sliku nije moj fb prijatelj.
Razumela sam da ce to biti vidljivo na zidu naseg zajednickog prijatelja, ali da li stize lajk kod osobe koja mi nije prijatelj, ako je prethodno tagovana kod naseg zajednickog prijatelja (dakle imaju zajednicku fotografiju), a ja tu fotografiju lajkujem posle toga?
(izvini sto davim ...)
Mene interesuje kreiranje stranica (page).
Da li svako moze da napravi stranicu, ako se razume u tu oblast zbog koje hoce da kreira stranicu?![]()
Na facebooku postoje upozorenja, tj, d ane kreiraju stranice oni koji nemaju blage veze sa tom temom...
Ali znam d apostoje svakakve tipa: "pogledajte kako je devojka ispalila decka..." ; "prica ovog decaka je rastuzila mnoge, a sigurno ce i vas", itd...
Velike su šanse da je to "univerzalni problem" kako ti kažeš. Nemoj ništa da brineš, problem će se rešiti sam od sebe. Eventualno možeš da probaš sa nekim drugim Web browser-om, kao npr. Firefox, Opera, Google Chrome...jel ima neko problem sa fejsom par dana?
Chat baguje,ne moze da otvori kad pritisnem dole da vidim online prijatelje zaledi se nece da otvori,onda chat prozori od pre nekoliko dana mi stalno kad udjem na profil stoje zatvaram ali kad god ponovo udjem oni su tu,onda kad mi se jave ljudi ne mogu da vidim taj prozor....
Reinstalirao sam explorer,isao na sistem restore,skenirao komp i nista...Inace nemam problema ni sa jednim drugim sajtom ili forumom osim sa fejsom,pa me zato i zanima jel ima neko isto te probleme? i da li je to neki univerzalan problem tj nesto raduckaju ili samo ja imam taj problem,ako je ovo drugo jel ima neko resenje? hvala